Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) Nejbližší "škeblovka" bude asi ve Vysokým Mýtě - GPS 49°56'31.608"N, 16°9'56.791"E , další pak až v Hradci (jedna je myslím na příjezdu od Týniště nalevo kousek za Baumaxem, druhá určitě na okruhu u Aldisu = naproti "mekáči" a ÖMV)... Jinak bydlíš ode mne skoro "za bukem" - a já jezdím tankovat na Tank ONO mezi Mýto a Hrušovou... Editováno: 25. leden 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sestbit Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 jo jo vím že je v Mýtě, ale momentálně bydlím v Žamberku a dojíždím do práce do Lanškrouna, takže to je trochu mimo moji trasu teď jsem dal plnou Vervy 100 tak uvidím, jinak tankuju v Lanškouně tam je teď 6 benzinek a předháněj se s cenou, talže taky paráda ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Veľmi seriózny test týchto vysokooktánových "prémiových" benzínov robili v relácii Piaty stupeň, čo chodí na Discovery. Merali tam výkon na brzde. Záver: tieto palivá skutočne spôsobia nárast výkonu cca 5-6 kW, ale v bežnej premávke ich prínos ani nepocítite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Piaty stupeň... chvíľu mi trvalo, kým mi došlo, že píšeš o relácii Fifth Gear. Inak relácie o tom boli dve. V jednej testovali Clio, Golf GTI a Imprezu STI. Pri Cliu žiaden merateľný rozdiel nebol, ale pri motoroch kde sa lepším palivom počíta alebo sa rovno doporučuje výrobcom, rozdiel vo výkone už namerali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.