Pítr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Hledám někoho, jednotlivec nebo firma, kdo je ochoten profi nastříkat plastové díly interiéru (výdechy ventilace, panel Climatronicu atd..) v požadovaném odstínu? Nevíte o někom? Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Hledám někoho, jednotlivec nebo firma, kdo je ochoten profi nastříkat plastové díly interiéru (výdechy ventilace, panel Climatronicu atd..) v požadovaném odstínu? Nevíte o někom?Pítr co se to tak naučit sám Pítře?.. Ale pokud trváš na tom, že jsi líný to zkusit ,koukni sem, najdeš to tam (za neúnosnou cenu) http://www.shop.skodaoctavia.cz/O2interier.htm Editováno: 22. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 no to s tebou souhlasím. Nevím, proč tam má ceny některých plastů vyšší, než jsou od Škodovky. Např. rámeček kolem klimatroniku stojí černej 190,-Kč a stříbrnej myslím 490,-Kč. Nedávno jsem to kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 no to s tebou souhlasím. Nevím, proč tam má ceny některých plastů vyšší, než jsou od Škodovky. Např. rámeček kolem klimatroniku stojí černej 190,-Kč a stříbrnej myslím 490,-Kč. Nedávno jsem to kupoval. no, snaží se na tom vydělat..ale myslím, že kdo se vyzná, neskočí an to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 no, snaží se na tom vydělat..ale myslím, že kdo se vyzná, neskočí an to.. tak kvůli zisku to dělá, to chápu. Má většinou věci cenově velmi výhodný, ale zrovna tohle je trochu mimo realitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 jinak k tomu stříkání, bych si nechal namíchat barvu do spraye, cáknul to základem a pak barvou. Jsou to malý plochy, tak by to nemuselo vypadat zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 no to s tebou souhlasím. Nevím, proč tam má ceny některých plastů vyšší, než jsou od Škodovky. Např. rámeček kolem klimatroniku stojí černej 190,-Kč a stříbrnej myslím 490,-Kč. Nedávno jsem to kupoval. Jj,taky jsem občas překvapen za jaké ceny tam nějaké ty věci má,jó něco je fakt méně jak za půlku,ale něco zas dražší než přímo ve škodovce......třeba ta záclonka za 1.700,-,tak tu samou jsem kupoval přímo u AutoJarov a stála necelých 1.500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Jinak k tomu odkazu, přijde mi, že to je druhý shop pana Alesia - podle fotek, sortimentu a podle adresy na firmu...a i ve svém původním auto Asp2 má některé věci dražší než ve škodovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 (editace) jj,má dvoje stránky,jedny neaktualizovaný... pár věciček má výhodně,něco za stejné ceny jako ve škodovce a něco i dražší.prostě si musí člověk vybrat,co kde koupit. ohledně lakování plastů,chce si to nejdříve na nějakém plastu odzkoušet.nejlíp na některém,který má člověk třeba jeden náhradní.já to zkoušel třeba na panelu okolo rádia a climatronicu.napřed odmastit,stříknout základem na plasty.potom,jestli chceš zachovat povrchovou strukturu plastu stříknout to rovnou barvou,pokud chceš hladký povrch,ještě před barvou stříknout plničem a přebrousit. barvu nakonec přestříkat bezbarvým lakem. jinak ceny některejch plastů nejsou tak hrozný,třeba právě plast okolo rádia a climatronicu stojí 150,- i s daní. i když se teď musím smát,koukal jsem předtím do tohoto příspěvku a nějak jsem si vsugeroval,že stojí 150.tak jsem ve škodovce tvrdil že má stát kolem 150,napřed se mu to nějak nezdálo,ale pak řekl,že se s tím 150 vlastně dostane na doporučenou cenu a bylo.to by mě zajímalo,kolik si přiráží na ostatních dílech. Editováno: 26. Březen 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 (editace) jj,má dvoje stránky,jedny neaktualizovaný... pár věciček má výhodně,něco za stejné ceny jako ve škodovce a něco i dražší.prostě si musí člověk vybrat,co kde koupit.ohledně lakování plastů,chce si to nejdříve na nějakém plastu odzkoušet.nejlíp na některém,který má člověk třeba jeden náhradní.já to zkoušel třeba na panelu okolo rádia a climatronicu.napřed odmastit,stříknout základem na plasty.potom,jestli chceš zachovat povrchovou strukturu plastu stříknout to rovnou barvou,pokud chceš hladký povrch,ještě před barvou stříknout plničem a přebrousit. barvu nakonec přestříkat bezbarvým lakem. jinak ceny některejch plastů nejsou tak hrozný,třeba právě plast okolo rádia a climatronicu stojí 150,- i s daní. i když se teď musím smát,koukal jsem předtím do tohoto příspěvku a nějak jsem si vsugeroval,že stojí 150.tak jsem ve škodovce tvrdil že má stát kolem 150,napřed se mu to nějak nezdálo,ale pak řekl,že se s tím 150 vlastně dostane na doporučenou cenu a bylo.to by mě zajímalo,kolik si přiráží na ostatních dílech. no..ono ten bezbarvý lak nedoporučuju-zkoušeli jsme to a nic-moc..jinak doporučuji lakovat plasty sprejem na kola (tuším DupliColor), má skvělou přilnavost, skvělé krytí, velké balení, je rychloschnoucí a vypadá velmi pěkně (v případě stříbrné se leskne opravdu jako matný hliník)...bezbarvým lakem ztratí ten skutečný lesk a dostane takový umělý nádech..musí být povrch opravdu rovný a hladký, navíc to na sluníčku žloutne a nestojí to za nic.. Editováno: 26. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jj,má dvoje stránky,jedny neaktualizovaný... pár věciček má výhodně,něco za stejné ceny jako ve škodovce a něco i dražší.prostě si musí člověk vybrat,co kde koupit.ohledně lakování plastů,chce si to nejdříve na nějakém plastu odzkoušet.nejlíp na některém,který má člověk třeba jeden náhradní.já to zkoušel třeba na panelu okolo rádia a climatronicu.napřed odmastit,stříknout základem na plasty.potom,jestli chceš zachovat povrchovou strukturu plastu stříknout to rovnou barvou,pokud chceš hladký povrch,ještě před barvou stříknout plničem a přebrousit. barvu nakonec přestříkat bezbarvým lakem. jinak ceny některejch plastů nejsou tak hrozný,třeba právě plast okolo rádia a climatronicu stojí 150,- i s daní. i když se teď musím smát,koukal jsem předtím do tohoto příspěvku a nějak jsem si vsugeroval,že stojí 150.tak jsem ve škodovce tvrdil že má stát kolem 150,napřed se mu to nějak nezdálo,ale pak řekl,že se s tím 150 vlastně dostane na doporučenou cenu a bylo.to by mě zajímalo,kolik si přiráží na ostatních dílech. 190,-Kč někde bych našel i doklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jj,má dvoje stránky,jedny neaktualizovaný... Který ti přijdou neaktualizovaný? Aktualizované jsou oboje. Jedny jsou přímo Alesia. A druhé jsou moje a nabízím zde sortiment Alesiovi. Jinak prodá Vám to Alesio. Rozdíl je jen takový, že když nakoupíš zde www.shop.skodaoctavia.cz tak přispíváš na provoz stránek www.skodaoctavia.cz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 no už jsou asi aktualizovaný.psal jsem mu kvůli nějakým věcem a ceny na jeho a tvých stránkách byly rozdílné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Podle mě by bylo lepší si to stříknout sám,v I jsem to dělal a pohoda,takhle budeš zbytečně vyplácet větší obnos,přitom na menších plochách to jde zvládnout v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 no..ono ten bezbarvý lak nedoporučuju-zkoušeli jsme to a nic-moc..jinak doporučuji lakovat plasty sprejem na kola (tuším DupliColor), má skvělou přilnavost, skvělé krytí, velké balení, je rychloschnoucí a vypadá velmi pěkně (v případě stříbrné se leskne opravdu jako matný hliník)...bezbarvým lakem ztratí ten skutečný lesk a dostane takový umělý nádech..musí být povrch opravdu rovný a hladký, navíc to na sluníčku žloutne a nestojí to za nic.. tak to musi byt supr kvalita :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 tak to musi byt supr kvalita :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: možná nejsem jediný,kdo nepochopil pointu oné reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 možná nejsem jediný,kdo nepochopil pointu oné reakce to opravdu nejseš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) tak jsem si říkal, že bych měl hodit do barvy taky ten rámeček kolem navigace, protože to je poslední věc, kterou nemám jako RS. POřád jsem neměl čas to někam vozit na lak a vůbec se s tím zabývat. Tak jsem včera šel do garáže, ten rámeček jsem vyškubnul, vzal jsem spray Motip 9006 v matu, kterej používám ke svojí práci a bez nějakých podkladů jsem to prostě nacákal. Nebýt toho, že ta 9006 je nepatrně světlejší, je to jak z fabriky. Jó holt zlatý český ručičky. Dám vědět, až to poleze dolů Editováno: 4. Duben 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) tak jsem si říkal, že bych měl hodit do barvy taky ten rámeček kolem navigace, protože to je poslední věc, kterou nemám jako RS. POřád jsem neměl čas to někam vozit na lak a vůbec se s tím zabývat. Tak jsem včera šel do garáže, ten rámeček jsem vyškubnul, vzal jsem spray Motip 9006 v matu, kterej používám ke svojí práci a bez nějakých podkladů jsem to prostě nacákal. Nebýt toho, že ta 9006 je nepatrně světlejší, je to jak z fabriky. Jó holt zlatý český ručičky. Dám vědět, až to poleze dolů jj,dej..vždyť na tom nic není-nevím,proč z toho tolik lidí dělá takovou vědu-ono je horší nastříknout třeba ručně vyrávěbý, nepřesný povrch-ale né takový čistý a přesný.. Editováno: 4. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Chci otevřít tohle téma, dají se nějak "demontovat" lišty na tapecu dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinbubenicek Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Dá se stříknout přímo panel klimatronicu? Nemyslím rámeček kolem rádia, ale přímo ten panel. Prěmýšlím, že bych si stříknul vsěchny plasty právě. Co třeba madla, který jsou pogumovaný? Loupou se. Když jsem měl supa, tak jsem to pogumovaný odstranil a byl klid. Teď přemýšlím, že udělám to samé a stříknu to do barvy. To samé s tlačítky. Jak je vyřešeno to osvětlení těch tlačítek? Když voloupu třeba tlačítko na ovládání oken, tak co je pod tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Panel climatronicu by měl jít normálně rozložit, tudíž nevidím důvod, proč by to stříknout nešlo, madla mám pogumovaná a neloupou se, takže to nevím, ale pokud se guma sundá, tak by to také mělo jít normálně stříknout, ale praktické to opravdu nebude. K těm tlačítkům... sundej horní díl madla u řidiče s tlačítky, odpoj konektor a demontuj ten šedy obdelník, potom se dají sundat tlačítka a pod tím je tišťák, nalakovat půjdou, ale je třeba tam nechat ty znaky a nedokážu si představit, jak to láknout a nepřelakovat tu plochu, přes kterou to potom v noci svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinbubenicek Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 No právě, nad tím teď přemýšlím taky. Jestli udělat menší šablonku a nalepit to na to a pak sloupnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinbubenicek Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Ještě k tomu panelu od klímy... Když jsem sundával columba tak jsem ho nevědomky opřel o hranu panelu a odřel jsem si to. Tak mě napadlo, že bych to mohl stříknout do černý v lesku a to samé udělat s rámečkem kolem rádia. Pak podle potřeby a desingu udělat zbytek, podle toho hak by to vypadalo... Editováno: 25. Červen 2015, autor: Martinbubenicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 podle mě není problém ten panel demontovat, ačkoli jsem se na toto nikdy nezaměřil... Nalepit něco na tlačítko a potom sloupnout podle mě není správná cesta, ale možná by to šlo, fakt nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.