listek2000 Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 halo já jsem polský já mám skoda fabia 2 PD 1,9tdi Sport 2007 Chce Tentýž systém namontovat nevím, kde mám signál rychlosti Jak a kde kabel ? Zbytek je stejný jako f1, Já nevím, jestli to vadí, ale mam ecu EDC17 Díky a pokud jde o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Já xenony na auto nikdy nedám,,vám nevadí ti co je mají?vždy když se míjím s autem ktery má xenony div neslepnu,,tohle je zbytečné..snad se mnou někdo souhlasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Oslepneš z takových, které nejsou seřízené, nebo nefunkční nivelace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Právě proto je u xenů automatická nivelace a ne ruční.. aby se vždycky sklopily a neoslňovaly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Tak v tom případě je to téměř každy druhý vůz co je ma na svícení do ksichtu,chjo ta bezohlednost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Nebo je to taky tím,že neumíš jezdit :-) Ono koukat i do seřízených světel není žádná lahůdka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 heh,tak asi je rozdíl seřízeny a neseřízeny pozna i laik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Ani ta nejlepší a nejrychlejší nivelace nezabrání situacím, kdy může dojít k oslnění. Předpis nařizující vazbu (vysocesvítivých světlometů) s automatickou regulací sklonu (a zařízením na automatické čištění) je napsán v dobré víře, ale problém oslnění nikdy nevyřeší. Je to stejné, jako když ty ostřiky řidič prostě nepoužije. Znal jsem jednoho vola, který jezdil s téměř neprůhledným čelním sklem (zaneřáděným od much a komárů), ale stěrače (a tím pádem i ostřikovače) zásadně nepoužíval. Jak vypadalo jeho svícení se xenony nemusím vysvětlovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Znal jsem jednoho vola.... Kdyby si čistil sklo,mohl být ještě mezi námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Sorry za OT, ale říká se, že o mrtvých jen dobře. Byl sice divný, ale jeho úděl bych nepřál nikomu... rakovina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Holt Kmotra Zubatá to k němu vzala zkratkou... asi se už na to prasení taky nemohla koukat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 zdravím mám roomstra 2009 (před fl) a chtěl bych čočky osadit xenony(HID)..... je mi jasný že bez automatickýho sklonu budou problémy s STK a s Policii. Proto se ptám lze namontovat automatika z F1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Budou technický proublems, ne jenom na STK - nevím, jestli sklonový serva z FI budou pasovat do výřezů ve světlech FII/R. Jinak by to jít použít MĚLO - FI ještě netahala data z náklonovýho snímače na zadní nápravě po CANu, ale analogově po drátu přímo spojujícím snímač a světla. Ten snímač na zadní nápravu budeš muset domontovat. Do světlometů FII s corner funkcí to ale pasovat nebude určitě - je v nich jiná mechanika než jen náklonová. Ale hlavně - legislativní problémy budou i s namontovaným ostřikem a rychlým náklonem z FI, protože FII/R NEMÁ NA ROZDÍL OD FI žádnou verzi v ČR homologovanou s xenonovýma světlama... Auta přišlý do výroby po roce 06 neboli právě room a ef-dvojka už ty data MĚLY MÍT po sběrnici CAN (původní typovej návrh s tím počítal), jenže Vlkohrad do nich xenony neschválil ... Tudíž v zapojení ŘJ a komfortek se i původně s takovou možností počítalo, jestli je ale aktivovatelná i v produkčních verzích, to nevím - pak by totiž šlo dát xenony s rychlým náklonovým mechanismem i do cornerů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Jenom Ekkara poopravím - FI (jako jediný model Škoda) nemá "rychlý" náklon, tzn. dynamickou regulaci, pouze statickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 A pro Roomstra by se ještě musela ta nivelační jednotka použít z O1, protože Room má z O1 zadní nápravu. Což by mohla být další komplikace. A to pouze při řešení jako z F1, nikoliv tím datovým, jak popisuje Ekkar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.