JasteR Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 zdarec lidičky v naši galerii by měli být fotečky snad zítra co jsem se bavil s jířou... ..nechce je dat rovnou sem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ..nechce je dat rovnou sem ? bohužel mi je omylem smazal z paměťovky a už jsme se nesešly aby mi je zase dal tak budou až zítra u nás v galerii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...6&Itemid=31MALY CLANECEK A GALERKA U NAS Tak teda asi po roce zavitam na stranky A slibuju kliknu na reklamu at ten barak mas co nejdriv dostavenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 fotky sou z mobilu tak nic moc a nejaky sem si vypucil este sem tam dal to JasteRovo videjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 a zase si mě berou do huby fňuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 a zase si mě berou do huby fňuk No jo když musíš mít pořád něco extra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 já nic extra neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) já nic extra neměl to máš pravdu ... jen parkování ... vlastně měl, ale spíš ti něco chybělo Editováno: 4. Květen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 to máš pravdu ... jen parkování ...vlastně měl, ale spíš ti něco chybělo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 jezis bobino nedelej lamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ty vole uz stavim patej z toho co utrzim za klicenky jirko jirko, mam vsem povedet o tvym prvnim obedu a jizde kdys 1.6ku nestihal? nenech se vysmat...jsem kvuli tobe ani nemohl zaradit 5 na dalnici bo bych te uz ani nevidel ve zpetnem zrcatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 jirinko ale...sem videl jak tlacis to auto vocima dopredu ale porad nic, tak sis rek ze to nema cenu s tim jezdit po dalnici a v brandyse si radsi potupne sjel lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 jirinko ale...sem videl jak tlacis to auto vocima dopredu ale porad nic, tak sis rek ze to nema cenu s tim jezdit po dalnici a v brandyse si radsi potupne sjel lol jj tebe jsem pred sebou tlacil ocima protoze tak dlouho jsem domu jeste nejel a ujet jsem ti nechtel...v brandyse jsem uz znechucenej sjel, protoze tak to dal uz vazne neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 bohužel mi je omylem smazal z paměťovky a už jsme se nesešly aby mi je zase dal tak budou až zítra u nás v galerii chceš do čuni? já ti dám že jsem ti je smazal... zítra na to mrknu, nejsem na svým notasu připojen k netu. ale je jich poměrně dost, at vám to tu nespadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tyyy joo nazdáár El presidento..konečně jsi se tu ukázal ... Vítám tě tady na foru!!!není to žádný fór ale fórum tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ted nevim na koho to el presidento je Baui: hele vis co ja vsechno udelal kdyz sem jel pred tebou a videl sem ze ti to nejede? sem si stacil uklidit v interieru, umejt vokno zevnitr, otrit boty od prachu apod. a tys byl voprenej vo sloupek protoze si uz vzdal jakoukoli snahu to auto rozjet na vic nez 90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 super akce, srazovky dopadly ve vyroby podle mojeho ocekavani a tak to ma byt, tak je to spravne skoda, ze to mam k vam takovou streku....tak a zpet sem najel 1048km ale prijet tu dalku rozhodne stalo za to, sem rad ze se nas seslo tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Vitto: noo bylo to na EDT presidenta..ale diplomaticky je jasné že myslím aj ostatní presidenty lol S-talker..příště musíš přes Hradec rovnou..a máš to ještě kratší..aspon o 48 km at je to rovných 1000 lol samozřejmě super učast a díky za tvoji návštěvu tady na drsném severu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 no rozdil pres hradec je fakt sila priste uz ne jinak....ja sem rad, ze sem prijel a aspon sme pokecali a drsny sever?spis jemny, aspon podle mluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Koukám, že nás je tu víc presidentos... Ani jsem Vám nestihl poděkovat za tu účast, takže díky za tu účast. A jinak jsem zapracoval na fotečkách - jsou na našem webovém albu. Tady je přímý odkaz: http://picasaweb.google.cz/edt.team/Skodah...EDTTurnov352008 a kdyby jste měli čas, máme tam i spoustu dalších fotek, co se týká našeho klubu EDT. Myslím, že pár akciček bylo fakt vyvedenejch. Rád se s Vámi opět uvidím, jen bohužel nevím, kdy to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tyyy joo nazdáár El presidento..konečně jsi se tu ukázal ... Vítám tě tady na foru!!!není to žádný fór ale fórum tu je Jo a dík za přivítání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Koukám, že nás je tu víc presidentos... Ani jsem Vám nestihl poděkovat za tu účast, takže díky za tu účast. A jinak jsem zapracoval na fotečkách - jsou na našem webovém albu. Tady je přímý odkaz: http://picasaweb.google.cz/edt.team/Skodah...EDTTurnov352008 a kdyby jste měli čas, máme tam i spoustu dalších fotek, co se týká našeho klubu EDT. Myslím, že pár akciček bylo fakt vyvedenejch. Rád se s Vámi opět uvidím, jen bohužel nevím, kdy to bude... tak koukám že sem nemusím dávat fotečky...všechny jsou na picasawebu.... srázek byl super a těším se na další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Koukám, že nás je tu víc presidentos... Ani jsem Vám nestihl poděkovat za tu účast, takže díky za tu účast. A jinak jsem zapracoval na fotečkách - jsou na našem webovém albu. Tady je přímý odkaz: http://picasaweb.google.cz/edt.team/Skodah...EDTTurnov352008 a kdyby jste měli čas, máme tam i spoustu dalších fotek, co se týká našeho klubu EDT. Myslím, že pár akciček bylo fakt vyvedenejch. Rád se s Vámi opět uvidím, jen bohužel nevím, kdy to bude... Nebylo by na skodu pomazat SPZ ...neda to zase tolik prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 ja sem se s tim taky prdel doma ale az bude sraz skodahome tak to nevim kdo tech 200 fotek bude predelavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Baui: hele vis co ja vsechno udelal kdyz sem jel pred tebou a videl sem ze ti to nejede? sem si stacil uklidit v interieru, umejt vokno zevnitr, otrit boty od prachu apod. a tys byl voprenej vo sloupek protoze si uz vzdal jakoukoli snahu to auto rozjet na vic nez 90 A neříkal někdo že dělá Praha-Turnov za 20.minut ??? To při 90 jde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.