Petřík junior Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No jedna se o Chorvacko mam tam znamy takze to neni vymluva jeste domlouvam termin takze snad to vide .....jinak se uvidime na Kunce a Vys. Myto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No jedna se o Chorvacko mam tam znamy takze to neni vymluva jeste domlouvam termin takze snad to vide .....jinak se uvidime na Kunce a Vys. Myto Ahoj vsem taky tu nejsem dlouho,a rad bych prijel , teda pokut to jeste jde. docela rsd bych vas poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Turnov mám pár kilometříků, navíc sem měl holku z Turnová, takže to tam docela dobře znám....ale problémky jsou hned 2, 3.5 bych měl bej v Ústí, ale to zkusim ještě nějak pořešit, no a druhej problém je, že nevim jestli budu mít ještě fabuli nebo něco jiného a nebo to nebude období když budu uplně bez auta, ale zkusím vynaložit veškeré úsilí a dorazit......snad bude hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 období bez auta? to nezní moc dobře a co chceš kupovat, doufám že dalši slepičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 období bez auta je jako období bez nohy, ale to do tohohle tématu nepatří.........doufám že to bude slepice, ale jen trošičku s lepším motorem no a když ne tak možná taky ceed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 přijeď čímkoliv, hlavně ne Korejcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 přijeď čímkoliv, hlavně ne Korejcem Japonec až nakonec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Japonec až nakonec !!! Japonec by ještě šel ale korejec eee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj všem, s několika členy fóra jsem se domluvil na srázku v Turnově. Plánujem to na sobotu 3.5. cca ve 14hodin na parkovišti vedle autobusového nádraží (GPS Loc: 50°35'20.045"N, 15°9'11.434"E). Je tam plac cca pro 40 aut. Pohodový pokec, snad bude hezky! Zatím potvrzená účast: Dakie (F) Najmis (F) Lukáš Pařík (F) S-talker (F) Motaaa (F) Garrett (F) Janina (F) ??? Octavka (O) ??? Mudra (O) Lukyssek (F) Manolo (F) MichalF (O) ??? joujou (F) Lube (O) JasteR (O) ??? Jvees69 (F) ??? Mira (F) ??? Pentadius (F) + Lugo ? Petřík (Sup) Saatan (F) Sinius (F) ??? Kudrna Tomas (F) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Je jaro, tak ať je tam žlutých ještě o jednu víc a aspoň mám s kým !!! Pentadius (F) + Lugo ? + moje maličkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Velice slušnej seznámek..... už se těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 To bude mazec,ale budu asi jedinej se Supikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 fakt doufám, že mi to vyjde, moc se na všechny těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Kluci je mne to lito,ale nemuzu prijet .....Jedu nakonec do toho Chorvacka takze si to pekne uzijte a hlavne foto at muzu koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Kluci je mne to lito,ale nemuzu prijet .....Jedu nakonec do toho Chorvacka takze si to pekne uzijte a hlavne foto at muzu koukat To jsi mě zklamal. Užij si dovcu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 To je v klidku, stejne nakonec pojede tak polovina lidi, jako vzdy Ale kdybych mohl jet k mori jedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Petrik: to je škoda ale snad příště si to moře odpustíš kudrna tomas: seznam aktualizuju na první stránce Hrábě Fernétti: supééééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak už se nám to blíží - odpočítávám dny doufám že bude hezky, ne jako dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Tak mi přijedem určo (možná i s kamarádem) Těšíme se, jen to počasí ať už dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Tak ja a ma OI RS temer na jistotu potvrzuje ucast. Teda samozrejme pokud bude aspon trochu rozumne pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Janina: počasí bude nádherný kamaráda klidně přivezte, aspoň nás bude víc MichalF: super, už seš zapsanej dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Janina: počasí bude nádherný kamaráda klidně přivezte, aspoň nás bude víc MichalF: super, už seš zapsanej dlouho Ja vim, jen sem to ted upresnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 no doufám že se mi auti podaří opravit mám tam menší závadu a jak jo přijedu s jednou změnou zase na auti není to nic šíleného ale mně se to bude líbit a auti to sedět taky bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 prijedu bez Faby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 jj, vím vím ale hlavně že přijedeš!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.