Motaaa Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 no tak já bohužel nejedu něco mi do toho vlezlo a nejde to odložit škoda chtěl sem jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 kdyz bude cas a dobry pocasi dorazim taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 kdyz bude cas a dobry pocasi dorazim taky :-) Tak to ma byt !!! Nejaky kaficko pokec bych to pak videl ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak to ma byt !!! Nejaky kaficko pokec bych to pak videl ne ? presne tak pane ja jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Motaaa: tak to je škoda chlape... snad příště!!! baurak: jasný, koukej taky dorazit, na kafčo můžem zajít, no problema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Motaaa: tak to je škoda chlape... snad příště!!!baurak: jasný, koukej taky dorazit, na kafčo můžem zajít, no problema no to je škoda chtěl sem jet ale něco do toho vlezlo co nejde odložit bohužel,ale příště určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak o vikendu to vypada ze bude pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 tak chlapici ze bych se na vas prijel taky podivat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 tak chlapici ze bych se na vas prijel taky podivat ? No to je slovo do pranice !!! Kdy to potvrdis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 tak chlapici ze bych se na vas prijel taky podivat ? tak pojed taky a ja si te po ceste nekde naberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak co? Ještě se to nerušilo, já přijedu bo jsem to slíbil a taky chci ... Jen nevím co Lugiano, se nějak potvora netvářil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 ....už je to dlouho co jsem přislibil účast, ale zatím to vypadá že taky dorazím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 pro me je blby ze nebudu mit auto, teda budu mit jen leona, a ten zere jak protrzenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 pro me je blby ze nebudu mit auto, teda budu mit jen leona, a ten zere jak protrzenej Jeee tak spalis o 3 litry vic, te nezabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 pro me je blby ze nebudu mit auto, teda budu mit jen leona, a ten zere jak protrzenej kdyby jsi byl v MB tak te klidne vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 pro me je blby ze nebudu mit auto, teda budu mit jen leona, a ten zere jak protrzenej A je to aspon Cupra....? tak pojedeš klidovku... čum sem,čum tam rychlostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 takze maly upgrade informaci ohledne srazu, srazovky jsou jiz schvaleny a jsou ve vyrobe vypadaji takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Super.Řekl bych hodně povedená srazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 takze maly upgrade informaci ohledne srazu, srazovky jsou jiz schvaleny a jsou ve vyrobe Marku, moc pěkně povedená nálepka srazu a ani nemusí hýřit barvami ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Pentadius: kdepak, nic rušit nebudem má bejt skvělý počásko, tak proč toho nevyužít!!! s-talker: díky za SUPER návrh samolepky, moc se Ti omlouvám za ty připomínky, ale víš jak jsem na tom s časem každopádně to máš u mě, kámo vittorio: jasný, koukej dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak mi účast potvrzujem a přijede i kamarád (s pěknou) felinkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak mi účast potvrzujem a přijede i kamarád (s pěknou) felinkou Takze bude i damska ucast jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Takze bude i damska ucast jo ? No jasně, už po třetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak to ma byt !!! Nejaky kaficko pokec bych to pak videl ne ? Klidne i pizzu treba ve sklepe v bajogrilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 jsem rad, ze se aspon nekomu snad libi, to me tesi nekdy je mene barev lepsi dakie: vsak vpohode, jen sme se spatne dohodli na obsahu, mel si mi to rict predem, ale chapu ze mas praci, nic se nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.