Mairek Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Zdravím, rád bych si koupil parkovacího asistenta a díval jsem se na aukro. Nechci si kupovat zbytečně drahé výrobky a tak se chci zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti nebo jestli jste slyšeli o těchto parkovacích klientech: http://www.aukro.cz/item333586938_nejlepsi...u_navigaci.html http://www.aukro.cz/item332997308_parkovaci_system.html http://www.aukro.cz/item332575445_parkovac...e_vozidlo_.html (tento se mi líbí, protože bych ho dal krásně na palubku k tlačítkům (zadní vyhřívání okna atd.) a nemusel bych ho dávat nahoru, někoho by ty další,co mají displej mohly lákat jako navigace... Celkově asi sháním něco do jednoho tisíce Kč. Jak říkám, nechce se mi do toho vrážet více peněz. Díky moc za vaše postřehy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Zdravím, rád bych si koupil parkovacího asistenta a díval jsem se na aukro. Nechci si kupovat zbytečně drahé výrobky a tak se chci zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti nebo jestli jste slyšeli o těchto parkovacích klientech:http://www.aukro.cz/item333586938_nejlepsi...u_navigaci.html http://www.aukro.cz/item332997308_parkovaci_system.html http://www.aukro.cz/item332575445_parkovac...e_vozidlo_.html (tento se mi líbí, protože bych ho dal krásně na palubku k tlačítkům (zadní vyhřívání okna atd.) a nemusel bych ho dávat nahoru, někoho by ty další,co mají displej mohly lákat jako navigace... Celkově asi sháním něco do jednoho tisíce Kč. Jak říkám, nechce se mi do toho vrážet více peněz. Díky moc za vaše postřehy a rady. ja byh dal origo bez nejakyho kycoviteho displeje,poradi ti VINCA on tam neco podobneho daval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ja byh dal origo bez nejakyho kycoviteho displeje,poradi ti VINCA on tam neco podobneho daval No já bych chtěl spíše něco z toho, co jsem psal...každopádně může tu někdo hodit foto toho origo už nainstalovaného v autě? Vůbec nemám představu a na netu jsem nic nenašel...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No já bych chtěl spíše něco z toho, co jsem psal...každopádně může tu někdo hodit foto toho origo už nainstalovaného v autě? Vůbec nemám představu a na netu jsem nic nenašel...díky s origem se do ticky nevejdeš,tak leda někde z vrakoviště! myslím že je fuk jestli je origo nebo ne,hlavně aby plnil účel,u těch dobrých jsou i frézky na díru a přelakovatelný senzory,to bych volil spíš,ale podívej se třeba na rakso.cz nebo 9000.cz atd.tedy s tím velkým displayem bych nekupoval,nakonec zjistíš že to nemáš kam dát,všude to bude bud nevzhledne trčet nebo překážet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 tak ja tam mam ten to: LDC dysplay ale bohuzel ( bohudik ) mel zavadejici cenu kolem 1300kc ted to stoji skoro o 500kc vic ale jinak slape,jak hodinky, jsem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Dal bych urcite ORIGINAL mam s temahle levnejma smejdama spatny zkusenosti sice jen ze 2aut ale to stacilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 taky bych asi připlatil za origo. Přeci jen to budeš využívat každý den a selhání by nebylo v tomto případě ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 http://www.aukro.cz/item332575445_parkovac...e_vozidlo_.html (tento se mi líbí, protože bych ho dal krásně na palubku k tlačítkům (zadní vyhřívání okna atd.) a nemusel bych ho dávat nahoru, někoho by ty další,co mají displej mohly lákat jako navigace... Celkově asi sháním něco do jednoho tisíce Kč. Jak říkám, nechce se mi do toho vrážet více peněz. Díky moc za vaše postřehy a rady. Mám zrovna tenhle,jenom s trochu jiným provedením displaye.Mám ho necelý rok a ještě ani jednou neselhal.Jedno čidlo přežilo i bouchanec na parkovišti. Pravda je,že sehat může,ale to zřejmě i origo.Komu se nelíbí display,může ho schovat někam pod plast a využít jenom měnící se frekvenci pípání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mám zrovna tenhle,jenom s trochu jiným provedením displaye.Mám ho necelý rok a ještě ani jednou neselhal.Jedno čidlo přežilo i bouchanec na parkovišti. Pravda je,že sehat může,ale to zřejmě i origo.Komu se nelíbí display,může ho schovat někam pod plast a využít jenom měnící se frekvenci pípání. A mohl bys mi prosím tě ještě napsat, s jakou přesností ukazuje ten display? Mám na mysli jakou nejmenší vzálenost ukáže - 20,30 nebo 40 cm od překážky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 tak ja tam mam ten to: LDC dysplay ale bohuzel ( bohudik ) mel zavadejici cenu kolem 1300kc ted to stoji skoro o 500kc vic ale jinak slape,jak hodinky, jsem spokojeny Na tom webu píší, že to ukazuje od 0,2m - skutečně podle tvých zkušeností ukazuje 20 cm od překážky? Díky za odpověď. PS: neměl bys nějakou fotku se zapnutým displayem? Rád bych viděl tu kombinaci modré s bílou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jde o to,že jak jsem ti na neorigo třeba za rok posere čidlo nebo jednotka,tak budeš těžko shánět,kdežto a to si myslím je dost důležité,u origo-i když je dražší,za rok či dva seženeš jak senzor,tak třebas i jednotku.Tak proč si kupovat levné věci,že.A věřte,že o tom něco vím.Co za mnou bylo kluků,kteří měli třebas neorigo klimu a jaké měli,problémy sehnat díly a tak to bude i s jinými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Mám zrovna tenhle,jenom s trochu jiným provedením displaye.Mám ho necelý rok a ještě ani jednou neselhal.Jedno čidlo přežilo i bouchanec na parkovišti.Pravda je,že sehat může,ale to zřejmě i origo.Komu se nelíbí display,může ho schovat někam pod plast a využít jenom měnící se frekvenci pípání. A mohl bys mi prosím tě ještě napsat, s jakou přesností ukazuje ten display? Mám na mysli jakou nejmenší vzálenost ukáže - 20,30 nebo 40 cm od překážky? Díky Na to co píše Cosby něco je,ale spíš by to chtělo,aby to napsal někdo,komu se něco podělalo a náhradní díl nesehnal. Ukazuje to po deseti cm,první červená dioda při 40 cm a trvalý tón,na display ještě ukáže 30 a dál to neměří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Na to co píše Cosby něco je,ale spíš by to chtělo,aby to napsal někdo,komu se něco podělalo a náhradní díl nesehnal.Ukazuje to po deseti cm,první červená dioda při 40 cm a trvalý tón,na display ještě ukáže 30 a dál to neměří. Taky origo jde napichnout na VAG - myslim tim diagnostikovat kdez to neorigo asi tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak z toho mně bolí hlava nejmíň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) zatím jsem namontoval 2 neorigo oba začli po roce zlobit (po zimě) a další rok KO úplně, uhnili drátKY u u čidel. jinak origo jezdí mraky a problémy jsou jen zřídka cena je určitě rozdílná (origo/neorigo) ale kdo má dost peněz a spoustu času na rýpání se v autě tak určitě koupí levnej neorigo je to můj pohled a zkušenost - určitě jsou i kvalitní neorigo ale já mám zkušenost co jsem psal Editováno: 27. Březen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 zatím jsem namontoval 2 neorigooba začli po roce zlobit (po zimě) a další rok KO úplně, uhnili drátKY u u čidel. jinak origo jezdí mraky a problémy jsou jen zřídka cena je určitě rozdílná (origo/neorigo) ale kdo má dost peněz a spoustu času na rýpání se v autě tak určitě koupí levnej neorigo je to můj pohled a zkušenost - určitě jsou i kvalitní neorigo ale já mám zkušenost co jsem psal Svatá pravda velebnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Park systemu jsme taky uz par montoval vcetne tech nejlevnejsich. Podle me je to jen vyhozeni penez.pokud bude pomalu couvat k rovny stene je to OK. Slaby kulaty tyce jsou problem (znacky a tak). Kdyz couvas trochu rychleji, pipaj porad, sterk - pipa porad. Jedno z nej co jsme zatim zkousel jsou vazne ty origo. Takze urcite doporucuju prisetrit a koupit origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 http://www.aukro.cz/item332575445_parkovac...e_vozidlo_.html (tento se mi líbí, protože bych ho dal krásně na palubku k tlačítkům (zadní vyhřívání okna atd.) a nemusel bych ho dávat nahoru, někoho by ty další,co mají displej mohly lákat jako navigace... Tento mám, zabudoval jsem si ho a jsem s ním zcela spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 tak ja tam mam ten to: LDC dysplay ale bohuzel ( bohudik ) mel zavadejici cenu kolem 1300kc ted to stoji skoro o 500kc vic ale jinak slape,jak hodinky, jsem spokojeny Taky tento a plná spokojenost ... "Vinca" má i pěknej fotopříspěvek z montáže - se podívej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tento mám, zabudoval jsem si ho a jsem s ním zcela spokojen. Nechci radit, ale v současné době mám od firmy Valeo (4 sensory, řídící jednotka a repro) bez displeje - a tedy v obdobném provedení jako origo, který jsem měl ve služební O1 - se kterým jsem spokojen. Osobně považuji displej za zcela zbytečný, protože zvuková signalizace je přinejmenším stejně přesná a navíc bez nutnosti sledovat displej. Nikdy jsem neměl žádné poškození od soli apod., ale jen jednou. když mi někdo poškodil jedno čidlo na parkovišti. Náhradní čidlo jsem pak bez problémů zakoupil na počkání za cca 210,- Kč v Auto Kelly, ale stejné provedení prodávají i další prodejci ND. Pro info nákup tehdy byl v nějaké akci za cenu cca 1.800,- Kč. Jinak další výrobky od Valeo najdete i v prvododávkách pro O1 (například servomotor klapky vzduchu pro Climatronic), takže se rozhodně nejedná o úplně neznačkovou výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 já osobně budu kupovat tohle: http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ps-062 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tento mám, zabudoval jsem si ho a jsem s ním zcela spokojen. A byla by nějaká fotka jak je to už nainstalované? Moc by mě to zajímalo, jak to vypadá zabudované. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 A byla by nějaká fotka jak je to už nainstalované? Moc by mě to zajímalo, jak to vypadá zabudované. Díky moc Koukám a asi nemám, někdy možná udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lujan61 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 já osobně budu kupovat tohle: http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ps-062 taky bych šel do tohoto výrobku, jestli ho již máš, jaký jsou zkušenosti, a jaká byla cena, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.