Přejít na obsah

Parkovací asistent - aukro

Mairek

Doporučené příspěvky

Zdravím, rád bych si koupil parkovacího asistenta a díval jsem se na aukro. Nechci si kupovat zbytečně drahé výrobky a tak se chci zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti nebo jestli jste slyšeli o těchto parkovacích klientech:

http://www.aukro.cz/item333586938_nejlepsi...u_navigaci.html

http://www.aukro.cz/item332997308_parkovaci_system.html

http://www.aukro.cz/item332575445_parkovac...e_vozidlo_.html (tento se mi líbí, protože bych ho dal krásně na palubku k tlačítkům (zadní vyhřívání okna atd.) a nemusel bych ho dávat nahoru, někoho by ty další,co mají displej mohly lákat jako navigace...

Celkově asi sháním něco do jednoho tisíce Kč. Jak říkám, nechce se mi do toho vrážet více peněz. Díky moc za vaše postřehy a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, rád bych si koupil parkovacího asistenta a díval jsem se na aukro. Nechci si kupovat zbytečně drahé výrobky a tak se chci zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti nebo jestli jste slyšeli o těchto parkovacích klientech:

http://www.aukro.cz/item333586938_nejlepsi...u_navigaci.html

http://www.aukro.cz/item332997308_parkovaci_system.html

http://www.aukro.cz/item332575445_parkovac...e_vozidlo_.html (tento se mi líbí, protože bych ho dal krásně na palubku k tlačítkům (zadní vyhřívání okna atd.) a nemusel bych ho dávat nahoru, někoho by ty další,co mají displej mohly lákat jako navigace...

Celkově asi sháním něco do jednoho tisíce Kč. Jak říkám, nechce se mi do toho vrážet více peněz. Díky moc za vaše postřehy a rady.

ja byh dal origo bez nejakyho kycoviteho displeje,poradi ti VINCA on tam neco podobneho daval

Odkaz ke komentáři

ja byh dal origo bez nejakyho kycoviteho displeje,poradi ti VINCA on tam neco podobneho daval

No já bych chtěl spíše něco z toho, co jsem psal...každopádně může tu někdo hodit foto toho origo už nainstalovaného v autě? Vůbec nemám představu a na netu jsem nic nenašel...díky

Odkaz ke komentáři

No já bych chtěl spíše něco z toho, co jsem psal...každopádně může tu někdo hodit foto toho origo už nainstalovaného v autě? Vůbec nemám představu a na netu jsem nic nenašel...díky

s origem se do ticky nevejdeš,tak leda někde z vrakoviště!

myslím že je fuk jestli je origo nebo ne,hlavně aby plnil účel,u těch dobrých jsou i frézky na díru a přelakovatelný senzory,to bych volil spíš,ale podívej se třeba na rakso.cz nebo 9000.cz atd.tedy s tím velkým displayem bych nekupoval,nakonec zjistíš že to nemáš kam dát,všude to bude bud nevzhledne trčet nebo překážet!

Odkaz ke komentáři

Mám zrovna tenhle,jenom s trochu jiným provedením displaye.Mám ho necelý rok a ještě ani jednou neselhal.Jedno čidlo přežilo i bouchanec na parkovišti.

Pravda je,že sehat může,ale to zřejmě i origo.Komu se nelíbí display,může ho schovat někam pod plast a využít jenom měnící se frekvenci pípání.

Odkaz ke komentáři

Mám zrovna tenhle,jenom s trochu jiným provedením displaye.Mám ho necelý rok a ještě ani jednou neselhal.Jedno čidlo přežilo i bouchanec na parkovišti.

Pravda je,že sehat může,ale to zřejmě i origo.Komu se nelíbí display,může ho schovat někam pod plast a využít jenom měnící se frekvenci pípání.

A mohl bys mi prosím tě ještě napsat, s jakou přesností ukazuje ten display? Mám na mysli jakou nejmenší vzálenost ukáže - 20,30 nebo 40 cm od překážky? Díky

Odkaz ke komentáři

tak ja tam mam ten to: LDC dysplay ale bohuzel ( bohudik ) mel zavadejici cenu kolem 1300kc ted to stoji skoro o 500kc vic :aggressive::feve: ale jinak slape,jak hodinky, jsem spokojeny ;)

Na tom webu píší, že to ukazuje od 0,2m - skutečně podle tvých zkušeností ukazuje 20 cm od překážky? Díky za odpověď.

PS: neměl bys nějakou fotku se zapnutým displayem? Rád bych viděl tu kombinaci modré s bílou.

Odkaz ke komentáři

jde o to,že jak jsem ti na neorigo třeba za rok posere čidlo nebo jednotka,tak budeš těžko shánět,kdežto a to si myslím je dost důležité,u origo-i když je dražší,za rok či dva seženeš jak senzor,tak třebas i jednotku.Tak proč si kupovat levné věci,že.A věřte,že o tom něco vím.Co za mnou bylo kluků,kteří měli třebas neorigo klimu a jaké měli,problémy sehnat díly a tak to bude i s jinými

Odkaz ke komentáři

A mohl bys mi prosím tě ještě napsat, s jakou přesností ukazuje ten display? Mám na mysli jakou nejmenší vzálenost ukáže - 20,30 nebo 40 cm od překážky? Díky

Na to co píše Cosby něco je,ale spíš by to chtělo,aby to napsal někdo,komu se něco podělalo a náhradní díl nesehnal.

Ukazuje to po deseti cm,první červená dioda při 40 cm a trvalý tón,na display ještě ukáže 30 a dál to neměří.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Na to co píše Cosby něco je,ale spíš by to chtělo,aby to napsal někdo,komu se něco podělalo a náhradní díl nesehnal.

Ukazuje to po deseti cm,první červená dioda při 40 cm a trvalý tón,na display ještě ukáže 30 a dál to neměří.

Taky origo jde napichnout na VAG - myslim tim diagnostikovat kdez to neorigo asi tezko

Odkaz ke komentáři

zatím jsem namontoval 2 neorigo

oba začli po roce zlobit (po zimě) a další rok KO úplně, uhnili drátKY u u čidel.

jinak origo jezdí mraky a problémy jsou jen zřídka

cena je určitě rozdílná (origo/neorigo)

ale kdo má dost peněz a spoustu času na rýpání se v autě tak určitě koupí levnej neorigo

je to můj pohled a zkušenost - určitě jsou i kvalitní neorigo ale já mám zkušenost co jsem psal

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři

zatím jsem namontoval 2 neorigo

oba začli po roce zlobit (po zimě) a další rok KO úplně, uhnili drátKY u u čidel.

jinak origo jezdí mraky a problémy jsou jen zřídka

cena je určitě rozdílná (origo/neorigo)

ale kdo má dost peněz a spoustu času na rýpání se v autě tak určitě koupí levnej neorigo

je to můj pohled a zkušenost - určitě jsou i kvalitní neorigo ale já mám zkušenost co jsem psal

Svatá pravda velebnosti. :palec2:
Odkaz ke komentáři

Park systemu jsme taky uz par montoval vcetne tech nejlevnejsich. Podle me je to jen vyhozeni penez.pokud bude pomalu couvat k rovny stene je to OK. Slaby kulaty tyce jsou problem (znacky a tak). Kdyz couvas trochu rychleji, pipaj porad, sterk - pipa porad. Jedno z nej co jsme zatim zkousel jsou vazne ty origo. Takze urcite doporucuju prisetrit a koupit origo.

Odkaz ke komentáři

Tento mám, zabudoval jsem si ho a jsem s ním zcela spokojen.

post-2554-1206702736_thumb.jpg

post-2554-1206702741_thumb.jpg

post-2554-1206702788_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tento mám, zabudoval jsem si ho a jsem s ním zcela spokojen.

Nechci radit, ale v současné době mám od firmy Valeo (4 sensory, řídící jednotka a repro) bez displeje - a tedy v obdobném provedení jako origo, který jsem měl ve služební O1 - se kterým jsem spokojen. Osobně považuji displej za zcela zbytečný, protože zvuková signalizace je přinejmenším stejně přesná a navíc bez nutnosti sledovat displej. Nikdy jsem neměl žádné poškození od soli apod., ale jen jednou. když mi někdo poškodil jedno čidlo na parkovišti. Náhradní čidlo jsem pak bez problémů zakoupil na počkání za cca 210,- Kč v Auto Kelly, ale stejné provedení prodávají i další prodejci ND.

Pro info nákup tehdy byl v nějaké akci za cenu cca 1.800,- Kč. Jinak další výrobky od Valeo najdete i v prvododávkách pro O1 (například servomotor klapky vzduchu pro Climatronic), takže se rozhodně nejedná o úplně neznačkovou výbavu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...