trafika Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mám dotaz při kolika Km jste měnili vstřikovací trysky na octávii 1.9TDI 81KW dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Neni doporuceno, ja bych po 150tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 já měnil v 151tkm a moc hezky nevypadaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mam 318 tisic a origo,vyrobca uvadza ze su na celu zivotnost motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Mam 318 tisic a origo,vyrobca uvadza ze su na celu zivotnost motora A kde to uvadi?? Co vim tak Bosch vydal pouceni ze 150tis je doporucena vymena. Precejen to porad klepe a klepe a pak uz to neprasi ale tece a strika. Ale kdo chce kam,,,, tak at si to tam necha.Nove zase tolik nestoji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) A kde to uvadi?? Co vim tak Bosch vydal pouceni ze 150tis je doporucena vymena. Precejen to porad klepe a klepe a pak uz to neprasi ale tece a strika. Ale kdo chce kam,,,, tak at si to tam necha.Nove zase tolik nestoji .... 150 plati i u PD?,proc to menit kdyz to funguje? Editováno: 27. Březen 2008, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Celoživotně je bráno tak 100-150tkm a pak s tím pryč(prodat a vzít nové). "150 plati i u PD?,proc to menit kdyz to funguje? " víš prd co se tam děje To, že ti tryska ukapává poznáš až je díra v pístu a to je pozdě. Prevence něco stojí, ale v samém důsledku je levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak já mám najeto 263 000KM a stále originál trysky přežiju TO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak já mám najeto 263 000KM a stále originál trysky přežiju TO? Snad ano, těžko říct, ale u rotačky to není taková cenová rána proti PD. Já bych si je už dávno vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Snad ano, těžko říct, ale u rotačky to není taková cenová rána proti PD.Já bych si je už dávno vyměnil. Přesně tak a nejlépe za o malinko větší Sprint764 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Jákři výměně originálních za ty sprint 764?Dík za názory těch co na nich už něco nalítali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Ja litam se 170 konema s tryskami Bosch 764 coz je vlastne to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 To bych 170koní ani nepotřeboval trpí spojka náprava atd.stačí ať je to živější než teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 To bych 170koní ani nepotřeboval trpí spojka náprava atd.stačí ať je to živější než teď Se Sprint764 počítej + cca 10-15koní. Je ještě možnost dát Powerplus764, které jsou specialitou italského výrobce trysek Fratelli Bosio.S nimi počítej nárůst kolem 20koní.Vice o tryskách POWERPLUS najdeš zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.