Publikováno Březen 27, 200817 r Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří? Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat. Díky za radu!
Březen 27, 200817 r Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří? Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat. Díky za radu! Zámek ne .Fabka ano
Březen 28, 200817 r A jak ju dostanu ven?A na co dát pozor? Někde to tu je, otevři dveře, na hraně je špuntík, vydloubni ho a vem si torx šroubovák myslím že 20 nebo 25 a chytni kliku jako když chceš otevřít a drž ji a zaroveň toč šroubem, až ucítíš odpor zámek půjde ven! Upraveno Březen 28, 200817 r od Octavinek
Březen 28, 200817 r Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří? Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat. Díky za radu! Cau.vlozka zamku dveri sa neda prehodit!!!!! pravy je na pravu stanu !!! lavy na lavu stranu!!!! vid foto. :palec2:
Březen 28, 200817 r Cau.vlozka zamku dveri sa neda prehodit!!!!! pravy je na pravu stanu !!! lavy na lavu stranu!!!! vid foto. :palec2:
Březen 28, 200817 r Autor Tak to je blbí to se nedá nic dělat asi budu muset zamykat od spolujezdce,pokud to bude nutný.
Březen 29, 200817 r Tak to je blbí to se nedá nic dělat asi budu muset zamykat od spolujezdce,pokud to bude nutný. Nebo přes kufr , zajdi do Škodovky, objednej si samotnou vložku podle klíče!
Březen 30, 200817 r To jde koupit sam. vložku podle klíče? Já koupil zámek od kufru, 500,- zámek a 160,- poskládání a říkali že jde i dveřní!
Březen 30, 200817 r Já koupil zámek od kufru, 500,- zámek a 160,- poskládání a říkali že jde i dveřní! Da sa poskladat aj vlozka do dveri.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.