Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří?

Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat.

Díky za radu!

Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří?

Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat.

Díky za radu!

Zámek ne .Fabka ano

• Autor

A jak ju dostanu ven?A na co dát pozor?

A jak ju dostanu ven?A na co dát pozor?

Někde to tu je, otevři dveře, na hraně je špuntík, vydloubni ho a vem si torx šroubovák myslím že 20 nebo 25 a chytni kliku jako když chceš otevřít a drž ji a zaroveň toč šroubem, až ucítíš odpor zámek půjde ven!

Upraveno od Octavinek

Díky za radu!

Cau.vlozka zamku dveri sa neda prehodit!!!!! pravy je na pravu stanu !!! lavy na lavu stranu!!!! vid foto. :palec2: :palec2:

Cau.vlozka zamku dveri sa neda prehodit!!!!! pravy je na pravu stanu !!! lavy na lavu stranu!!!! vid foto. :palec2: :palec2:
  • Autor

Tak to je blbí :huh: to se nedá nic dělat asi budu muset zamykat od spolujezdce,pokud to bude nutný.

• Autor

Jinak všem díky za odpověď

Tak to je blbí :huh: to se nedá nic dělat asi budu muset zamykat od spolujezdce,pokud to bude nutný.

Nebo přes kufr ;) , zajdi do Škodovky, objednej si samotnou vložku podle klíče!

• Autor

To jde koupit sam. vložku podle klíče?

To jde koupit sam. vložku podle klíče?

Já koupil zámek od kufru, 500,- zámek a 160,- poskládání a říkali že jde i dveřní!

Já koupil zámek od kufru, 500,- zámek a 160,- poskládání a říkali že jde i dveřní!

Da sa poskladat aj vlozka do dveri.

• Autor
-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.