mytrix Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ted jsem se na jedny diskuzi docetl, ze clovek, kterej mel tdi octavii a kteremu svitila rezerva, omylem natankoval benzin.. to bylo v praze prej ujel celou cestu praha - brno a az v brne se mu auto zacalo vyrazneji "sekat", tak musel do servisu .. myslite ze je to mozny? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ted jsem se na jedny diskuzi docetl, ze clovek, kterej mel tdi octavii a kteremu svitila rezerva, omylem natankoval benzin.. to bylo v prazeprej ujel celou cestu praha - brno a az v brne se mu auto zacalo vyrazneji "sekat", tak musel do servisu .. myslite ze je to mozny? ) Já myslím.. že to je blb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Možná požádal tchýni aby mu natankovala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ted jsem se na jedny diskuzi docetl, ze clovek, kterej mel tdi octavii a kteremu svitila rezerva, omylem natankoval benzin.. to bylo v prazeprej ujel celou cestu praha - brno a az v brne se mu auto zacalo vyrazneji "sekat", tak musel do servisu .. myslite ze je to mozny? ) hehe Zumpa clen jop mytrix povedomej nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 2JIRBE: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Bráchovi se to kdysi taky povedlo, natankoval speciál do TDI. Ujel ještě asi 25 km domů a ráno nenastartoval Ale že by se na to dala ujet trasa Praha - Brno to se mi moc nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Kdysi v předešlý práci takto jeden kolega načepoval do TDI benzín a ujel jen několik stovek metrů a zadřel čerpadlo. Ono bude záležet, kolik zůstalo v nádrži ještě nafty a kolik se dotankovávalo. Do nějakých 30% beznzínu v naftě by se u starého TDI nemělo stát vůbec nic, myslím, že i půl na půl by to bylo krátkodobě v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Pokud by ale dal nějakých 50 litrů benzínu do 5 litrů nafty, což by odpovídalo natankování plné nádrže když svítla rezerva, tak by asi daleko neujel, určitě né 200 km. A taky by bylo divné, že by si toho nevšimnul, vždyť benzín v naftovým motoru je dokonalej tuning, to musel pálit pneumatiky při každým sešlápnutí plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Hele, on nepsal kolik tam natankoval, třeba měl poslední stokorunu....a je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.