Lancelot Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Já preferuji vůni auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ja jedine Ambi pur Aqua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já mám jakou koliv vůni v autě od přítelkyně zakázanou, všechno jí to smrdí. Ale nejlepší vůni měl můj švára, když měl ještě Omegu. Na vánoce vevnitř auta převážel vánoční stromeček, ještě jel na večeři a do kina, takže ho tam měl asi 5 hodin a to byla potom několik dní nádherná vůně, jako kdybyste byli v lese. Tomu já říkám vonej stromeček. ale taky trosku vacsi a drahsi. A este ma napadlo ze asi pred rokom sa bratrancovi v kufri auta vyliala farba nakov a ten smrad(mozna preniekoho vona ) tam drzal stale, aj ked ho predaval tak kupujuci sa hned pytal ze co to zapacha. To je fakt len na vymenu kobercov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Používal jsem různý kapalný vůně AmbiPur,ale vrátil jsem se k stroměčku - preferuju Everfresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 co mate z toho, jdnomu memu zakaznikovi se vylil do auta rum nekolik dnu bylo auto citit chlastem :DD jeste ze ho nezastavili policajti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) Vím, že by to mělo asi patřit do bazaru a asi to tam i dám, ale myslím si, že tam si to tolik lidí nevšimne. Jsem teď ve Španělsku a v místním obchůdku mají akci na Ambi Pur Aqua náplň za super cenu. U nás to běžně kupuji v Tescu za 120 Kč. Kdyby měl někdo zájem, tak 1ks vychází na 75 Kč. Kdyby měl někdo zájem. Minimální odběr 4 kousky a poštovné za pár šušňů při platbě předem. Oproti 480 Kč zaplatíte jen 300 Kč a pár drobných k tomu. Nebo osobní odběr (Olomouc a okolí)...Doplněno: V bazaru to najdete zde. Editováno: 11. Listopad 2014, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.