Duben 3, 200817 r Já mám jakou koliv vůni v autě od přítelkyně zakázanou, všechno jí to smrdí. Ale nejlepší vůni měl můj švára, když měl ještě Omegu. Na vánoce vevnitř auta převážel vánoční stromeček, ještě jel na večeři a do kina, takže ho tam měl asi 5 hodin a to byla potom několik dní nádherná vůně, jako kdybyste byli v lese. Tomu já říkám vonej stromeček. ale taky trosku vacsi a drahsi. A este ma napadlo ze asi pred rokom sa bratrancovi v kufri auta vyliala farba nakov a ten smrad(mozna preniekoho vona ) tam drzal stale, aj ked ho predaval tak kupujuci sa hned pytal ze co to zapacha. To je fakt len na vymenu kobercov.
Duben 3, 200817 r Používal jsem různý kapalný vůně AmbiPur,ale vrátil jsem se k stroměčku - preferuju Everfresh
Duben 3, 200817 r Autor co mate z toho, jdnomu memu zakaznikovi se vylil do auta rum nekolik dnu bylo auto citit chlastem :DD jeste ze ho nezastavili policajti
Listopad 11, 201410 r Vím, že by to mělo asi patřit do bazaru a asi to tam i dám, ale myslím si, že tam si to tolik lidí nevšimne. Jsem teď ve Španělsku a v místním obchůdku mají akci na Ambi Pur Aqua náplň za super cenu. U nás to běžně kupuji v Tescu za 120 Kč. Kdyby měl někdo zájem, tak 1ks vychází na 75 Kč. Kdyby měl někdo zájem. Minimální odběr 4 kousky a poštovné za pár šušňů při platbě předem. Oproti 480 Kč zaplatíte jen 300 Kč a pár drobných k tomu. Nebo osobní odběr (Olomouc a okolí)...Doplněno: V bazaru to najdete zde. Upraveno Listopad 11, 201410 r od Pawlisko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.