Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já preferuji vůni auta.

ja jedine Ambi pur Aqua

Já mám jakou koliv vůni v autě od přítelkyně zakázanou, všechno jí to smrdí. :)

Ale nejlepší vůni měl můj švára, když měl ještě Omegu. Na vánoce vevnitř auta převážel vánoční stromeček, ještě jel na večeři a do kina, takže ho tam měl asi 5 hodin a to byla potom několik dní nádherná vůně, jako kdybyste byli v lese. Tomu já říkám vonej stromeček. :p

:palec2: ale taky trosku vacsi a drahsi.

A este ma napadlo ze asi pred rokom sa bratrancovi v kufri auta vyliala farba nakov a ten smrad(mozna preniekoho vona :feve: ) tam drzal stale, aj ked ho predaval tak kupujuci sa hned pytal ze co to zapacha. To je fakt len na vymenu kobercov.

Používal jsem různý kapalný vůně AmbiPur,ale vrátil jsem se k stroměčku - preferuju Everfresh :palec2:

• Autor

co mate z toho, jdnomu memu zakaznikovi se vylil do auta rum :D nekolik dnu bylo auto citit chlastem :DD jeste ze ho nezastavili policajti

• 6 let později...

Vím, že by to mělo asi patřit do bazaru a asi to tam i dám, ale myslím si, že tam si to tolik lidí nevšimne. Jsem teď ve Španělsku a v místním obchůdku mají akci na Ambi Pur Aqua náplň za super cenu. U nás to běžně kupuji v Tescu za 120 Kč. Kdyby měl někdo zájem, tak 1ks vychází na 75 Kč. Kdyby měl někdo zájem. Minimální odběr 4 kousky a poštovné za pár šušňů při platbě předem. Oproti 480 Kč zaplatíte jen 300 Kč a pár drobných k tomu. Nebo osobní odběr (Olomouc a okolí)...

Doplněno: V bazaru to najdete zde.

Upraveno od Pawlisko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.