Jump to content

Jakou vuni do auta :)

mytrix

Recommended Posts

Já kupuju antitabaco.....a spokojenost.....hlavně ne žádnou vanilku :ble

tak tak, poprvy jsem mel antitabaco....sice to nekdy smrdelo jak na hajzlu, ale ten pan, asi predemnu kuril, tak to antitaboco to krasne "vyvonelo". pak jsem kupil nejaky morsky plody ci co...ani to nejde poznat, ze to tam mam a za chvili budu davat nejakej citrus...takze kdyz se neosvedci citrus, jdu do antitabaka :palec2:

hm takze asi zkusim neco od airwick :) krom vanilky..

po tom stromku new car se zkusim taky podivat, jakoze prave na stromky jsem neslysel zrovna nejlepsi ohlasy, ale je to spis ve stylu "jedna babka povidala".. sam jsem nezkousel :o)

do vsetkych nasich aut kupujem jedine Wunderbaum Black Classic... to je jedina vona, ktoru v aute zensiem (teda okrem frajrkinho parfemu lol )

niekedy ked sadnem do aut co maju kamosi, pripadam si jak na hajzliku (vona lesa, citron, modra laguna, vanilka....)

ja otevru dvere a poradne protocim kola na jednicku lol vune k nezaplaceni lol

:palec2::palec2::palec2:

To hej ale to by si dlho nevydrzal vonat. lol

A vone ja pouzivam plak citron na palubku a vonu mam taky gel v plechovke ale nazov neviem vona mora ale bolo to citi asi tak tyzden.

Ale tusim ze sa tu uz o vonach pisalo a vela zvas zhodnotilo ze vo svojom aute to nebude nikdy tak vonat ako chcete lebo si na to clovek po case zvikne. A to mozem potvrdit.

Edited by misom

jasny no, ale me jde spis o cestujici :) je mi jasny ze si zvyknu, ale nedavno jsem vezl mati a ta me prave rekla, ze bych si mel neco koupit, pac je tam citit guma (asi gumove podlozky) .. me to neprijde, ale kdyz nekoho vezu.. :)

Já mám jakou koliv vůni v autě od přítelkyně zakázanou, všechno jí to smrdí. :)

Ale nejlepší vůni měl můj švára, když měl ještě Omegu. Na vánoce vevnitř auta převážel vánoční stromeček, ještě jel na večeři a do kina, takže ho tam měl asi 5 hodin a to byla potom několik dní nádherná vůně, jako kdybyste byli v lese. Tomu já říkám vonej stromeček. :p