Marios Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 sto lidí sto chutí.... ale ten profesor z ČVUT co psal Fan!s měl PRAVDU!!! Na tento typ karoserie se stěrač nemontuje a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 sto lidí sto chutí.... ale ten profesor z ČVUT co psal Fan!s měl PRAVDU!!! Na tento typ karoserie se stěrač nemontuje a basta By mně zajímalo jméno toho profesora..asi se tam zas budu muset stavit Kdyby jsme se striktně drželi, co se hodí, co se nehodí, co se kam smí a co nesmí..to by bylo strašně fajn, jedno auto jak druhý, protože hlavně nic jiného než ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Jiřík to napsal hezky Doba kdy se na určitý typ něco nemontovalo a basta už je naštěstí pryč.Je super,že si každý může vybrat.Navíc na Peugeotovi jsem měl stejný typ kastle a stěrač tam byl taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Jj, na liftbacku proč ne .. někdo si to tam dá, někdo ne . U sedanu bych to ale asi taky nechtěl . Editováno: 4. Červenec 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nějak o tom pořád přemýšlím, proč já jsem ten stěrač nikdy nepotřeboval a ostatní se bez něj neobejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nějak o tom pořád přemýšlím, proč já jsem ten stěrač nikdy nepotřeboval a ostatní se bez něj neobejdou. protože ti nevadí koukat přes špinavější zadní sklo, ale já ho mám rád pořadně čistý, tak proto je zadní stěrač v permanenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nějak o tom pořád přemýšlím, proč já jsem ten stěrač nikdy nepotřeboval a ostatní se bez něj neobejdou. protože ti nevadí koukat přes špinavější zadní sklo, ale já ho mám rád pořadně čistý, tak proto je zadní stěrač v permanenci Asi tak, mám rád, když je mezi námi jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jakej je rozdíl mezi liftbackem a sedanem? ja mam taky rád čistý věci, ale i čistý linie a když vidim linii karoserie a pak najednou vzadu u skla trčí stěrač, do krásy to má stejně daleko jako hovno k vůni. uplně stejně mi vadí anténa co se na OII montuje. kdyz mi na auto naprší, tak mi to zadní sklo nijak nezaprasí nebo snad u vás prší špinavej déšť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jakej je rozdíl mezi liftbackem a sedanem?ja mam taky rád čistý věci, ale i čistý linie a když vidim linii karoserie a pak najednou vzadu u skla trčí stěrač, do krásy to má stejně daleko jako hovno k vůni. uplně stejně mi vadí anténa co se na OII montuje. kdyz mi na auto naprší, tak mi to zadní sklo nijak nezaprasí nebo snad u vás prší špinavej déšť? Po pár dnech až týdnech sucha má ta voda nebo spíš to, co padá, do čistoty hodně daleko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jakou ma souvislost sucho s tim, jaka padá voda z mraku? jasně, pokud je někdo prase a meje auto 2x do roka, tak asi jo, ale s tim ja problem nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nějak o tom pořád přemýšlím, proč já jsem ten stěrač nikdy nepotřeboval a ostatní se bez něj neobejdou. protože ti nevadí koukat přes špinavější zadní sklo, ale já ho mám rád pořadně čistý, tak proto je zadní stěrač v permanenci Právě, že jsem to okno nikdy tak špinavé neměl, abych potřeboval zadní stěrač. Nechápu, co tam stíráte.Dneska chcačec jako sv.. a okno naprosto čisté!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jakou ma souvislost sucho s tim, jaka padá voda z mraku? jasně, pokud je někdo prase a meje auto 2x do roka, tak asi jo, ale s tim ja problem nemam až budeš bydlet vedle těžebních šachet, tak poznáš jak vypadá dešť s prachem.. po každém dešti je na těle nános písečku, na skle to tvoří takovej lák, takže to je strašně přijemné přes něj koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 (editace) jakej je rozdíl mezi liftbackem a sedanem?ja mam taky rád čistý věci, ale i čistý linie a když vidim linii karoserie a pak najednou vzadu u skla trčí stěrač, do krásy to má stejně daleko jako hovno k vůni. uplně stejně mi vadí anténa co se na OII montuje. kdyz mi na auto naprší, tak mi to zadní sklo nijak nezaprasí nebo snad u vás prší špinavej déšť? liftback - zvedá se zadní okno s kufrem OII sedan - zvedá se jen víko kufru Passat Editováno: 5. Červenec 2007, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jakou ma souvislost sucho s tim, jaka padá voda z mraku? jasně, pokud je někdo prase a meje auto 2x do roka, tak asi jo, ale s tim ja problem nemam až budeš bydlet vedle těžebních šachet, tak poznáš jak vypadá dešť s prachem.. po každém dešti je na těle nános písečku, na skle to tvoří takovej lák, takže to je strašně přijemné přes něj koukat Odpověděl jsi za mně..díky To je holt ten náš sever..ale stačí i normální prach, pyl, který se pohybuje ve vzduchu a když zaprší,tak padá spolu s vodou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nějak o tom pořád přemýšlím, proč já jsem ten stěrač nikdy nepotřeboval a ostatní se bez něj neobejdou. protože ti nevadí koukat přes špinavější zadní sklo, ale já ho mám rád pořadně čistý, tak proto je zadní stěrač v permanenci Právě, že jsem to okno nikdy tak špinavé neměl, abych potřeboval zadní stěrač. Nechápu, co tam stíráte.Dneska chcačec jako sv.. a okno naprosto čisté!! Tak to vlastně nepotřebuješ ani přední stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Nějak o tom pořád přemýšlím, proč já jsem ten stěrač nikdy nepotřeboval a ostatní se bez něj neobejdou. protože ti nevadí koukat přes špinavější zadní sklo, ale já ho mám rád pořadně čistý, tak proto je zadní stěrač v permanenci Právě, že jsem to okno nikdy tak špinavé neměl, abych potřeboval zadní stěrač. Nechápu, co tam stíráte.Dneska chcačec jako sv.. a okno naprosto čisté!! Tak to vlastně nepotřebuješ ani přední stěrače. Kdo nikdy nepoznal, neví, o co přichází. Teď mluvím o tom zadním stěrači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Já bych to uzavřel s tím, že kdo je "špindíra" tak se bez zadního stěrače neobejde a naopak ten komu nevadí jednou za 14 dní obětovat dvě hoďky na umytí auta, tak je zadní stěrač zbytečný... Já jsem teď auto neumýval skoro měsíc a zadní sklo bylo naprosto čisté, prostě to sklo se nemá jak zašpinit, pokud ti na zadní sklo nevyklopí tatrovku s hnojem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Já bych to uzavřel s tím, že kdo je "špindíra" tak se bez zadního stěrače neobejde a naopak ten komu nevadí jednou za 14 dní obětovat dvě hoďky na umytí auta, tak je zadní stěrač zbytečný...Já jsem teď auto neumýval skoro měsíc a zadní sklo bylo naprosto čisté, prostě to sklo se nemá jak zašpinit, pokud ti na zadní sklo nevyklopí tatrovku s hnojem... Já bych to spíš uzavřel tím,že každýmu vyhovuje něco jinýho..já stěrač mám, auto myju pravidelně,ale když někam couvám v dešti,tak ho prostě použiju. Pokud někdo couvá bez něj,tak ať si tak couvá, každý si to musí rozhodnout sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Já bych to spíš uzavřel tím,že každýmu vyhovuje něco jinýho..já stěrač mám, auto myju pravidelně,ale když někam couvám v dešti,tak ho prostě použiju. Pokud někdo couvá bez něj,tak ať si tak couvá, každý si to musí rozhodnout sám. Souhlasím, dobře jsi to uzavřel. Jen bych ještě dodal, že by nebylo od věci, aby si kdo steřač nemá stěrač vyzkoušel, prt. u spousty věcí dokud to nepoznáš nevíš o co přicházíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jack Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Na starém autě jsem z.stěrač neměl (magda sedan).Jezdil jsem s ní 9 roků.Kupoval jsem koktu 2 a jedna z podmínek byla taky zadní stěrač.A PÁNOVÉ DOBŘE JSEM UDĚLAL.Kdo ho nemá tak tvrdí,že je na nic a kdo ho má tak je spokojený.Každý má jiný pohled na věc.Pokud kupuješ nové auto,tak určitě stěrač ber.Já jsem rád,že ho mám a to je na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Já bych to spíš uzavřel tím,že každýmu vyhovuje něco jinýho..já stěrač mám, auto myju pravidelně,ale když někam couvám v dešti,tak ho prostě použiju. Pokud někdo couvá bez něj,tak ať si tak couvá, každý si to musí rozhodnout sám. Souhlasím, dobře jsi to uzavřel. Jen bych ještě dodal, že by nebylo od věci, aby si kdo steřač nemá stěrač vyzkoušel, prt. u spousty věcí dokud to nepoznáš nevíš o co přicházíš. Přesně,my,co stěrač máme, si to bez něj zkusit můžeme,ale kdyby to chtěl naopak zkusit se stěračem někdo, kdo ho nemá, má prostě peška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 podle mě je na limošce ten stěrač celkem wošklivina ale co naděláš.. souhlasím, že je nutností !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Řeknu to stručně, zadní stěrač určitě ANO, nebudeš litovat. Na jedné O2 stěrač nemáme, samozřejmě že se dá bez něj jezdit, ale s ním je to tak nejak lepší, kór jak již někdo zmiňoval, ráno vyjet z řady s rosou na skle je celkem nepříjemné, kór když nejsou ani park. senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Řeknu to stručně, zadní stěrač určitě ANO, nebudeš litovat. Na jedné O2 stěrač nemáme, samozřejmě že se dá bez něj jezdit, ale s ním je to tak nejak lepší, kór jak již někdo zmiňoval, ráno vyjet z řady s rosou na skle je celkem nepříjemné, kór když nejsou ani park. senzory. O park.senzorech bych se tu moc nezmiňoval, protože se hned zvedne odezva od lidí,co je nemají a hlavně nepotřebují Všechno je to o tom, kdo chce, má a kdo nechce, ten nemá. To by se mohla brát i klima atd..i bez ní se dá jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Řeknu to stručně, zadní stěrač určitě ANO, nebudeš litovat. Na jedné O2 stěrač nemáme, samozřejmě že se dá bez něj jezdit, ale s ním je to tak nejak lepší, kór jak již někdo zmiňoval, ráno vyjet z řady s rosou na skle je celkem nepříjemné, kór když nejsou ani park. senzory. O park.senzorech bych se tu moc nezmiňoval, protože se hned zvedne odezva od lidí,co je nemají a hlavně nepotřebují Všechno je to o tom, kdo chce, má a kdo nechce, ten nemá. To by se mohla brát i klima atd..i bez ní se dá jezdit Já parkáče nemám,bohužel při koupi už na ně nebylo a jak bych je bral.Tady v tý Praze pořád někam zajíždím do řady,je to děs běs bez nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.