Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Ne kluci prostě říkají že mají závoďáky, teda oktávky který jedou jako prase a žádná nafta se jim prostě nevyrovná, tak je to tak asi když to říkají ti největší závodníci, mají tolik zkušeností přece, další má zase tolik okopčených technických údajů a propočtů a přepočítává na Kč, a % , všechno , takže to mají všechno technicky doložené a jsou nejlepší, žě? :help:

Pokud Ti vadí, že své názory mám podložené, je to jen Tvůj problém. Ale tím Ti mj. dávám argumenty, jak rozlousknout podle Tebe neřešitelný problém. Pro mne v případě OI neřešitelný není, protože řešení = má tvrzení z mého 1. příspěvku někdy předevčírem.

Ocením, když na podobné bázi dokážeš, proč a v čem je tvůj motor lepší, horší nebo stejný. Nemám potřebu tady někoho urážet nebo operovat 1000x omletými výkřiky na úrovni štengrujících se páťáků a mlátit práznou slámu. Od začátku jsem se tady bavil o SROVNATELNÝCH motorech ve Škodovkách a hlavně OI.

Samozřejmě budu rád, když mi dokážeš, že si můžu v Oktě koupit seriovou naftu, která jede líp a za levněji T-benzín. Pocity mne nezajímají, ty za mne kolonu nepředjedou ....

Editováno: , autor: Tesna
Vloženo

Číst samozřejmě už asi 14 dní umím, ale zkusil jsem do téhle dizkuse vnést i něco jiného než jen štengrování, srandování, popř. urážky. Bohužel, jak vidno, tak bez úspěchu.

Jo, abych nezapoměl, za hoďku jedu domů, takže pokud někoho z Vás budu brzdit, blikněte na mě 2x, uhnu Vám ke krajnici, protože zase jedu na spotřebu a obvyklých 7 .... :)

Vloženo

Tak to se ani nedá čekat nic jiného než neúspěch při vnesení nečeho takového sem mezi psalce kteří se sem spíš chodí jen pobavit a pohádat, já když se do té diskuze podívám tak se pokaždé jenom směju a beru tu hádanici s rezervou, takže když sem napíšeš takové věcičky, tak stejně se budem pořád hádat.

Jo a kdybych potkal nějakýho jezdce na spotřebu 7l tak na tebe bliknu :palec2:

Vloženo

:palec2:

ne ale musíš uznat že je to sranda a nic jinýho :-)

Kdyby jsme se takhle všichni hadali někde v hospodě u pár piv a panáků tak to chápu, ale takto je to jedna velká komedie

-_-:kol-92:

Vloženo

Až to profrčíš, kdyžtak lehce přibrzdi, ať se kouknu na štítek ... na Škodovkách to pěkně potentovali, takové malé. Audiny i VW mají pěkné, veliké, zatímco mé obyčejné 1.4 si v tom švunku nikdo ani nevšimne :(

Tož ať to hrabe, valím na -_-

Návštěvník
Vloženo
no tak uz se tady nedohadujte. myslim, ze se vsichni shodneme na tom, ze [flame]benzinaky jsou bezkonkurencni[/flame] lol lol lol

Hlavne at nam auticko dloho slouzi, hlavne to moje lol:palec2:

Vloženo (editace)
ANEB OPET TO SAME .... JEDINA VYHODA DIESELU JE SPOTREBA !!! Reste si jak jezdite upsorne a my co mame benzin si muzem resit jak to jezdi krasne !!!

No vidis a ja znam 2lidi co presli z OI 1,8T a druhy z 2,0Mpi na OII 2,0TDi a oba si libuji jak jim to rychle jezdi a o tretinu min cenove jak OI ...

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo
No vidis a ja znam 2lidi co presli z OI 1,8T a druhy z 2,0Mpi na OII 2,0TDi a oba si libuji jak jim to rychle jezdi a o tretinu min cenove jak OI ...

hezký, a teď tu pohádku o karkulce :plol

Vloženo

To se ani nedivim,logická věc přece. ;)

Vloženo
Řešíme tady ale naftu a ne Škodu. :p

Pokud chces resit naftu vs benzin na jine urovni nez skodofky, tak tam je jeste mnohem propastnejsi rozdil mezi vrcholnejma dieselama a benzinem, takze bych se vratil k te skodovce.

Vloženo (editace)
Já nevím co tu pořád řešíte, s nafťákama se dnes už normálně závodí. Dneska jsem to viděl na vlastní oči na rally šumava. A ani jim to moc nekouří lol

Vsak to uz se zavodi dlouho :) To preci vsichni vime ;)

Editováno: , autor: MichalF
Vloženo
Já nevím co tu pořád řešíte, s nafťákama se dnes už normálně závodí. Dneska jsem to viděl na vlastní oči na rally šumava. A ani jim to moc nekouří lol

hoď sem víc photos z rallye ;) nebo mi je případně pošli na mailík prosíííím :) dak239@email.cz :) Díííííííííííííííííííííííííííííky!

Vloženo

Uz se nemuzu dockat az OI 1.8T (Powered by Sportmotor), vymenim za OII 2,0 TDi. Prijde mi ze to netahne vubec od spodu :)

Vloženo
Uz se nemuzu dockat az OI 1.8T (Powered by Sportmotor), vymenim za OII 2,0 TDi. Prijde mi ze to netahne vubec od spodu :)

2.0TDi ti zas nebude krásně táhnout nahoře při skvělým zvuku vysokých otáček a pískotu turba, ropáku :-)

Vloženo
2.0TDi ti zas nebude krásně táhnout nahoře při skvělým zvuku vysokých otáček a pískotu turba, ropáku :-)

To byla ironie... Kdyz uz by me okolnosti donutili prejit k nafte tak to urcite nebude nic co ma pod kapotou PD

Vloženo
tak jak je malo tak silných nafťáků podle tebe tak tak je docela i benziňáků, zrovna creck co to založil má 1,6, což není žádná sláva a spoustu šetřilů a neznalů a výkendových jezdců a dědků mají to samé a nedo ještě slabší 55kw.

Je fakt že se teď nějak rozjeli i 1,4TDi atd :feve:

Ale jinak je v provozu převaha ropáků, a benzínový RS taky nepotkávám každý den

no daval jsem s tou moji zavod s golfem 1.9TDi 66kw a zustal dost pozadu , tak nevim jestli 1.6 75kw je zrovna slaba , ale nerikam ze je to zavodak, btw dneska jsem prijel z chaty cca 80km tam a zpet , tam jsem jel za 5.8 a zpet za 5.9 l , takze 1.6 je pro me i z hlediska spotreby vynikajici (nijak pomalu jsem nejel , normalka 100 - 120)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...