Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hele rentgene, ještě bys měl dodat že na tom benu třeba píchli kolo, to by se na tdi určitě stát nemohlo...nejsi ňákej vozářenej ?? To by tvé příspěvky vysvětlovalo..

Vloženo

No jeden takový, kolega podnikatel, se kousek svezl. Pořád taky furt tlačil něco o bombastickém krouťáku svého 96kW TDi, pak si sedl za volant a sotva zařadilí II. mlel něco, jako že je to nějaké vostré. Když jsem mu pak v plné obsadě ukázal, jak se do mírného kopce předjíždí na dvojku až do omezovače, tak už tvrdil "je to tam, je to tam" ... A po hodině v hospě to pak zcela objektivně shrnul: "A na co ti p..o je?" Za měsíc nato ho ještě dorazil kámoš, který koupil od bráchy čiplou 1.8T čtyřkolku. od té doby se s náma o autech nebaví.

Fotky nikde nemám, je to naprostý standard, až na čip a HP podvozek ...

Vloženo (editace)

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...73&hl=creck

skouknete to a poradte jestli s tim mate nekdo zkusenosti pls

rtg muj sef ma 1.6 FSI , nalitane 35 000 a naprosta spokojenost,zavada zadna, sice jsem se chytal za hlavu ze clovek co ma tolik penez si koupi 1.6 , ale budiz, krasne je ze si k tomu koupil italske Elektrony a nejake bombasticke gumy za cirka 40 000 kc , to bych tech 50 litru pridal radsi na lepsi motor

Editováno: , autor: creck
Vloženo

nevim ted jake jsou motorizace v benalu na O2 ale myslim si ze 1.8 TFSI nebo jak se to jmenuje musi byt supovni brko ;) jako o PD nebo jak se ten paskvil jmenuje vubec neuvazoval , je to zaprisahly nepritel nafty (a clovek co autum fakt rozumi)

Vloženo (editace)

tobe bych se z radosti vrhnul na ty brzdy :D jj po vojne jsem poznal ze tudy cesta k benzinove octavce nevede , musel bych s platem automechanika moc setrit a koupit si diesla :D

Editováno: , autor: creck
Vloženo
V pondělí mě ségra svězla v Superbu měl tam nějaké silné TDI to DI bylo červené kolik to má kw?

Docela to mělo vodpich pičo lol

96kW .. docela slusny povozeni, ale jestli muzes nech se povozit tou 2,8 V6 ;)

Vloženo

no ja mam specializaci na nakladni vozy, i kdyz dneska jak jsem se dival tak je to dobry job, malokdo je fakt vyuceny na nakladaky a firmy co opravuji scanie,volva atd... nabizeji fakt dobre hrachy , ale zas me uz nikdo nedonuti chodit v monterkach celych od oleje :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...