warhead Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 joo takovy spotreby nekdy taky docilim s plnou karou pri 220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 tak když není rovinka, tak z chaty je to víceméně asi z kopečka že, chtěl bych jet s tebou a mrknout jak se 4 lidma a plnym kufrem a takovém terén co píšeš, máš takovou spotřebu a nebo s píš v jakých otáčkách jezdíš. A neber to jako nejakou urážku nebo něco, jenom by mě to zajmalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 pro Jastra moje katastroficka spotreba stav : ujeto 70km ,4lidi v aute , plny kufr tasek z chaty, mimo mesto prumer rychlost 110 - 120 , mesta 60 - 70 a ver ze podbeskydi je teren hodne razovity , zadna rovinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 tak když není rovinka, tak z chaty je to víceméně asi z kopečka že, chtěl bych jet s tebou a mrknout jak se 4 lidma a plnym kufrem a takovém terén co píšeš, máš takovou spotřebu a nebo s píš v jakých otáčkách jezdíš. A neber to jako nejakou urážku nebo něco, jenom by mě to zajmalo vis ze jsem tu krom urazek,vysmechu, obvinovani apd.... necekal nic jineho ? jsme cesi nu coz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 vis ze jsem tu krom urazek,vysmechu, obvinovani apd.... necekal nic jineho ? jsme cesi nu coz Se nediv když tady píšeš takový kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Se nediv když tady píšeš takový kraviny. hod oko , mozna zjistis ze nas dmntu co pisou kraviny je trosku vic http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11770 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) pro Jastra moje katastroficka spotreba stav : ujeto 70km ,4lidi v aute , plny kufr tasek z chaty, mimo mesto prumer rychlost 110 - 120 , mesta 60 - 70 a ver ze podbeskydi je teren hodne razovity , zadna rovinka Hm.. a prumer 50kmh co ..takvou spotrebu mam pri 80kmh prumeru... ...70mesto to mas jeste ridicak ? Editováno: 21. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 mi rekni ze se tu najde nekdo kdo jezdi po meste 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hehe ctu to asi hodinu a popadam se za bricho :)Mam auta na oba druhy paliva, kazdy ma vyhody kazdy ma nevyhody a nikdy by me nenapadlo psat tady takovy kecy .)Rekl bych ze se lidi nudej a proto todle tvori bez jakekoliv pridane hodnoty pro navstevniky, kteri hledaji plnohodnotne informace. Ja bych se priklonil k nazoru budto lock nebo presunout do nejake sekce, s napisem nudim se a proto jdu prudit .),myslim ze by se to tady vyjimalo a clovek by se po tezkem dnu v praci mohl pobavit lidmi kteri se ve sve praci nudi a nejsou dostatecne vybiti neustalymi spory vyplyvající z kazdodenní prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 mi rekni ze se tu najde nekdo kdo jezdi po meste 50 já se hlásím.....přestože mimo město poruším, ve městě držím pečlivě 1. je tam větší pravděpodobnost radarů 2. proč to honit, když jsou tam lidi (i když se dá na různých okrajových místech města o 50tce silně spekulovat) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ja se snazim max 60kmh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 já se hlásím.....přestože mimo město poruším, ve městě držím pečlivě 1. je tam větší pravděpodobnost radarů 2. proč to honit, když jsou tam lidi (i když se dá na různých okrajových místech města o 50tce silně spekulovat) ? no zas mas mesta a mesta ze nekde je to jasny ,ale nekde je to vylozene blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hehe ctu to asi hodinu a popadam se za bricho :)Mam auta na oba druhy paliva, kazdy ma vyhody kazdy ma nevyhody a nikdy by me nenapadlo psat tady takovy kecy .)Rekl bych ze se lidi nudej a proto todle tvori bez jakekoliv pridane hodnoty pro navstevniky, kteri hledaji plnohodnotne informace.Ja bych se priklonil k nazoru budto lock nebo presunout do nejake sekce, s napisem nudim se a proto jdu prudit .),myslim ze by se to tady vyjimalo a clovek by se po tezkem dnu v praci mohl pobavit lidmi kteri se ve sve praci nudi a nejsou dostatecne vybiti neustalymi spory vyplyvající z kazdodenní prace. vzdyt se z toho stal pokec o motorech vseobecne tak proc presouvat , max bych to prejmenoval ,, octa nad zlato ? ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 No to je zase téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 No to je zase téma To jo pěkně plodný hlavně na nesmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 To jo pěkně plodný hlavně na nesmysli jaký nesmysly?! Všechno co říkaj benzíňáci o nafťákách je 100% pravda.....akorát to naopak jsou NAPROSTÝ LŽI !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Hele nesmyslove , chcu menit rozvody a mam dilema , vymenit to komplet po 94 000 nebo jen remen a napinaci kladku ? popripade jeste pumpu, ja uz mel nekolik aut a dycky jsem menil jen kladku a remen a ted do me vsichni huci ze u skodovky je dobre to vymenit vsechno tak nevim , kdo ma benzina poradte pls a Dastax nech je nejak si ty cmoudy musi obhajit aby nevypadali jako Editováno: 22. Duben 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak každej si bude hájit to svý to je jasný proto říkám že je to nesmysl se o to přít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ... prosimte uz nepis takovehle prispevky je evidentne videt, ze o upravach Tdi vis opravdu malo ... neberu ti ze ses rad ze mas octu v benalu ale tvoje prizpevky o spotrebe me vzdy opravdu dobre pobavi ...uz se prober benzin ma jiny prednosti ne spotrebu !!! neboj nebudu... nejak mi unika smysl tveho argumentu se spotrebou, to jsme snad vubec neresili . 1.8T jsem chtel pro soukrome ucely joko auto na vikend(5-7tis km za rok). Sam uznas, ze mi je jedno jestli jezdim o tri litry min nebo vic. pokud vim tak jsem vsude psal, ze spotrebu mam za 7,5l/100km(auto mesto vubec nezna), a ze kom. spotreba po cipu od Sportmotoru zustala stejna. nevim co te na tom tak pobavilo... ale proc bych neudelal lidem radost, tady to mas jeste jednou: jezdim za 7.5l. sorry ze jsem se dotknul tveho "konicku". Kdyby ti to tak nekourilo, tak mi vubec nevadi co delas. Treba se nekdy proberu a koupim si 1.9 Tdi a udelam si z nej neco jako trivalec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 a do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 neboj nebudu... nejak mi unika smysl tveho argumentu se spotrebou, to jsme snad vubec neresili . 1.8T jsem chtel pro soukrome ucely joko auto na vikend(5-7tis km za rok). Sam uznas, ze mi je jedno jestli jezdim o tri litry min nebo vic. pokud vim tak jsem vsude psal, ze spotrebu mam za 7,5l/100km(auto mesto vubec nezna), a ze kom. spotreba po cipu od Sportmotoru zustala stejna. nevim co te na tom tak pobavilo... ale proc bych neudelal lidem radost, tady to mas jeste jednou: jezdim za 7.5l. sorry ze jsem se dotknul tveho "konicku". Kdyby ti to tak nekourilo, tak mi vubec nevadi co delas. Treba se nekdy proberu a koupim si 1.9 Tdi a udelam si z nej neco jako trivalec... uz se pobili???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 a do sebe Tak co Kelišová !!! už se perou, už se perou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 takovej klid tu byl ... staci par volu a je to v .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 takovej klid tu byl ... staci par volu a je to v .... Kde? V pr...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 hoši toto je radost číst!!! u toho se fakt člověk pobaví!!!! :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.