Tesna Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 MichaF: To je právě ta prča ... dáš objektivní a podložený argument a na oplátku jen plky a kecy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Teď nevím na co reaguješ, jaký keci, neberu ti tvuj benal a taky proti němu nic nemám a myslím že mu nemůžu nic vytknout protože nepotřebuju řešit nějaký výkonostní a životnostní pičoviny. Já jen nesouhlasil s tím že má Tdi menší životnost, jsím jsi psal že je to +- stejně. Píšu jen že jsem se setkal s TDi co měla kurevsky nahrkanýho a furt jela solidně a taky sem se setkal s benálem kterej má míň a je v prdeli, samozdřejmě co kousek to jiný auto. A to co sem napsal nebyl žádnej kec ale fakt. Auto si přece kupujeme protože ho chcem a líbí se nám jaký je a co má v sobě a taky podle toho jak chceme jezdit. Já mám svoje Tdi rád a jsem spokojenej a asi bych ho momentálně za benál nevyměnil protože jezdím celkem dost a jsem spokojenej s vlastnosmi motoru a s tím jak to jede. Kdysi jsem měl benál a to sem si nemohl představit že bych jezdil nafťákem. Je mi jedno jestli mě předjede nějaký RS, kdybych chtěl rychlý akcelerační auto tak si rzhodně nekupuju oktu Jo a ta fáma že TDi je poruchový tak je to daný tím, že s TDi se jezdí hodně a na to víceméně jsou.Takže většina TDi co stojí v bazarech a na tachači mají 80 -140tis najeto tak ve skutečnosti mají třeba i 250, přesně tak koupil známý Editováno: 16. Červenec 2008, autor: OTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Neraguju na tebe, v klidu, to bylo obecně k diskuzi K životnosti - dej mi nějaký objektivní argument, jinak je to opět prostě ničím nepodložený názor. Příklad jednoho nebo 2 aut , která najedou tolik a tolik je prostě naprd a každý si sem může přiřadit to svoje, co zná ze svého okolí a co se mu zrovna hodí. Až takovýhle aut budeš mít 100 na každé straně, bavme se jakžtakž o reprezentativním vzorku. Já jsem se totiž ještě nestkal s autem, které by při slušném zacházení a nutném servise motoricky odešlo nějak extrémně brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Já s tebou souhlasím, záleží na majiteli jak se k autu chová jak ho udžuje a servisuje a taky co okta to jiný auto. a taky u TDi se zase dost stáčí. Nechápu co je to za trend, ta naše povaha česká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Hej bando... je to pořád dokola... Já osobně mám doma 1.6 MPI (OII) a vím jak to jezdí. Nemám vůbec nic proti TDi, ba naopak... myslím, že ty motory jsou hoodně vyvedené . Ale neříkejte mi, že někdo v OI (66kw) mi zamává jak nic . Tomu fakt nevěřím a ani se mi to nikdy nestalo. Otec má v práci OII kombi (77kw) a taky na mě nemáva.... Jezdí s oběma autama a říká že každé má něco do sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Já nevím ale mindráky s malým penisem si tady začli léčit první benzínáci. A jediněj argument proti mému TDi tady ještě nepadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) No ja ti to reknu na druhou stranu .. jedinej argument PRO tvoje auto je spotreba EDIT : A ze mas neco male nebo velke je nam poprvde receno uplne ukradeny Editováno: 16. Červenec 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Já nevím ale mindráky s malým penisem si tady začli léčit první benzínáci. A jediněj argument proti mému TDi tady ještě nepadl. No nevim hele. Pindoura mam až na zem, až je to v zimě nepříjemný, když solej, ale přitom mam benzin a hodlám mít benzin. Takže to tvoje malej penis = benzin neplatí bych řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Já nevím ale mindráky s malým penisem si tady začli léčit první benzínáci. A jediněj argument proti mému TDi tady ještě nepadl. no zabredni na uuuuplne prvni stranku a koukni co bylo predmetem dolicnym v tomto sporu spotrebu,rychlost a celkovou uzasnost motoru TDI tu zacli resit traktoristi ale abych rek pravdu proc se tak trosku neporypat navzajem a zakladat milion dalsich temat typu: co si mam koupit, co je lepsi ? takhle kazdemu napises at si precte tehle 30 stranek a zjisti ze co si ma koupit zalezi opravdu a jen opravdu na nem a vse ma sve pro a proti (i kdyz proti benzinu proti moc nemam ..... rejpppp,samozrejme spotreba se da vyresit montazi LPG) Editováno: 16. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No ja ti to reknu na druhou stranu .. jedinej argument PRO tvoje auto je spotreba Ale tenhle argument mi přebije cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Zabiak takze shrnme si to (rejpani ju, berte to jako for) TDI je pro socialne slabsi obcany a benzin pro bohace ? kdo chce snad setrit koupi si opla corsu a ne octavku, nebo to slapne na plyn Editováno: 16. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ale tenhle argument mi přebije cokoliv. Tak jsem rad, ze jsme se tu konecne shodli Pak neni co resit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Zabiak takze shrnme si to (rejpani ju, berte to jako for) TDI je pro socialne slabsi obcany a benzin pro bohace ? kdo chce snad setrit koupi si opla corsu a ne octavku, nebo to slapne na plyn ja se bavim.toto tema je fakt TOP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Sakra ja sem asi nejvic socialni obcan ... nemam ani benzin ani naftu ani LPG ... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Zabiak takze shrnme si to (rejpani ju, berte to jako for) TDI je pro socialne slabsi obcany a benzin pro bohace ? kdo chce snad setrit koupi si opla corsu a ne octavku, nebo to slapne na plyn právě že kdo chce šetřit si koupí O TDI. Kup skoro cokoliv jiného a jen na propadu ceny proděláš ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Kdo chce setrit, udela to jako Michal a ne jako traktorista, ci magor, co si muze koupit benzina! Proda nadupanou karu bez znamek uprav a da si to na terminak! To je setreni a ne kecy, ze mi to jezdi za 4,5l/100 a benzinakum za 12... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Davone kua od te doby co jsem dostal od tebe varovani tak mam nejake mensi prirozeni, honem mi to dej dolu chcu mit zase jako driv 3cm ,,hovado" takze nove osloveni pro cmoudy a traktoristy Šetrílci Editováno: 16. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Cos provedl ty chuligáne? I když vám benzinákum bych ho dával vše preventivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ty vole, to je boží téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 právě že kdo chce šetřit si koupí O TDI. Kup skoro cokoliv jiného a jen na propadu ceny proděláš ranec. Tak jsem se ze srandy kouknul na net, dnešní stav inzerce: Vyzkoušeno - Okty 2002-2003: Nafta: 98 ks, median ceny 224tKč Benzín: 41 ks/ 199 tKč Tipcars - Okty 2002-2003: Nafta: 756 ks/ median ceny 220 tKč Benzín: 196 ks / 199 tKč Auto - Okty do 5 let: Nafta: 1190 ks / průměr tacho 103.047 km / průměr ceny 300.151 Kč / průměr stáří 4.0 roku Benzín: 330 ks / 86.712 / 297.744 / 3.8 Tak opravdu nevím, kde je ten ranec, když za "srovnatelný" diesel vs. benzín vysolíš minimálně o 50 litrů víc. Hm, fakt že jo, zase ho ale můžeš potom prodat o 20 litrů dráž a vyděláš, já trouba. Nevím, ale podle těchto čísel je podle mne zřejmé, o co je větší zájem, ono při pohledu na ceny u benzinek se není čemu divit. Co to navíc udělá s cenami ojetin je snad taky jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tesna zase tem klukum se neni co divit , mohutna medialni masaz o daru z nebes se jmenem stribrne TDI holt v tomto a jinych statech byla, lidi jsou hold takovi ze nez pouzivat vlastni rozum a uvazovani, voli medialni rady, jen se podivej na predvolebni kampan : ,,Milan Baros voli ODS" a nasledne vyhra hold se nam pomalu ,ale jiste smazava dalsi vyhoda TDI , draz jsem koupil, draz to prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Hele neserte jo. Mě se koupě již vyplatila a to dost. Najeto 220tis. Takže si pískám spolu s turbem do rytmu. Stříbrnou mám bo zrovna byla pěkná stříbrná, barva nerozhodovala. A také keci mi můžou. Editováno: 16. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 hej my musime nekdy zajit na 1 nebo 2 slovy dvanact , ale aby to nedopadlo jako kdyz pije moravak s prazakama 1.den , ty vole ja z toho mnozstvi chlastu asi umru 2.den ,kristepane proc jsem radsi neumrel a jedete vy na moravu, ja mam zrouta vy dojete skoro zadaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 4 Tesna : kdyz uz tu pises výpis z autobazaru kolik je v nich benzinaku a naftaku, tak bys taky mel napsat vypis, kolik se prodalo v tech letech naftaku a benzinaku. To je jako kdyz pudes po Tesku, vsude se budou valet jabka, uvidis jenom malou bedynku manga, tak kazdymu budes tvrdit, ze jabka sou hnusny, protoze jich je vsude plno V mem okoli ma kazdej octu v dieslu a ten kdo ji nema by ji chtel:) A je to hlavne tim, ze tu ma kazdej zdroj nafty za 20 - 25 kc/l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak ted uz si ale Sagic zacinas kakat do ust! Nyni z tebe teprve vypadla pravda, proc opevujes traktor... Kvuli cene... Jakmile by bylo beno za 20-25/l, zase by jsi zpival, jak kazdy ma v okoli beno, kdo nema chtel by! Opet jsme u toho, co tady Michal zpiva asi 27 stranek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.