rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ja tohle prece nezpochybnuji. jen napsat ceny ojetych oct a k tomu rozdil 50k bezi D a B neni pravda. psal jsi o ojetych. je to furt dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 hele rentgene, ještě bys měl dodat že na tom benu třeba píchli kolo, to by se na tdi určitě stát nemohlo...nejsi ňákej vozářenej ?? To by tvé příspěvky vysvětlovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ne kolo je ok akorat to casto frci na 3 valce .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 počítám že na čmoudošetřílka to bude stačit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no jel jsem z tim z prahy do kladna a predjizdel me kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No jeden takový, kolega podnikatel, se kousek svezl. Pořád taky furt tlačil něco o bombastickém krouťáku svého 96kW TDi, pak si sedl za volant a sotva zařadilí II. mlel něco, jako že je to nějaké vostré. Když jsem mu pak v plné obsadě ukázal, jak se do mírného kopce předjíždí na dvojku až do omezovače, tak už tvrdil "je to tam, je to tam" ... A po hodině v hospě to pak zcela objektivně shrnul: "A na co ti p..o je?" Za měsíc nato ho ještě dorazil kámoš, který koupil od bráchy čiplou 1.8T čtyřkolku. od té doby se s náma o autech nebaví. Fotky nikde nemám, je to naprostý standard, až na čip a HP podvozek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak to asi moc jezdit neumíš když tě každej natře, !! To autem nebude...kdybe nějaký to tdi ale každej....nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 asi mas pravdu. bohuzel ten kram nechtel jet vice jak 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ne kolo je ok akorat to casto frci na 3 valce .. Ale to jsi in ... už přece i TDi je HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ajo. tak aspon uz vim jak jede HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 V pondělí mě ségra svězla v Superbu měl tam nějaké silné TDI to DI bylo červené kolik to má kw? Docela to mělo vodpich pičo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 asi mas pravdu. bohuzel ten kram nechtel jet vice jak 80 Tak už je to jasné, bylo to tdi v nouzáku, koukni do sekce motor, velmi častá závada.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 to bylo FSI ve standartnim rezimu, vis ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...73&hl=creck skouknete to a poradte jestli s tim mate nekdo zkusenosti pls rtg muj sef ma 1.6 FSI , nalitane 35 000 a naprosta spokojenost,zavada zadna, sice jsem se chytal za hlavu ze clovek co ma tolik penez si koupi 1.6 , ale budiz, krasne je ze si k tomu koupil italske Elektrony a nejake bombasticke gumy za cirka 40 000 kc , to bych tech 50 litru pridal radsi na lepsi motor Editováno: 17. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 crack: asi fakt mame smulu na spatnej kus... za letosni rok to bylo min 5x v servisu (zavady jsem uz psal ) No hlavne ty zapalovaci moduly, to je fakt pruda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 crecku, s tím že bys přidal 50k na lepší motor opatrně, čmoudi by si to mohli špatně vyložit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 nevim ted jake jsou motorizace v benalu na O2 ale myslim si ze 1.8 TFSI nebo jak se to jmenuje musi byt supovni brko jako o PD nebo jak se ten paskvil jmenuje vubec neuvazoval , je to zaprisahly nepritel nafty (a clovek co autum fakt rozumi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 a teď je to uvedeno na správnou míru !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 btw uz jsem vam nekdy rikal ze jsem vyuceny Automechanik ? a tuto praci jsem delal nez jsem sel na vojnu to jsou paradoxy co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 doufam ze se venujes necemu jinemu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) tobe bych se z radosti vrhnul na ty brzdy jj po vojne jsem poznal ze tudy cesta k benzinove octavce nevede , musel bych s platem automechanika moc setrit a koupit si diesla Editováno: 17. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) ted jsi pro zmenu pobavil ty me jinak brzdy mam snad v poradku Editováno: 17. Červenec 2008, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 creck: To bys koukal co se dá vydělat jako automechanik. Ale musíš mít svojí dílnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 V pondělí mě ségra svězla v Superbu měl tam nějaké silné TDI to DI bylo červené kolik to má kw?Docela to mělo vodpich pičo 96kW .. docela slusny povozeni, ale jestli muzes nech se povozit tou 2,8 V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no ja mam specializaci na nakladni vozy, i kdyz dneska jak jsem se dival tak je to dobry job, malokdo je fakt vyuceny na nakladaky a firmy co opravuji scanie,volva atd... nabizeji fakt dobre hrachy , ale zas me uz nikdo nedonuti chodit v monterkach celych od oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.