viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Sakra crecku, já jsem taky vyučený automechanik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Poslyš, crecku, kukal jsem na tvůj modrý šíp, jakto že nemáš na zadku to červený íčko ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) koupil jsem to auto bez napisu , predeslemu majiteli se asi napis nelibil, no a ja tady tenhle koupil ve skodovce za 400, s ickem nemeli jo a ty zrcatka jsou zakryte ,jelikoz mam na chate neuveritelneho ptaka , co kdyz prijedu mi okamzite obsere, ale doslova obali obe zrcatka kupou jeho produktu tak si tam davam vzdycky sacky Editováno: 17. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 96kW .. docela slusny povozeni, ale jestli muzes nech se povozit tou 2,8 V6 Jí řeknu až v práci bude zas fasovat auto jestli tam nemají toto. Hele pro všechny benzináky shlédněte toto http://www.quieroverunfantasma.com/eng/ Vopravdu to stojí za to, teda i pro nafátky bo tohle je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Sakra crecku, já jsem taky vyučený automechanik... lidi co se v autech vyznaj , vi co si maji koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 creck V tvém případě bych to viděl spíše na kovářovu kobylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 creck: tak to jo, ale to GLX bejvalo předface, měl bys to změnit na ambiente, jinak dobrýýý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 to video delal muj kluk, nevim jak ho to GLX vubec napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) Tvůj kluk? Počkej ty si jako to? .... Editováno: 17. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) co ? jestli myslis ze mam skoro 14 leteho syna tak sem to (ne mezi 4% nepatrim ) ja se tu dneska vazne koulim smichy po zemi Editováno: 17. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Ty vole uff už jsem se lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) proc, ja znam dva gaye a jsou to docela pohodovi kluci i kdyz si z nich vzdycky delam srandu tipu : hosi vite jaky je rozdil mezi traktorem a gayem ? zadny oba maji gumy od hove..... mam novou otazku: jel nekdo v octavii RS benal a octavii RS nafta ? muze to tu nekdo na foru porovnat ? Editováno: 18. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 tak panove , nove ekologicke palivo , spotreba 2.6l na 100 , nafta prekonana ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Mam tu výňatek ze článku o Octavii II 1,6MPI Průměrná spotřeba za celý test včetně všech měření a zhruba třetinového podílu městského provozu se ustálila na překvapivě příznivých 6,8 l/100 km. Není tedy divu, že v bazarech je dnes dříve opomíjená verze předmětem zájmu mnoha kupujících - kombinace spotřeby, současné ceny benzinu a nižší pořizovací ceny dělá z verze 1,6i ekonomicky mnohem zajímavějśí volbu než z 1,9 TDI. celý článek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 inu zlaty rotacky nez tyhlety novy smecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Já jsem přesně ten kupující z toho článku, chci jedině 1,6...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Jenže tady se mluví o Octavii 2 To už je iná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) ten motor je nachlup stejny jako octavie 1 splnujici normu eco 4,novinka motoru 1.6 je FSI, rek bych ze dokonce O2 je co se tyce hmotnosti tezsi ne ? Editováno: 22. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 sakra však taky chci OII, proto jsem ten kupujícé néééé !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Právě to FSI tam hraje nejduležitější roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Zabiaku precti si ten jeho prispevek poradne a uz s nasazenymi brylemi ,,Mam tu výňatek ze článku o Octavii II 1,6MPI,, ten clanek je o starem typu motoru ne o FSI , co jsem tak vycet o motoru FSI , tak je prej perfektni , ovsem auta prodavana u nas maji vypnute dvouvrstve spalovani benzinu , tudiz je to degraduje na stejnou kvalitu jako MPI (nevim o tom nic,jen jsem to nekde cet) Editováno: 23. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Snad si mu už konečně otevřel oči....že se jedná o OII 1,6MPI, z dosavadních reakcí bylo znát že to nepochopil "B" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) viewer vis co je strasne zajimave kolik ze to TDIckaru si chce koupit novej 1.8TSI ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25926 ze by chlapcum ta jejich nafta najednou nejak zhorkla ? :smich: nejkrasnejsi na tom clanku je jak mi hezky potvrzuje spotrebu do 7l kolik ze vas to tu psalo ze jsem ...pip....pip...pip... a ze jezdim jako chcipak s kloboukem ? Editováno: 23. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) ale tu spotrebu nepotvrzovali tobe crecku ty porad jezdis jak chcipak s kloboukem na takovou spotrebu uz jsem se taky dostal no .... pri 220 Editováno: 24. Červenec 2008, autor: warhead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 warhead : tolik ti ta plecka nejede, takze vydechni pionyre Aneb jak uz sem psal, jedine cim se tu ohanite je spotreba s kterou ja souhlasim, je u TDi nizsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.