Červenec 17, 200817 r Poslyš, crecku, kukal jsem na tvůj modrý šíp, jakto že nemáš na zadku to červený íčko ??
Červenec 17, 200817 r Autor koupil jsem to auto bez napisu , predeslemu majiteli se asi napis nelibil, no a ja tady tenhle koupil ve skodovce za 400, s ickem nemeli jo a ty zrcatka jsou zakryte ,jelikoz mam na chate neuveritelneho ptaka , co kdyz prijedu mi okamzite obsere, ale doslova obali obe zrcatka kupou jeho produktu tak si tam davam vzdycky sacky Upraveno Červenec 17, 200817 r od creck
Červenec 17, 200817 r 96kW .. docela slusny povozeni, ale jestli muzes nech se povozit tou 2,8 V6 Jí řeknu až v práci bude zas fasovat auto jestli tam nemají toto. Hele pro všechny benzináky shlédněte toto http://www.quieroverunfantasma.com/eng/ Vopravdu to stojí za to, teda i pro nafátky bo tohle je bomba
Červenec 17, 200817 r Autor Sakra crecku, já jsem taky vyučený automechanik... lidi co se v autech vyznaj , vi co si maji koupit
Červenec 17, 200817 r creck: tak to jo, ale to GLX bejvalo předface, měl bys to změnit na ambiente, jinak dobrýýý...
Červenec 17, 200817 r Autor co ? jestli myslis ze mam skoro 14 leteho syna tak sem to (ne mezi 4% nepatrim ) ja se tu dneska vazne koulim smichy po zemi Upraveno Červenec 17, 200817 r od creck
Červenec 17, 200817 r Autor proc, ja znam dva gaye a jsou to docela pohodovi kluci i kdyz si z nich vzdycky delam srandu tipu : hosi vite jaky je rozdil mezi traktorem a gayem ? zadny oba maji gumy od hove..... mam novou otazku: jel nekdo v octavii RS benal a octavii RS nafta ? muze to tu nekdo na foru porovnat ? Upraveno Červenec 18, 200817 r od creck
Červenec 18, 200817 r Autor tak panove , nove ekologicke palivo , spotreba 2.6l na 100 , nafta prekonana !
Červenec 22, 200817 r Mam tu výňatek ze článku o Octavii II 1,6MPI Průměrná spotřeba za celý test včetně všech měření a zhruba třetinového podílu městského provozu se ustálila na překvapivě příznivých 6,8 l/100 km. Není tedy divu, že v bazarech je dnes dříve opomíjená verze předmětem zájmu mnoha kupujících - kombinace spotřeby, současné ceny benzinu a nižší pořizovací ceny dělá z verze 1,6i ekonomicky mnohem zajímavějśí volbu než z 1,9 TDI. celý článek
Červenec 22, 200817 r Autor ten motor je nachlup stejny jako octavie 1 splnujici normu eco 4,novinka motoru 1.6 je FSI, rek bych ze dokonce O2 je co se tyce hmotnosti tezsi ne ? Upraveno Červenec 22, 200817 r od creck
Červenec 23, 200817 r Autor Zabiaku precti si ten jeho prispevek poradne a uz s nasazenymi brylemi ,,Mam tu výňatek ze článku o Octavii II 1,6MPI,, ten clanek je o starem typu motoru ne o FSI , co jsem tak vycet o motoru FSI , tak je prej perfektni , ovsem auta prodavana u nas maji vypnute dvouvrstve spalovani benzinu , tudiz je to degraduje na stejnou kvalitu jako MPI (nevim o tom nic,jen jsem to nekde cet) Upraveno Červenec 23, 200817 r od creck
Červenec 23, 200817 r Snad si mu už konečně otevřel oči....že se jedná o OII 1,6MPI, z dosavadních reakcí bylo znát že to nepochopil "B"
Červenec 23, 200817 r Autor viewer vis co je strasne zajimave kolik ze to TDIckaru si chce koupit novej 1.8TSI ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25926 ze by chlapcum ta jejich nafta najednou nejak zhorkla ? :smich: nejkrasnejsi na tom clanku je jak mi hezky potvrzuje spotrebu do 7l kolik ze vas to tu psalo ze jsem ...pip....pip...pip... a ze jezdim jako chcipak s kloboukem ? Upraveno Červenec 23, 200817 r od creck
Červenec 24, 200817 r ale tu spotrebu nepotvrzovali tobe crecku ty porad jezdis jak chcipak s kloboukem na takovou spotrebu uz jsem se taky dostal no .... pri 220 Upraveno Červenec 24, 200817 r od warhead
Červenec 24, 200817 r warhead : tolik ti ta plecka nejede, takze vydechni pionyre Aneb jak uz sem psal, jedine cim se tu ohanite je spotreba s kterou ja souhlasim, je u TDi nizsi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.