Davon Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 A dokud jeste smeji jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 inu v tom mas trosku recht i kdyz naky figle s novym boxerkem pujdou vymyslet tomu verim a variabilni casovani mely toyoty uz za krale klacka to neni nic extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 No on samotnej kroutak bez vykonu je uplne na nic Bez výkonu??? Ty vole mě teda těch 96kw bóóóhatě stači....jede to i NALOŽENÝ a nežere to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Zkus se nad tim zamyslet. Jestli pro tebe 96kW neni vykon, tak to je smutne a nevim kam by jsi chtel jit... TO ze to jede nalozeny, to by bylo auto k hovnu, kdyby to nejelo, ne? To jede i moje plechovka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 jo jede, ale jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Zkus se nad tim zamyslet. Jestli pro tebe 96kW neni vykon, tak to je smutne a nevim kam by jsi chtel jit... TO ze to jede nalozeny, to by bylo auto k hovnu, kdyby to nejelo, ne? To jede i moje plechovka! tak to pak nevíš co znamená slovo jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Asi nemá slov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Hele ceny nafty šly dolů. Tak není co řešit. Na dovolené jsem načepoval Shell V power to byla raketa panečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Hele, vocasci naftalinovy , jede je velmi siroky pojem a v mem slohu, kdyz si ho jeste v klidu, bez huceni vedle vas manzelek prectete, zjistite, jak bylo mysleno JEDE. Proste ze jede... Jak uz je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak to pak nevíš co znamená slovo jede A Mondeo nejede?? Jede, ale zere jak tank. U Fordackych motoru uz se neda pouzit tvrzeni, ze vyhoda naft. kary je jeji spotreba, u Fordu toto neplati, u Fordu zadna vyhoda u nafty neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Zkus se nad tim zamyslet. Jestli pro tebe 96kW neni vykon, tak to je smutne a nevim kam by jsi chtel jit... TO ze to jede nalozeny, to by bylo auto k hovnu, kdyby to nejelo, ne? To jede i moje plechovka! To je reakce na můj příspěvek??? Pokud je, tak se nad tím zamysli ty, pořádně si to přečti, pač píšu, že pro mě 96kw výkon JE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 A Mondeo nejede?? Jede, ale zere jak tank. U Fordackych motoru uz se neda pouzit tvrzeni, ze vyhoda naft. kary je jeji spotreba, u Fordu toto neplati, u Fordu zadna vyhoda u nafty neni... Taky bych monďase nechtěl...už kvuli poruchovýmu a drahýmu comon railu. A co by jsi taky chtěl od amíků.... ty na spotřebu nekoukají no. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 To je reakce na můj příspěvek??? Pokud je, tak se nad tím zamysli ty, pořádně si to přečti, pač píšu, že pro mě 96kw výkon JE... Jen mi z textu prislo, ze nejak ofrnujes nad 96kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Hele, vocasci naftalinovy , jede je velmi siroky pojem a v mem slohu, kdyz si ho jeste v klidu, bez huceni vedle vas manzelek prectete, zjistite, jak bylo mysleno JEDE. Proste ze jede... Jak uz je jedno... no takže přesně jak jsme věděli, nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 A Mondeo nejede?? Jede, ale zere jak tank. U Fordackych motoru uz se neda pouzit tvrzeni, ze vyhoda naft. kary je jeji spotreba, u Fordu toto neplati, u Fordu zadna vyhoda u nafty neni... ale je tam rozdíl. Velmi piánko jízda se dá jet až na hranici 5 l. Běžně mezi 6-7 litry a to to nešetřím( s 2,0 benzín Octávkou jsem byl stejným stylem na 10-11 litrech jako prd). Když to hrnu po Německu furt téměř podlaha(180-225), krom omezení, tak jsem někde na 8 l. Je to dle PP, který podměřuje odhadem tak mezi 0,3-0,5l. Teď mi ukaž benzín se srovnatelným výkonem(96kW) a o takové hmotnosti, kterej bude žrát jen tolik. Teď jsem zvědavej. No a jinak je mi celkem fuk kolik to žere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) Taky bych monďase nechtěl...už kvuli poruchovýmu a drahýmu comon railu. A co by jsi taky chtěl od amíků.... ty na spotřebu nekoukají no. . na to jsem sám zvědav. Zatím jsem na 70tkm. Máme je 4ks, nejstarší má nějakých asi 100tkm, tak jsem sám zvědav, jestli jsou to jen kecy nebo jestli to bude odcházet. Zatím na tom na záruku nikdo nic neřešil. Zbytek si koupil Octy. Zatím musím říct, že bych si ho koupil zas, protože oproti OctII je to mnohem pohodlnější, větší a líp to sedí. Mimochodem, Mondeo se dělá v Belgii. Editováno: 14. Srpen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 přesně tak vocasu benzinovej 1.6, nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Jen mi z textu prislo, ze nejak ofrnujes nad 96kW Tak to ti opravdu jen přišlo... neopovrhuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 přesně tak vocasu benzinovej 1.6, nejede Uz z tveho nicku vychazi najevo, ze nejsi jiste zastancem tech smradlavejch vejfucku a s 1.6 jsi jiste najel hooodne km, ze reknes ze nejede... Ona jede, ale zere jako krava, pokud ma jet! Odpoj si turbo a stav se, dame si 300m a dam ti 100 naskok... Bez turba je i tvoje DI k hovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Tak to ti opravdu jen přišlo... neopovrhuji Tak to jsem rad, jelikoz ja s tim jel bez chipu (4x4) a byl jsem mile prekvapen ve snehu bajo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) quote Davon ,,bez turba,, omg Davone ja bych mu nechal i to turbo pokud je to nejakej 66kw snek bez turba by to nebyl zavod,ale poprava Editováno: 16. Srpen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No pokud sedi jeho "tedeickovejavatarscervenymDEÍ" tak bych mu to turbo zakazal, tam bychom se panacku necapli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 uz jste nekdo zkousel primo presednout z dieselu do benzinu? 20km pri zastaveni na krizovatce kontroluju jestli bezi motor, nic neslysim nic nevybruje... za oteplovani planety muzou prave kuli mensi ucinosti vice benziny, za smog a bordel ve vzduchu muzou na cele care diesely. Proc myslite ze ve velkych nemeckych mestech nemuzete do centra s relativne novym diesel a se starym benzinem jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) rek bych ze ani ta mira CO2 tam neni az tak drasticky znatelna oproti naftakum, to je hodne odvazne napsat ze za oteplovani planety muzou benziny spis za to muze kaceni destnych pralesu,velka mira vyrobnich fabrik, taky lidi musi doma necim topit ze a ne vsichni topi spustenyma trubkama do zeme,mozna napsat :jedna z pricin oteplovani planety je obrovsky narust aut na planete ,ale co si budem povidat, vadi nekomu oteplovani planety nebo vidi nejake jeji dusledky v ceske republice ? Editováno: 17. Srpen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Tak me to samozrejme vadi... Leto uz zacina v dubnu, na tyden a v zari uz je zima, respektive zima se rici neda, ta prave diky benzinovym autum neni vubec, proste bez snehu. a taky mi vadi, ze taji ledovce! Co takovi tucnacci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.