arijv Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ahoj rád bych vyměnil na své OI 1.6/74kW stávající kotouč/buben za kotouč/kotouč z RS nebo 1.8.20V a nevím co všechno je potřeba vyměnit(mimo třmenu a kotoučů ) díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tady je návod od Vašy : http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/vymenabrzd.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 jo ten jsem četl ale mám možnost mít RS brzdy kotouče+třmeny na přední i zadní nápravu a jde mi o to co všechno musím vyměnit jako trubičky, lanovod,.. a co na předku když ty třmeny jsou větší. Pokuď to bude komplikovaný tak seženu komplet zadní kotoč. nápravu a udělám to podle toho návodu( jinak ten návod je super udělanej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 prej to nejde ,taky jsem chtěl tuto výměnu udělat ,ale mechanik mi řekl že z RS to na normální octu nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ahojrád bych vyměnil na své OI 1.6/74kW stávající kotouč/buben za kotouč/kotouč z RS nebo 1.8.20V a nevím co všechno je potřeba vyměnit(mimo třmenu a kotoučů ) díky za radu Minimalne potrebujes 16" kola aby se to na predku vlezlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 prej to nejde ,taky jsem chtěl tuto výměnu udělat ,ale mechanik mi řekl že z RS to na normální octu nepasuje Nepasuje to tak možná dozadu na 4x4, jinak všude bez problémů. Vepředu budeš muset vyměnit i těhlice, kvůli uchycení jiného třmenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 aha takže původní dotaz byl ,když mam brzdy RS tak jestli mi tam půjdou - a to si myslim že ne ,samozřejmě po různej úpravách se to dá napasovat ,ale pochybuju že ten kdo koupí za 4000,- nápravu tak dá další balík třeba za kola aby mu to tam šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 no o těch těhlicích jsem slyšel a co vzadu když z původní sundám buben a dám kotouč co hadičky a lanovod? pokud by někdo věděl čísla z potřebnejch dílů tak by to bylo super jinak díky všem za Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ten zadek sem dal, presne na motoru jako mas ty, sezen si zadni napravu s kotouci a lanovody, treba ze silnyho tdi, sundej z toho kotouče s náboji a lanovody a na ty stary co mas udelej to samy ale sundej bubny, vsechno to je totozny, na svy naprave uz mas pripraveny drzaky na trmeny, co se tyce hadicek, vse pasuje, jestli mas abs to taky prehodis jako prd ty cidla, ovzdusnis a valis, trvato tak jedno dopoledne kdyz to vsechno de. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 takže to neni tak jednoduchý ,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Díky za rady, poshánim co je potřeba a dám se do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Tak zadní náprava je mi jasná. Ale poraďte s přední: našel jsem v chytrý knížce že na OI se dávaj třmeny FS-III a pro nejsilnější benzín/nafta FN-3, ale pro ty třmeny FS-III jsou na mí auto(1.6 74kW) kotouče 256mm průměr ale na silnější se na třmeny FS-III dávaly kotouče 280mm průměr , pro oba průměry jsou stejný typy destiček i typ třmenu ale otázka je jestli tam ten větší průměr dám???a nebo jestli tam je nějaká úprava na těhlicích?? ( to už tam pak můžu dát těhlice na FN-3 a dát tam komplet RS - akorát nevim kde na to vemu ) Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 a nebo jestli tam je nějaká úprava na těhlicích?? ( to už tam pak můžu dát těhlice na FN-3 a dát tam komplet RS - akorát nevim kde na to vemu ) Díky za radu Už jsi si odpověděl sám MK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zdravím a prosím o radu ohledně zadní kotoučové nápravy na O1.Chtěl bych zadní bubny vyměnit za kotouče.Musím měnit celou nápravu,nebo stačí vyměnit náboje s kotouči, třmeny a lanovody?Je nějaký rozdíl mezi kotoučovou nápravou z kombika a ze sedanu?Předem děkuji za odpověd. zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 asi bude lepší sehnat kompletní zad.nápravu ,bude to jednodušší .Koukni do bazaru tam se dá sehnat .já už jí mam .A jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zdravím a prosím o radu ohledně zadní kotoučové nápravy na O1.Chtěl bych zadní bubny vyměnit za kotouče.Musím měnit celou nápravu,nebo stačí vyměnit náboje s kotouči, třmeny a lanovody?Je nějaký rozdíl mezi kotoučovou nápravou z kombika a ze sedanu?Předem děkuji za odpověd. zdenouch nie je rozdiel medzi combikom a sedanom a ked nechces nemusis menit celu staci vymenit veci, co si spominal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zdravím a prosím o radu ohledně zadní kotoučové nápravy na O1.Chtěl bych zadní bubny vyměnit za kotouče.Musím měnit celou nápravu,nebo stačí vyměnit náboje s kotouči, třmeny a lanovody?Je nějaký rozdíl mezi kotoučovou nápravou z kombika a ze sedanu?Předem děkuji za odpověd. zdenouch nie je rozdiel medzi combikom a sedanom a ked nechces nemusis menit celu staci vymenit veci, co si spominal Být tebou bych si na geometrii nechal změřit jak na tom ta stará náprava je a podle toho sehnal buďto celou nebo jen části, já třeba budu měnit celou kvůli tomu že mám na jedný straně odklon 1st. a na druhý 2st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) Zdravím a prosím o radu ohledně zadní kotoučové nápravy na O1.Chtěl bych zadní bubny vyměnit za kotouče.Musím měnit celou nápravu,nebo stačí vyměnit náboje s kotouči, třmeny a lanovody?Je nějaký rozdíl mezi kotoučovou nápravou z kombika a ze sedanu?Předem děkuji za odpověd. zdenouch Pohledej si to ve starších tematech. Už se to tu tolikrát probíralo. Daleko jednodušší a i levnější (třeba nákup tady na foru) je výměn acelé nápravy . Je to otázka tak 1,5 hodiny. Editováno: 9. Červen 2007, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Jasně, kup celou nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 asi bude lepší sehnat kompletní zad.nápravu ,bude to jednodušší .Koukni do bazaru tam se dá sehnat .já už jí mam .A jsem spokojenej Jak to prošlo na STK??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 asi bude lepší sehnat kompletní zad.nápravu ,bude to jednodušší .Koukni do bazaru tam se dá sehnat .já už jí mam .A jsem spokojenej Jak to prošlo na STK??? Taky jsem měnil celou nápravu,STK bez problému.V techničáku není druh brzd uveden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 asi bude lepší sehnat kompletní zad.nápravu ,bude to jednodušší .Koukni do bazaru tam se dá sehnat .já už jí mam .A jsem spokojenej Jak to prošlo na STK??? Taky jsem měnil celou nápravu,STK bez problému.V techničáku není druh brzd uveden. V lehky zavade mam "prevod rucni brzdy", jinak vse proslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGT Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 čau chlapy.. mam octu 1.6 74kw 98 a chtel bych vyměnit bubnovou napravu za kotoučovou ale nevim jestly se musej menit tlumiče kdyby se tam dala naprava z octy 1.8 92kw... před mesicem sem tam daval novy tlumiče tak bych je nechtel menit za jiné.. predem diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Nie netreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.