Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím vás.Zajímalo by mě,jestli jste neměli s výměnou problém na technické?

Nebo,jak jste to vyřešily ve velkém techničáku?Tam jsou zapsaný bubny...

Vloženo

Ja som to este na felde mal vymenene a nikdy mi to nikto nekontroloval (a STK som presiel bez problemov, brzdy boli dobre nastavene...)

Ale rad by som vedel, ci niekto mal s tym niekedy problemy... :kuk:

Vloženo

Technická bez problému,typ brzd v techničáku není uveden. :)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Čaute, chtěl bych se zeptat , když mám O1 1,6i/75kw a chtěl by zadní kotoučovou nápravu, musím se dívat při shánění jen na konkrétní typ? (1,6i) Nebo mi tam bude pasovat více typů např. jiné motorizace nebo golf atd. Děkuji!

Vloženo (editace)

Tak pasuje tam vse krom 4x4!! a rozmery kotoucu jsou jine na rs (ale bude tam pasovat) a 1.8 turbo ten ma taky jine kotouce ale tez by jsi ji tam mel npasovat.hlave aby byly dobre samostavy !cxena okolo 2500

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Vloženo
Tak pasuje tam vse krom 4x4!! a rozmery kotoucu jsou jine na rs (ale bude tam pasovat) a 1.8 turbo ten ma taky jine kotouce ale tez by jsi ji tam mel npasovat.hlave aby byly dobre samostavy !cxena okolo 2500

ale až tam dá kotouče z rs, tak aby se mu tam vešli kola (min 16")

Vloženo (editace)

Zadna kotucova naprave z RS ma kotuce 256x22mm odvetravane... tam by slo este obut aj 14" :)

Otazka je, kedze to ma 1.6, ta mala vpredu myslim FS-III s 256mm kotucmi, ze ako by to brzdilo (myslim ze naprd...) ;)

Vloženo (editace)

Nejake dramaticke rozdiely pri beznej prevadzke necakaj... sila zadnych brzdovych kotucov je pri intenzivnom brzdeni - neprehrievaju sa a tak pomalsie vadnu... este lepsie su na tom odvetravane kotuce... ;)

Vloženo
Přesně tak, dáš tam jakoukoli kromě 4x4. Pokud by si hledal kotoučovku z 1.6, tak tu nikdy nenajdeš, tam se vždy dávala jen náprava s bubny. :)

Pokud byla z výroby vybavena ESP, 100% má kotoučovou zadní nápravu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

A já mám taky dotaz pánové... každej tedy mění kus za kus (budnovou za kotoučovou), ale co kdybych měl jen díly... jde to předělat? Můžu mít vše co je potřeba ( kotouče, třmeny, destičky, štíty, trubičky, lanovody), je velkej problém to předělat, má s tím někdo zkušenost ?

Vloženo

tak de o to že se musí použít nová ložiska s náboji, jinak se to dá přeházet snad v poho, já se na to taky chystám, doma má kotoučovku, jen se k tomu né a né dostat :aggressive:

Problém by mohl být se stahovákem na náboj, nebo alespoň já ho v šuplíku nemám :)

Vloženo (editace)
switcher napsal:
Je, ale to kazdej meni celou napravu... ja to chci predelat po dilech.

Nemusíš měnit celou nápravnici. Stačí jen přeskládat kraje a je to. Pokud máš doma všechno skladem, je to brnkačka na jedno odpoledne. I když musím říct, že u své přestavby z kot. 239 na kot. 256x22 z RS jsem si nechával nápravnici svou. A moje druhá montáž byla už komplet kus za kus, viz foto.

Editováno: , autor: Milan II
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

spis jen dotaz nez otazka protoze si myslim ze odpoved je urcite ne..

jde z klasicke zadni bubnove napravy udelat pouze s dokoupenim prihodnych soucasti kotoucova?

shanel sem se po ni v mym okoli, ale neuspesne tak bych to bral spis jako krajni variantu..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...