BiGGy Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 (editace) a sakra .kdyby to stalo 500kč tak to už pak nema ani cenu prodavat.. ja mel v umyslu radio prodat za 1000kč nechtel by ten tvuj kamarad zjistit pin i k memu radiu?? Editováno: 13. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Nene, taky jsem pak zkoumal, jestli nekde vlastne nebyl napsany a nebyl. Zkus se nejdriv zeptat nekde u tebe v servisu, podle toho alespon poznas, co jsou zac. Nekde za to chteji dokonce hodinovou sazbu - tedy treba 1200. To uz pak fakt nema smysl. Pritom to radio je tvoje, ale kod maji oni... No kamarada se kdyztak zaptam, ale nechci ho pretezovat, at si nemysli, ze ho vyuzivam. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 (editace) Tak jsem radeji zavolal do servisu a rekli mi že musim prijit s radiem a ze to bude stat 250kč tak nevim chtel jsem radio prodat za 1000kč - 250kč za kod tak nevim jestli se to vyplati :-) Nechceš se teda kamarada zeptat?? poslal bych mu třeba stovečku na učet. Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rm01 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi rádiem Stream a Cruise kromě toho, že cruise má navigaci? a druhá otázka - co by bylo potřeba k výměně Streamu za Cruise? Díky za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Kdyby někdo sháněl Stream MP3, tak dejte vědět. Pro zdejší členy je poštovné po ČR v ceně http://elektro.bazos.cz/inzerat/21900550/Autoradio-SKODA-Stream-MP3.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 obsahuje stream kod nebo ne ? pripadne kde ho najdu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 jestli myslis pin, tak se musi vycist v servise, pokud ho k radiu nemas. v aute kde radio bylo si ho pamatuje a nemel by byt problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 radio planuji prodat a gateway jsem vymenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 V servisu stačí VIN auta, kde rádio z výroby bylo a řeknou ti PIN. Jestli za to budou něco chtít, jsou to zloději, je to tvůj tvoje rádio, tvoje auto, tvůj PIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 aha ok díky nejspis si tam zajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) Chlapci máte někdo odkaz na ten adpapter který se zapojí do stream radia a přehraje to SDkartu a usb ve formatu mp3? Něco co už má někdo odzkoušene, díky. Editováno: 16. Únor 2013, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=39&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda-8pin-iso tohle jsem pouzival 3 roky na skoda stream akorat se me obcas stalo ze automaticky nepreskakovaly skladby na dalsi . ted vymena na SWING+gateway a preskakuje to samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Čus lidi, půjde mi tento adaptér i na obyč rádio stream (octaviaII) které neumí MP3, jen cd? Mají totiž na fotce radio audience které MP3 umí, tak nevím jestli to bude fungovat. Odkaz na adpatér zde: http://www.elcar.cz/...5193302771.html Díky za radu Jde o tento adaptér, má to někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Nevite da se nejak otocit polarita displeje tak jak u swingu aby displej tak nesvitil. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Čus lidi, půjde mi tento adaptér i na obyč rádio stream (octaviaII) které neumí MP3, jen cd? Mají totiž na fotce radio audience které MP3 umí, tak nevím jestli to bude fungovat. Odkaz na adpatér zde: http://www.elcar.cz/...5193302771.html Díky za radu Jde o tento adaptér, má to někdo??? Půjde, bude fungovat jako CD měnič. Na odkazu Audienci nevidím, jen Nexus a ten MP3 také neumí. A případně vždycky, kdyby to nešlo, můžeš využít 14 denní lhůtu na vrácení zboží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Tak ta audience byla na jiným webu asi, ale poslal jsem dotaz na to zboží a bude to prý fungovat. Ale jak říkáš můžu to vrátit kdyžtak Jen by mě zajímalo na co jsou ty tři káble u tý koncovky, jeden bude asi ukostření a ty další? Ještě vymyslet kam to umistit, premejslel jsem misto popelníku, když se vyndá ta vanička, snad se tam povejde Editováno: 18. Únor 2013, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 ja to radio mam pripojene myslím pres 8pin ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Tak adaptér došel, hned jsem nainstaloval a už mi hraje STREAM mp3 krabičku jsem schoval do přihrádky pod vypínačem světel. Paráda. Akorát je tam jedna nevýhoda, že se skladby musí uložit na kartu pod číslem, jakmile tam je písmeno tak to nenačte. Jinak super! Editováno: 20. Únor 2013, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) Nevíte, jestli jdou ze Stream rádia jednoduše vytáhnout krytky tlačítek, jde mi o jedno z těch šesti po stranách displeje. Koupil jsem verzi s mp3 a ta má jedno tlačítko škráblé a chtěl bych ho přehodit ze staršího rádia bez mp3. Jestli mám zkoušet ten plastový knoflík vyloupnout nebo by se muselo celé rádio kuchnout. Dík EDIT: Tak jsem to dnes kuchnul, 4 šroubky T8 na rámečku, pak 8 šroubků T8 na větším tišťáku s displejem. Tlačítka se musí vytlačit zevnitř ven, současně na okrajích pomoct tenkým nožíkem, aby vyskočily ze zobáčků. Zvenku se tak nijak nepoškodí, je to dobře vymyšlené. Rovněž jsem prohodil mezi rádii samotnou mechanickou část CD-ROM mechaniky. V novějším rádiu mi škrabala CD a hrozně dlouho je načítala, tak jsem chtěl přehodit komplet CD-ROM mechaniku. Ale její datovej kábl má na novějším rádiu o 4 drátky navíc, tak jsem musel odpojit její tišťák a použít čistě jen mechanickou část, ta už je naštěstí stejná, vše teď funguje dokonale. Co je zajímavé, tak po složení obou rádií jsem v autě vyzkoušel nejen nové, ale i to staré a CD mechanika už CD neškrabe a i dříve problémový poškrabaný disk načte okamžitě. Tak nevím, jestli se někde uvolnil nějaký bordel nebo jestli po sesazení jsem něco dal o půl milimetru jinak a odstranilo to problém. Editováno: 28. Červenec 2013, autor: jindra999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Uz istu dobu sa mi povaluje v sufliku vecicka na dorabku USB a SD do radia. Skor nez sa dotoho pustim by som potreboval poradit, co, kde a ako zapojit. Vedeli by ste mi pomoct, prosim? Vdaka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Ahoj prosím vás, dá se u radia stream mp3 nastavit čeština? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peturko Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ahoj mal som stream mp3 radio ale čeština sa tam nastaviť určite nedala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Naco ti tam bude cestina? ved tam dokopy ani nemas co citat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khamos Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Ahoj, je normální, že se rádio nevypne po vyndání klíčku ze zapalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 To normalni urcite neni. Mam radio STREAM a vzdy se po vyndani klicku ze zapalovani vypne. Ani nevim o tom, ze by slo nejakym kodovani automaticke vypinani zrusit. Myslim, ze pokyn k vypnuti dostava radio pres CAN. Takze funguji ti na radiu jine funkce, ktere taky komunikuji pres CAN? Tzn. hodiny, parkovaci senzory, vnejsi teplota, teplota nastavena na Climatronicu... Zacal bych ale rozhodne napojenim na diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.