m_tsch Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Řeším problém, mamé sportovní zařízení s uměým povrchem a travnatou plochou. Sportoviště užívají pravidelně i malé děti. Nyní by zde měl probíhat i výcvik psů. Jak je to v takovém případě s hygienickými předpisy? Určitě nejde zcela zabránit tomu, aby to psi znečistili.... Existuje na to nějaká vyhláška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Řeším problém, mamé sportovní zařízení s uměým povrchem a travnatou plochou. Sportoviště užívají pravidelně i malé děti. Nyní by zde měl probíhat i výcvik psů. Jak je to v takovém případě s hygienickými předpisy? Určitě nejde zcela zabránit tomu, aby to psi znečistili.... Existuje na to nějaká vyhláška? Jukni na www stránky Krajské hygienické stanice a pošli dotaz. Odpoví Ti fundovaněji než kdokoliv asi tady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Jukni na www stránky Krajské hygienické stanice a pošli dotaz.Odpoví Ti fundovaněji než kdokoliv asi tady.. Jasně, na to se chystám, ale odpověd dostanu až po víkendu, tak jsem jen zkoušel, jestli to nepůjde rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Nedávno jsu někde četl, že psi na uzavřeném dětském hřišti by neměli vůebc být. Nevím, jak dalece je u vás právě to "uzavřené" dětské hřiště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Nedávno jsu někde četl, že psi na uzavřeném dětském hřišti by neměli vůebc být.Nevím, jak dalece je u vás právě to "uzavřené" dětské hřiště.. Je to stadion, ale myslím, že z hlediska hygienických předpisů by to mělo být + - stejné, na většině stadionů, je zákaz vstupu psů, ale těžko říct, zda z rozhodnutí provozovatele, či vyhlášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 existuje vyhláška č. 135/2004 Sb., která mimo jiné upravuje venkovní pískoviště. Dále zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Obojí je potřeba v platném znění. Tam se dozvíš vše. Ale jestli ti mohu poradit tak na to rychle zapomeň protože z toho budeš mít akorát problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) existuje vyhláška č. 135/2004 Sb., která mimo jiné upravuje venkovní pískoviště. Dále zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Obojí je potřeba v platném znění. Tam se dozvíš vše.Ale jestli ti mohu poradit tak na to rychle zapomeň protože z toho budeš mít akorát problémy Já tam ty psy nechci. Já hledám argument, kterým je odtamtud dostat pryč. Jinak ta vyhláška o které píšeš se týká koupališť a nevím, jestli je to stejná situace. Editováno: 5. Duben 2008, autor: m_tsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Já tam ty psy nechci. Já hledám argument, kterým je odtamtud dostat pryč. tak si to na www.mvcr.cz najdi a tam argumenty najdeš. Já je nemám u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 tak si to na www.mvcr.cz najdi a tam argumenty najdeš. Já je nemám u sebe Hledám, hledám, ale moc se v tom neorientuju, tak ani přesně nevím co hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Hledám, hledám, ale moc se v tom neorientuju, tak ani přesně nevím co hledat. odkazy jsou tady - http://www.mvcr.cz/sbirka/2004/zakon_03.html#castka_43 http://www.mvcr.cz/sbirka/2000/zakon_08.html#castka_74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.