athlon Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Pro nový rok 2008 je Roomster ve verzi Style nabízen nově i s interiérem v barvě Onyx-Onyx (celý černý). Jedni tady na fóru píšou, že jedině černý interiér, protože světlý vypadá lacině, druzí zase, že ten světlý interiér to oživuje. Každý má prostě jiný názor. Mě by spíše zajímaly praktické zkušenosti s tím světlým interiérem. Jestli se moc nešpiní a hlavně jestli jsou ty plasty opravdu dost kvalitní a po delším čase nezačnou zašedat nebo žloutnout vlivem slunce atd. Dvoubarevné provedení se mi líbí, ale přece jenom mám jakési obavy jak to bude vypadat po letech. U starých Fábií ta druhá barva byla podstatně tmavší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) ahoj ja mam bielo cierny interier ... je pravda ze oproti celemu ciernemu to tak opticky presvetluje .. ale keby som mal moznost vyberu pri kupe .. tak si dam komplet cely cierny (onyx-onyx) ... posoby to trosku luxusnejsie .. tiez sa bojim ze po nejakom tom roku to zozlnte :-) auto ma rok a pol a zatial nezozltli .. no ale napriklad vie sa do toho bieleho plastu pekne zazrat spina, napr laket lavej ruky si vykladam na vrch tapecu dveri a to miesto je zachvilu zaspinene ... a treba dost intenzivne to cistit, nakolko ten plast je strukturovany .. na druhej strane ale zase mam kolegu co ma fabiu interier v ciernej .. a kedze vozi dve male deti, tak ma vsetko cierne . skor blatove :-) skratka na tej ciernej uvidis vsecku spinu .. :-) Editováno: 5. Duben 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Každná kombinácia má svoje výhody aj nevýhody. Nejakého zažltnutia od slnka a podobne by som sa ale rozhodne nebál! Mne osobne sa najviac páči kombinácia čiernej a béžovej, mal som ho v predošlej Fabii a vyzeral veľmi dobre. Teraz mám celočierny onyx a tiež to vyzerá fajn... S čistením takisto žiaden problém. Treba si uvedomiť len jednu vec - na tej čiernej vidieť všetku svetlú špinu, a na tej svetlej alebo béžovej zasa vidno tmavú špinu. Celkovo teda 50 na 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mě se kombinace černé a bílé líbí a když byl Room ještě novinka pochvalovalo to hodně lidí ale je to tedy za cenu toho že se to musí častěji přejed hadrem no alespoň je pořád uklizeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mě se taky líbí ta kombinace s tou bílou, ten černý mi přijde zase moc pochmurný ale je to věc názoru ,ten bílý ten interier pěkně prosvětlí , líbilo se mi to už v reklamě na roomstera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Každná kombinácia má svoje výhody aj nevýhody. Nejakého zažltnutia od slnka a podobne by som sa ale rozhodne nebál! Mne osobne sa najviac páči kombinácia čiernej a béžovej, mal som ho v predošlej Fabii a vyzeral veľmi dobre. Teraz mám celočierny onyx a tiež to vyzerá fajn... S čistením takisto žiaden problém. Treba si uvedomiť len jednu vec - na tej čiernej vidieť všetku svetlú špinu, a na tej svetlej alebo béžovej zasa vidno tmavú špinu. Celkovo teda 50 na 50. jen škoda, že u rooma nejsou okraje sedaček taky černý jako bývalo u FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Pro nový rok 2008 je Roomster ve verzi Style nabízen nově i s interiérem v barvě Onyx-Onyx (celý černý). Jedni tady na fóru píšou, že jedině černý interiér, protože světlý vypadá lacině, druzí zase, že ten světlý interiér to oživuje. Každý má prostě jiný názor. Mě by spíše zajímaly praktické zkušenosti s tím světlým interiérem. Jestli se moc nešpiní a hlavně jestli jsou ty plasty opravdu dost kvalitní a po delším čase nezačnou zašedat nebo žloutnout vlivem slunce atd. Dvoubarevné provedení se mi líbí, ale přece jenom mám jakési obavy jak to bude vypadat po letech. U starých Fábií ta druhá barva byla podstatně tmavší. [/quote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No tak já to teď docela řešil při výběru autíčka, ale v eleganci je možnost jen onyx-onyx nebo onyx-ivory. Viděl jsem v autosalonu ten světle šedivej a to mi přijde fakt hodně laciný, do toho bych určitě nešel. Ta béžová varianta už je mnohem lepší, vypadá to skvěle, ale kolega v práci to má v OII a vypadá to za chvilku hodně špinavě. Nevím,no...ta černá je asi taková jistota. Nakonec jsem si stejně dal ještě dynamic paket, takže ani ten béžovej jsem volit nemohl, ale stejně bych byl pro černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Mám Rooma 2 roky, černo-bílý vnitřek. A zatím jsem si nevšiml, že by ta světlá barva nějak žloutla. Na druhou stranu je fakt, že auto dávám dost pravidelně na ruční mytí, kdy mi uklidí i vnitřek. V autě nekouříme, což je taky dost znát. Osobně jsem spokojený. Jak tu bylo už několikrát napsáno, tahle kombinace vnitřek trochu prosvětlí. Ale to je můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 souhlas mam to taky tak. je ale pravda, ze vydrbat to jde blbe. Kdyz mi montovali defenda, tak smirem uprasili tunel ze srany spolujezdce. Dolu to slo kurevsky blbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 No to zloutnuti neni otazka jednoho dvou let. Na tatikove octavce zezloutl panel ovladani svetel taky az po 4-5 letech a ted je uplne zlutej a okoli sedy. Co se sedivy kombinace Style tyce, prijde mne strasne lacina. Ivory v Comfortu je ale super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Žltnutia súčasných plastov by som sa vôbec nebál, problémy boli len s predface OI, kde ožltli niektoré prvky v interiéri alebo trebárs zadné svetlá. OI po facelifte s plastami už nemá najmenší problém, rovnako ani prvé FI. Je veľká škoda, že ani do R a ani do FII nie je možná kombinácia Ivory + čierne sedačky, alebo Ivory + žlté kožené sedačky. To by bol úplný ideál! Takto veľa ľudí odradí ten svetlý interiér kvôli látkovým sedačkám, ktoré sú naozaj náchylné na zašpinenie. Mal som béžové sedačky v moje druhej FI v poradí a veru čistiť to bolo vždy zážitok... Ale vyzeralo to nááádherne, keď boli nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Jojo, to je přesně ono...vypadá to cool, ale praktická stránka věci je něco jiného,no:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Hoj, mam Scouta se svetlym vnitrkem a je to dost nah.... Jelikoz jezdim po nezpevnenych silnicich (jsem stavbyvedouci) a bahno je mou deni samozrejmosti, je to dosti neprakticke reseni! Na druhou stranu me to nuti auto uklizet, ono na cerne to mozna neni videt, ale i tak je to spinave, tady je to aspon videt a hned to utres.. Jinak Scout Roomster je dobrej marketingovej trik, na spatne cesty nic moc, ikdyz mam zvyseny podvozek tak je to nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zdravím, mám taky černo-světlý, je fakt, že s tím je o trošku víc práce, ale nechal jsem si udělat v podobném duchu potahy, černý kraje a světle šedý melír a výsledek je ))) - spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Máte někdo konkrétní zkušenosti s těmito sedačkami a interiérem - špiní se, co provoz v tomhle počasí (sníh, břečka, bláto)? Rozmýšlím se mezi tímto interiérem, nebo černým se sportovníma sedačkama.Měl jsem je sice v FI, ale nevím zda-li jsou stejný a zajímají mě zkušenosi z každodenního provozu. Díky. Editováno: 22. Únor 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Já mám tento interiér ve své OCII. Výrobce ho označuje IVORY. Když se jedná o látku a ne kůži pak je to hodně náročné na čistotu. Stačí třeba jen kapka vody a už je tam po uschnutí znát malý flek. Přesto bych neměnil za černý, takové auto mi připadá jak pohřebák. Prostě jsi-li ochotný jednou týdně auto uvnitř vyčistit a nechodíš zrovna ve špinavých montérkách pak je to dobrá volba. Máš-li ovšem auto jen jako přibližovadlo tak jdi do černé, na té nic nepokazíš. Ještě na závěr, když jsem teď kupoval ženě FII také chtěla tento interiér, že se jí víc líbí a údržba že je na mě. Nakonec jsem jí koupil ten šedostříbrný v Ambiente. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Mame v OII tento svetly interier a musim rict, ze i kdyz delas vsechno proto aby zustal cisty, tak nezustane... Po 2 mesicich jezdeni je zraly opet na tepovani... Z tohoto duvodu bych ho nebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 souhlas, ve sluz OII jednou nekdo nedovrel okno, naprselo totam a sedak je sama mapa po uschle vode. Operky jako dobytek od mastnejch hlav. fujky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Máte někdo konkrétní zkušenosti s těmito sedačkami a interiérem - špiní se, co provoz v tomhle počasí (sníh, břečka, bláto)? Rozmýšlím se mezi tímto interiérem, nebo černým se sportovníma sedačkama.Měl jsem je sice v FI, ale nevím zda-li jsou stejný a zajímají mě zkušenosi z každodenního provozu. Díky. řešil jsem stejný problém před koupí...ale asi tak 20 sekund, než jsem si sedl do Sport sedaček...ten posez za to 100% stojí...ideální kombinaci Ivory + Sport sedačky bych dal, ale v tomhle případě jsem dal přednost pohodlí...a nelituji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Vyhraly to nakonec sport sedacky nejlepe bych bral interier Onyx-Ivory a k tomu tmavy sport sedacky, skoda ze se to nedela... Editováno: 16. Březen 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já mám interiér v kombinaci černá-šedá a sedačky Floss. Světlé plasty se špiní, ale snažím se je udrřovat v čistotě. Naopak kožené sedačky se udržují velmi dobře, stačí utřít vlhkým hadříkem a je zase čisto... Interiér Ivory se mi taky líbí, ale nechtěl bych to ani zadarmo. Musel bych se z toho zbláznit. Dneska jsem jel s kolegou v jeho P407, má interiér v béžovém plyši a děs běs. I když auto uklízí, je prostě pořád špinavý. Pěkný, ale nepraktický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Já mám onyx-onyx,tedy celý tmavý.Docela dobrý,i když ten světlý taky vypadá moc dobře Řekl bych luxusněji.Ono teoreticky se zdá,že na té černé nebude nic vidět,ale v praxi to není pravda.Jak píše Igor 50 na 50.Ale ten světlý se mi taky moc líbí,ale jako mechanik jsem se rozhodl pro tmavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Ja som mal FI Elegance s čiernym interiérom a bolo to na mňa príliš tmavé, tak som postupne vymenil všetky plasty a výplne dverí za béžové a interiér veľmi ožil. Krásne sa presvetlil (http://www.railweb.sk/Skoda/Skoda_fabia.html). Sedadlá samozrejme ostali tmavé. Bola to veľmi praktická kombinácia. A po výmene plastov som prišiel na to, že najbežnejšie znečistenie (na stredovom paneli omrvinky a na dverných výplniach prach od topánky) vidno menej na svetlej, než na čiernej. Ale od vody sa robili fľaky aj na čiernych sedadlách. Ak svetlé sedadlá, tak jedine v koži, lebo sa dá dobre udržiavať. Ale ak nejazdíte v špinavých montérkach alebo rifliach, tak sa dá zvládnuť aj svetlý textil na sedadlách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.