Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Napadl mě nápad....

Když prší nebo lítají kamínky a naráží do toho plastu podběhu, dělá to randál...

Napadlo mě tu plastovou vložku podběhu podlepit (z vnitřní strany, směrem ke karoserii) bitumenovými pláty a stříknout body kitem na podvozky...

Nezkoušel jste to někdo? Mělo/mohlo by to mít smysl?

Vloženo
Napadl mě nápad....

Když prší nebo lítají kamínky a naráží do toho plastu podběhu, dělá to randál...

Napadlo mě tu plastovou vložku podběhu podlepit (z vnitřní strany, směrem ke karoserii) bitumenovými pláty a stříknout body kitem na podvozky...

Nezkoušel jste to někdo? Mělo/mohlo by to mít smysl?

první fabie mají od verze comfort vylepené podběhy nějakým filcem, samozřejmě ne celé, jen takový pás

pak se asi začlo šetřit

Vloženo
a hlavně se to tu už řešilo, myslím to tlumení z výroby - jen u zadních

Mám MR 2007 FI a mám vytlumené zadní podběhy ale jen zadní část do úrovně tlimiče na přední se chystám nalepit filc ;)

Vloženo
jsou jen na zadních a já mám na jednom podběhu ten koberec nalepenej a na druhym přinejtovanej :(

Kde mám ten filc hledat? Předpokládám, že by měl být vevnitř v autě? Ale já tam nic takového na vnitřní straně (v kufru) blatníku nemám...

Vloženo
Kde mám ten filc hledat? Předpokládám, že by měl být vevnitř v autě? Ale já tam nic takového na vnitřní straně (v kufru) blatníku nemám...

ten filc je zvenku v podběhu

Vloženo

v Horbachu obi jsou to pasky ruzne sire navrch pokryte hlinikem jdou dobre lepit a pomoci horkovzdusne pistole i tvarovat. Cena je cca. 500kc za baleni a potreboval jsem 4 a 2 na spodek auta. lepil jsem je zevnitr podbehu takze neni vubec nic vydet.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...