vvcrx Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 čaute,hledal sem a nenašel.CHtěl sem se zeptat,jestli můžou být zpětné zrcátka stále zaplé na výhřev,jestli není problém.Páč ráno většinou námraza a nebo rosa,tak to zapnu a většinou to zapomenu vypnout a jezdím s tím pořád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 čaute,hledal sem a nenašel.CHtěl sem se zeptat,jestli můžou být zpětné zrcátka stále zaplé na výhřev,jestli není problém.Páč ráno většinou námraza a nebo rosa,tak to zapnu a většinou to zapomenu vypnout a jezdím s tím pořád.Díky Já osobně si myslím, že to bude od výrobce nějak vyřešený, aby se při delším používání nic nepoškodilo, pokud by to bylo choulostivý na delší zapnutí tak bych řekl, že by tam byla kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) asi tak, ja tiež jazdím niekedy aj týždeň so zapnutým výhrevom a stále to ide, nič sa nepoškodilo... Editováno: 8. Duben 2008, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Jo,jasně,já už tak jezdím půl roku,jen sem a problém nebyl,jen sem si to dneska tak nějak uvědomil a chtěl se zeptat,jestli v tom není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Aspoň nejsem jediny kdo na to zapomína Hold to není tak na očích tak to vypadne z mysli.Zaplat panbuh to ještě hřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Si myslím, že se to podobně jako výhřev zadního skla po čase vypne samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipe Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nanejvýš by se zrcátko místy mohlo začít loupat (černat), ale to se u dnešní kvality zrcátek může projevovat až někdy po 500 000 km nebo vůbec. Čerpáno z praxe. Jen se po dlouhodobém vyhřívání nasucho a neúdržbě spatně čistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Návod k obsluze: Vyhřívání vnějších zrcátek je funkční pouze při běžícím motoru a do venkovní teploty +20 °C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 A myslím, že jen 20 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Taky si myslím, že se pak samy vypnou, ale v návodu to není, ale zdá se mi, že jsem to někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_ Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Je tam nastavena doba po ktere se vypnou. VAGem se da tahle doba i upravit na pozadovanou. Stejne tak u vyhrivani zadniho skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Tři roky byly zrcátka OK, ale teď při raní omlžení jsem zjistil, že to u řidiče rozehřívá neskutečně pomalu. Kde by mohla být chyba? Předpokládám nějaký přechoďák... Jak se do zrcádka leze? Přes sklíčko a nasilím, nebo přes plasty? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 O2 původní (ne FL) stačí nastavit zrcátko rovnoběžně se zadní hrnou krytu (horizontálně i vertikálně) a pak celý ten lakovaný plastový kryt tahem nahoru vytáhnout (chce to zabrat, ale s citem, jde to holýma rukama, není třeba páčit šroubovákem atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 No jeste dodam ze spravne by se melo prvne vyndat sklicko, pak odjistit jednu pojistku a teprve pote vytahnout plastovy lakovany kryt zracatka nahoru. Sklicko vycvaknes tak, ze si ho nastavis do nejkrajnesi polohy (jako by ses chtel divat jen svuj bok auta) a pak opatrne podeberes nejlepe necim plastovym co nejvice upostret - hlavne nepacit za kraj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Diky za tip jak rozebrat, ale nevím jestli po rozebrání něco najdu a zničit zrcádko bych opravdu nerad . Proto se ptám: je vyhřívání součástí zrcádka nebo je na něj přilepeno či je až za ním ? Dá se očekávat přechoďák tam nebo bude někde na konektorech v autě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Diky za tip jak rozebrat, ale nevím jestli po rozebrání něco najdu a zničit zrcádko bych opravdu nerad . Proto se ptám: je vyhřívání součástí zrcádka nebo je na něj přilepeno či je až za ním ? Dá se očekávat přechoďák tam nebo bude někde na konektorech v autě ? Vyhrivani je primo v zrcatku a je to pripojene 2 dratkama, ktere muzou zoxidovat jak do nich prsi, nebo sem to uz videl uplne uhnile ci dokonce jeden z pinu vypadl... Takze rozdelat, kouknout na spoj a pak budes mozna chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira STA Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Jak dlouho to odmlzuje, me to prijde ze dost dlouho a nebo ze to spis vubec, za jak dlouho to odmlzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKOII Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Nevyhřívá mi levé zpětné zrcátko(což je docela blbé), nevíte jak zjistím proč? jestli je to elektrikou nebo sklem? Zrcátko je původní, loňskou zimu vyhřívalo, nikde jsem ním nenarazil. Vag nehlásí chybu Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 musíš změřit, jestli do něj jde 12V, sundej kryt a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Ja by som skúsil vybrať obidve zrkadlá a zmeral by som (porovnal) ich odpor, či je odporová dráha zrkadla OK a prípadne by som skúsil dočasne pripojiť to zrkadlo, ktoré vyhrieva na stranu, kde to nevyhrieva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Nesetkali jste se někdo s problémem, že u OII Elegance 2008 nehřejí vnější zpětná zrcátka? Při aktivaci vyhřívání přes akční členy hřejí, ale za jízdy ani náhodou. Ovladač zrcátek je v pořádku (pro jistotu i vyměněn). Vypadá to spíše na problém softwaru. Dá se někde nastavit doba jejich samočinného odpojení? Už fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Nevi nekdo nahodou, kolik ma mit vyhrivani odpor? Diagnostika mi hlasi, ze mam spatne leve vyhrivani. Do zrcatka proud jde, vyhrivani ma odpor 125 Ω. Takze to zere nejakych 110 mA, vykon 1,57 W. To asi neni v poradku, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 To netusim, ale pokud nehreje, tak bude urcite blbe sklo. Ono to neni zrovna spolehlivy kus techniky. Na vsech Skodovackych autech, co jsem mel, jsem uz za ty roky vymenil asi 3 nebo 4 kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Poprave nevim, jestli nefunguje. Nejak jsem tuto zimu nemel moc sanci to vyzkouset a kdyz uz jsem to zkousel, zdalo se mi, ze topi obe stejne blbe. Fakt by se mi hodilo znat ten odpor, tak kdyby nekdo vedel, napiste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 (editace) Konecne jsem se dokopal ke koupi noveho zrcatka. Tak kdyby se to nekomu hodilo... Nove zrcatko ma odpor 6 Ω. Vychazi to tedy tak, ze ma odber cca 2,3 A, takze vykon je cca 30 W. Editováno: 26. Červen 2014, autor: LucasCZE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.