Marek1806 Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 A měnili jste jen tyčky nebo i lůžka stabíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Jen tycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Tak tyčky jsou vyměněny, ale ta práce s tou demontáží, ta byla hrozná. Jedna tyčka šla povolit celkem ztuha, ale šla. U druhé musela přijít na řadu pilka na železo, protože ten torx se při povolování totálně zničil a jinak to nešlo.Strávil jsem na tom 3 hodiny a už bych to nikdy měnit nechtěl. Cena 1400Kč/obě. A ještě jsem si musel koupit 4 matice zvlášť. Pokud se do toho někdo chystá a bude to mít zarezlé jako já, tak hodně zdaru při výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Po výměně se mi problém nezměnil, stále to klepe od přední části zprava z pohledu řidiče. Chtěl jsem tedy vyměnit i lůžka stabíku, levé vyměněno, ale u pravého jsem narazil na problém a to že ke spodnímu šroubu se nedá dostat kvůli překážející poloose. Mohl by mi někdo poradit, případně co by to ještě mohlo dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Ahojte, nemá někdo z Vás obrázky z tohoto sdělení AS 08/18? Potřeboval bych trochu poladit klepavé zvuky :-). Byl bych moc vděčný, kdyby mi to někdo poslal třeba na email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.