Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A měnili jste jen tyčky nebo i lůžka stabíku?

Jen tycky. ;)

Tak tyčky jsou vyměněny, ale ta práce s tou demontáží, ta byla hrozná. Jedna tyčka šla povolit celkem ztuha, ale šla. U druhé musela přijít na řadu pilka na železo, protože ten torx se při povolování totálně zničil a jinak to nešlo.Strávil jsem na tom 3 hodiny a už bych to nikdy měnit nechtěl. Cena 1400Kč/obě. A ještě jsem si musel koupit 4 matice zvlášť. Pokud se do toho někdo chystá a bude to mít zarezlé jako já, tak hodně zdaru při výměně.

• 3 týdny později...

Po výměně se mi problém nezměnil, stále to klepe od přední části zprava z pohledu řidiče. Chtěl jsem tedy vyměnit i lůžka stabíku, levé vyměněno, ale u pravého jsem narazil na problém a to že ke spodnímu šroubu se nedá dostat kvůli překážející poloose. Mohl by mi někdo poradit, případně co by to ještě mohlo dělat? Díky

• 4 měsíce později...

Ahojte,

nemá někdo z Vás obrázky z tohoto sdělení AS 08/18? Potřeboval bych trochu poladit klepavé zvuky :-). Byl bych moc vděčný, kdyby mi to někdo poslal třeba na email.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.