Lukyluk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) Citas co som napisal? poslal jsem ti zpravu Editováno: 31. leden 2014, autor: Lukyluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, kde bych sehnal nové či jeté facelift zrcátka v plné výbavě? Ty mé jsem musel bohužel reklamovat tak že kdyby někdo věděl o nějáké solidní variantě, a typy jako koupit nové, tak to opravdu nemám na vyhozené takový ranec....budu rád, když by se něco našlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Vo fullke jedine origo..ak by si si odpustil pamat tak aj jazdenky. .ale jazdenych vo full je velmi velmi malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Tak to si mě tedy moc nepotěšil za origo nové tedy takové nekřesťanské peníze nedám ve full výbavě ..jo jinak bez plné výbavy jsem našel ..ale pro mě je to bezvýznamné :/ nerad bych si odpřel něco co tam je a pak by to tam nebylo.. a co to polsko? Tam taky nebyly ve full? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 V polsku sem tam sa objavia..ale uz asi rok som ich tam nevidel..ked su tak cca 250e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 V polsku sem tam sa objavia..ale uz asi rok som ich tam nevidel..ked su tak cca 250e Už je to v pohodě, ač je to neuvěřitelné, našel jsem jiné facelift zrcátka ve full výbavě...zítra si pro ně jedu prosím tě, dokázal bys mi poradit, jak jsou ty 4 piny z té malé patice(ta paměť) pak přepinované do té 12 pinové..nevím jaká barva na jaký pin...ideálka by bylo foto, jak to tam máš ty když jsme tam ty 4 paměťové drátky napinovali halba bala, ale na místa kde mají být, tak zrcátko nevědělo co dělat a najelo do úplné nesmysluplné polohy, tak proto bych byl vděčný za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balii Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Dokázal by někdo sehnal facelift zrcátka ve full? Jemi jedno jestli origo nebo repliky, nový nebo jetý. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 replika vo full sa nerobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Zdravím pánové...potřeboval bych poradit správně napinovat 4 drátky pro paměť poface zrcátek..dělal jsem to rok zpátky a pak už jsme do nedodělal..ted mám rozebrané celé auto a tak to chci dodělat konečně ..jedná se o drátky ..žluto- fialový, žluto-býlí, červeno-zelený a hnědo-zelený která barva půjde na jakou pozici patice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 dnes som aj ja uspesne zvladol vymenu spatakov za facelift, a tak ako tu pisal wladi naj navod je na passatplus.de kto uz to podla tohto nezvladne tak ja uz nwm inak som skladal spataky s el.sklapanim a pamatou z passata a spataky zo superba FL s podsvietenim a bez el.sklapania. Spokojnost sama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) Paráda chlape :-) Editováno: 28. Únor 2017, autor: Lukyluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.