zava.z Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Zdravím všechny a moje téma je jednoduché. Napište svuj názor na klimu v autě jestli klimu ano nebo ne. Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 proti neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 moj nazor je trochu iny! je aj proti . klima je len do auta s dobrym vykonom a nie do fabie a v lete ked das klimu na plne tak neobehnes favorit alebo ho obehnes za cenu 12 litrovej spotreby. ale ak jazdis dlhe trasy v lete tak neni co riesit ale mat ju na nakupi do tesca tak je to nanic. nekamenujte ma to je len moj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Já osobně klimu nemám. Nechtěl jsem ji kvůli dětem(byli malé).I když mám střešní okno, tak v těch největších pařácích mi teď chybí. loni při návratu z Chorvatska jsem málem umřel. Palubní PC mi ukazoval venkovní teplotu 46 stupňů a ve 140 na dálnici moc okna otevřít nejdou. Ale jak píše amigo, vše se odvíjí od motorizace vozu a na co auto používáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) moj nazor je trochu iny! je aj proti .klima je len do auta s dobrym vykonom a nie do fabie a v lete ked das klimu na plne tak neobehnes favorit alebo ho obehnes za cenu 12 litrovej spotreby. ale ak jazdis dlhe trasy v lete tak neni co riesit ale mat ju na nakupi do tesca tak je to nanic. nekamenujte ma to je len moj nazor Nastastie Fabia nema manualnu ale poloautomaticku klimu. Pri potrebe vacsieho vykonu sa odpaja kompresor, takze reci, ze sa pri zapnutej klime neda predbiehat su vymysly. Editováno: 10. Duben 2008, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Auto bez klimošky už nechci. Na výkonu je to s 1,4Mpi trochu znát, ale za ten komfort to stojí. Zrovna dnes se hodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 ja ju nemam ale mal som moznost to jazdit tyzden v najvecsich teplach a nepouzival som ju. ja milujem hic kde iny kapu ja zacinam krochtat dam si okuliare a je mi gutt. ale nazor nemenim klima do silneho auta a na dlhe trate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Já jsem taky pro klimu,už bych si svoje auto bez ní nedovedl představit. Když jí máš,zvykneš si na ní a budeš jí používat pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 V zimě si taky zatopíš, protože je ti zima. Nikdo si v autě netopí na 50°C. V létě se zase každej chce ochladit. důvody proč klimu ne si vymyslí vždy ten, kdo ji nemá, nebo na ni neměl při koupi auta, aby si to oddůvodnil je to asi trochu nafrněný a tvrďácký, ale je to tak. Když si vybírám hotel na dovolenou, taky hledám ten s klimatizací. Já v Bobíkovi klimu nemám. V době koupě jsem si nemohl vybírat. Potřeba koupit Bobka vznikla jeden den ráno a odpoledne už muselo bejt koupený s pojistkou, havarijkem a zimákama schopný jízdy. A stejně na to nebyly peníze. Když je hic, tak si vezmu jiný auto s klimou. I když jedu na nákup do hypru (2 km ani ne) tak klima krásně chladí už po pár metrech. Takže na krátký vzdálenosti je rozhodně stejně dobrá jako na dlouhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Souhlas a ještě si rejpnu, to samý, co Tome tvrdíš o argumentech proti klimě, se dá vypozorovat i u diskuzí o dodatečných xenech a nutnosti nivelace a ostřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Už nikdy auto bez klimatizace!!! Je naprosto jedno jestli děláš dlouhé, nebo krátké tratě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Klima se musí umět používat....já ji nemám a nechybí mě a to asi jen proto že jsem neměl ani možnost mít půjčený auto v létě v pařáku s klimou...věřím že bych změnil názor...kdybych jí třeba odskoušel na delší trasu ve 40 stupních takhle nechybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 klímu mám, ale ak ju niekto často používa na krátke vzdialenosti, tak musí asi často dezinfikovať aby nesmrdela. Odkial berete teóriu, že klíma vo Fabii zmenší odoberaný výkon pri akcelerácii? Podla mňa ide vždy rovnako, a to že je to poloautomat znamená, že síce reguluje teplotu v interéri automaticky, ale úroveň ventilátora meniť nedokáže. Zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Ve stávajícím autě klimu nemám, ale v novém / doufám že bude co nevidět :-) / ji už mít budu. Ty pařáky v létě jsou v autě bez klimatizace nesnesitelný. Editováno: 11. Duben 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusik Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Já klimatizaci mám, používám. Jezdím pohodově a nepozoruji žádné problémy s výkonem. Chladím s rozumem tak, aby nebylo horko a ne na 16 stupňů. Dušík ZN: Bez klimy nikdy více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 auto bez klimy bych už nechtěl. Nějaký razantní pokles výkonu při předjíždění nepocitiji. Jen to chce v létě s klimou trochu opatrně, když se to přežene, je z toho pěkná rýma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Já klimatizaci mám, používám. Jezdím pohodově a nepozoruji žádné problémy s výkonem. Chladím s rozumem tak, aby nebylo horko a ne na 16 stupňů.Dušík ZN: Bez klimy nikdy více. To je důležité když se chladí na minimum tak mi to vůbec nejde ale když chladím na cca 20-22 st ani to na výkonu motoru nepoznám...a to že motor papá s klimou více benzínu (u mě rozdíl s AC 1l/100Km)v zimě taky topíme plynem za který se platí takže žádné proti nemám jen spokojenost,kdo nezkusil tak neví...asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Jedině s klimou. Mám a auto bez klimy bych ani nekupoval. A rozhodně si nemyslím, že klima není vhodná na krátkou vzdálenost. Stačí pár stupňů navíc, a hned se nervozita a agresivita zvyšuje. Stačí někde zatvrdnout v zácpě a už je to vidět. Takže já mám na klimě nastavené v létě režim auto a ať si to dělá co chce. Jinak moje přítelkyně má klimu na Fiatu Punto 1,2 a rozhodně ten výkon verzus příjemný chládek za to stojí, raději pojedu o 10 min. déle, ale s dobrým pocitem, než přijet dříve, ale se spocenou prdelí. Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Souhlas a ještě si rejpnu, to samý, co Tome tvrdíš o argumentech proti klimě, se dá vypozorovat i u diskuzí o dodatečných xenech a nutnosti nivelace a ostřiku To souhlasím p.s. věci na ostřiky mám od podzima doma, jen to dodělat O nivelaci přemýšlím, ale tam o smysluplnosti opravdu pochybuji Rozhodně není problém si koupit čidlo, má je Roman25 něco kolem 1tKč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Ja som tiez klimu dlho nemusel ale ked som zacal cestovat BA-KE dvakrat tyzdenne v najvacsich horucavach tak som velmi rychlo zmenil nazor. Jasne ze netreba chladit na 16 Stupnov treba to pouzivat s rozumom. A hlavne ked ide clovek na taku dlhu trasu neni taky unaveny ako bez klimy. A spotreba sa fakt zvysuje len ked sa moc chladi a hlavne na kratke vzdialenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 To souhlasím p.s. věci na ostřiky mám od podzima doma, jen to dodělat O nivelaci přemýšlím, ale tam o smysluplnosti opravdu pochybuji Rozhodně není problém si koupit čidlo, má je Roman25 něco kolem 1tKč To nebylo na tebe (i když jsem čekal, že to tak pobereš ), ale obecně si toho všímám a nejen na skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 klima je prima, auto bez klimy už fakt nechci na výkonu to fakt nijak nepocituju a je to vic než příjemný je na pikaču přijet na jednání a mít mokrý podpaží a záda, ale musí se s ní umět zacházet každopádně se dá vždycky vypnout pro ty komu vadí,ale když jí v autě nemáš tak si ji fakt nepustíš ani když se po..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Já klimu na výkonu taky nepociťuju - ani když běží na max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) ked je moznost klima v aute to je super aj potom pri pripadnom predaji si obzvlast vo fabii bude celkom drzat cenu vdaka nej p.s.: auto samo o sebe nie je zavodak takze klimu netreba riesit Editováno: 11. Duben 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 To nebylo na tebe (i když jsem čekal, že to tak pobereš ), ale obecně si toho všímám a nejen na skodahome jenže já pořád tvrdím, že ty ostřiky na hovno jsou, páč to umeje prdlajs. Ale maj bejt, tak budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.