Kenvelo Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 zdravičko všem ... dneska sem si vsiml nemilé veci na moji oktě, a to ze pri vyssich basách a hlasitosti od 12 vys ( radio stream), mi vibruje reprák v prednich pravých dverich... mozna se o tom tady psalo, ale bohuzel ted nemam cas to slozite hledat ... prosim o radu, jak tenhle neduh odstranit... dik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 zdravičko všem ... dneska sem si vsiml nemilé veci na moji oktě, a to ze pri vyssich basách a hlasitosti od 12 vys ( radio stream), mi vibruje reprák v prednich pravých dverich... mozna se o tom tady psalo, ale bohuzel ted nemam cas to slozite hledat ... prosim o radu, jak tenhle neduh odstranit... dik ... Když nemáš čas tak to dej do servisu na reklamaci. Sorry ale hledání nezabere tak moc času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Když nemáš čas tak to dej do servisu na reklamaci.Sorry ale hledání nezabere tak moc času. no stejne sem nenasel, to co potrebuju ;-) ... BTW, do toho hledání se jen nechtelo, priznavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 zdravičko všem ... dneska sem si vsiml nemilé veci na moji oktě, a to ze pri vyssich basách a hlasitosti od 12 vys ( radio stream), mi vibruje reprák v prednich pravých dverich... mozna se o tom tady psalo, ale bohuzel ted nemam cas to slozite hledat ... prosim o radu, jak tenhle neduh odstranit... dik ... Viz napriklad tohle video.... http://s49.photobucket.com/albums/f261/GAF...nt=IMGP0155.flv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Viz napriklad tohle video.... http://s49.photobucket.com/albums/f261/GAF...nt=IMGP0155.flv perfektní ... díky moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.