Kenvelo Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 zdravičko všem ... dneska sem si vsiml nemilé veci na moji oktě, a to ze pri vyssich basách a hlasitosti od 12 vys ( radio stream), mi vibruje reprák v prednich pravých dverich... mozna se o tom tady psalo, ale bohuzel ted nemam cas to slozite hledat ... prosim o radu, jak tenhle neduh odstranit... dik ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 zdravičko všem ... dneska sem si vsiml nemilé veci na moji oktě, a to ze pri vyssich basách a hlasitosti od 12 vys ( radio stream), mi vibruje reprák v prednich pravých dverich... mozna se o tom tady psalo, ale bohuzel ted nemam cas to slozite hledat ... prosim o radu, jak tenhle neduh odstranit... dik ... Když nemáš čas tak to dej do servisu na reklamaci. Sorry ale hledání nezabere tak moc času. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenvelo Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Když nemáš čas tak to dej do servisu na reklamaci.Sorry ale hledání nezabere tak moc času. no stejne sem nenasel, to co potrebuju ;-) ... BTW, do toho hledání se jen nechtelo, priznavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zitny Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 zdravičko všem ... dneska sem si vsiml nemilé veci na moji oktě, a to ze pri vyssich basách a hlasitosti od 12 vys ( radio stream), mi vibruje reprák v prednich pravých dverich... mozna se o tom tady psalo, ale bohuzel ted nemam cas to slozite hledat ... prosim o radu, jak tenhle neduh odstranit... dik ... Viz napriklad tohle video.... http://s49.photobucket.com/albums/f261/GAF...nt=IMGP0155.flv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenvelo Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 Viz napriklad tohle video.... http://s49.photobucket.com/albums/f261/GAF...nt=IMGP0155.flv perfektní ... díky moc !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts