TomášT Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Byl jsem požádán známým, abych se zeptal na následující věc: Dostal sportovní pružiny EIBACH a ptá se jestli je při jejich osazení na Oktu potřeba i vyměnit tlumiče(asi za kratší nebo co...) Auto je Octavia 1.9 TDi 66Kw MR 2002. Dík předem za odpovědi. A omlouvám se pokud se to již někdy probíralo.Mám teď málo času na hledání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Doposud (už ne na dloho) mám normální teláky a na nich pružiny H&R - 40mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tak mu řeknu ať to nechá s těmi origo tlumiči.Ačkoliv když jezdí po těch tankodromech tak asi bude furt na dorazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak mu řeknu ať to nechá s těmi origo tlumiči.Ačkoliv když jezdí po těch tankodromech tak asi bude furt na dorazech Hodně záleží jak moc velké to snížení má pokud je to sada pro-kit tak není problém nechat stávajíci tlumiče ,ale jestli je to sada pro -sport tak tam to snížení je větší než 30mm a to už se tlumičům líbit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Čekám na ně z Milotecu a také je budu kombinovat s obyč. tlumiči. U těch 30mm bych se toho nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idoun Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Mám ty pružiny EIBACH-sníženo o 30 mm na Octě 1,9 TDI 83 KW a tlumiče jsem nechal původní. Jezdím s nima rok a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ja mam Eibach pruziny ale dal jsem k nim radsi i tlumice, ty mam Koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Dobrý den, mám O1 RS, uvažuji nad výměnnou pružin (zadní lehce vržou), mám tam original pružiny. Líbí se mi http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1u-96-10/podvozek/pruziny/sportovni-pruziny-eibach-pro-kit-30mm-skoda-octavia-1-8-1-8t-2-0mpi-automat-1-9tdi-1516.html ale nevím jaké to bude, jestli jsou např. tvrdší oproti rs, zatím vím, že jsou jen snížené, tak bych se chtěl zeptat jestli je někdo máte a nebo srovnání oproti rs pružinám, popřípadě jaké byste mi doporučili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 (editace) nikdo nic ? Editováno: 5. Duben 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) Takže pružiny jsou už doma. Problem je, že mi bylo řečeno, že na RS nebudou pasovat. Zadní uložení ale pasuje, takže to zkusím namontovat a uvidím. Nedalo mi to a zadní pružiny jsem vyměnil. Padlo to tam krásně (nová miska, uložení a pružina), jen já trouba jsem zapomněl změřit výšku auta před a po. takže teď nevím, jak moc si to sedlo, i když to vypadá že trochu jo, tak 0.5 - 1 cm. Byl to boj ale je to tam, přední pružiny vyměněny. Mé poznatky jsou dosti zajímavé, teoreticky si auto mělo sednout něco kolem 1 cm ale auto si nesedlo vůbec, mám furt 32,5 cm, spíš si sedl zadek. tuhost mám přibližně furt stejnou, takže by se dalo říct, že tyto pružiny jsou podobné orig, RS pružinám. Taky mi bylo řečeno z BSR, že by teoreticky neměly pasovat nebo tam nebude to snížení, což je asi pravda ale na RS by měly pasovat z VW Bora. Editováno: 30. Květen 2016, autor: Daniel20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.