Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

zdravim Vás, chcem sa spýtat na komfotnú jednotku post-15399-1208188274_thumb.jpgpost-15399-1208188292_thumb.jpg

Kupil som ju kvôli dorobeniu el. okien a spatných zrkadiel, okná sú 99 ja mám 2003 SDI a komfortka je z 2001, Bude to pasovať vôbec? a ké funkcie to zvláda?

a chcem sa spýtat ze kabeláz vedie od kial k tej komfortnej ci je uz tam nejaká predpríprava v octávke. diky. a co ak to tam neni dá sa to zohnat ten kábel. LEbo kabeláz k oknám mám ale neviem ako je to spojnené s tou komfortnou jednotkou. ak máte foto tak pls skúste poslat díky.

Editováno: , autor: Taibor1
Vloženo
zdravim Vás, chcem sa spýtat na komfotnú jednotku post-15399-1208188274_thumb.jpgpost-15399-1208188292_thumb.jpg

Kupil som ju kvôli dorobeniu el. okien a spatných zrkadiel, okná sú 99 ja mám 2003 SDI a komfortka je z 2001, Bude to pasovať vôbec? a ké funkcie to zvláda?

a chcem sa spýtat ze kabeláz vedie od kial k tej komfortnej ci je uz tam nejaká predpríprava v octávke. diky. a co ak to tam neni dá sa to zohnat ten kábel. LEbo kabeláz k oknám mám ale neviem ako je to spojnené s tou komfortnou jednotkou. ak máte foto tak pls skúste poslat díky.

měl jsi koupit s indexem B

Vloženo

jestli chceš el okna potřebuješ jednotku komfortu

když máš budíky 3.generace tak bude lepší mít i komfortku 3.generace ne ?

generace komfortu nemá nic spolešného s motorem

Vloženo
jestli chceš el okna potřebuješ jednotku komfortu

když máš budíky 3.generace tak bude lepší mít i komfortku 3.generace ne ?

generace komfortu nemá nic spolešného s motorem

no budíky pochybujem ze mam 3 generacie lebo ja tam nemám ani palubný pocítac napríklad je to ten najjednoduchší budík sa dá povedat proste fakt nic tam neni

Vloženo
no budíky pochybujem ze mam 3 generacie lebo ja tam nemám ani palubný pocítac napríklad je to ten najjednoduchší budík sa dá povedat proste fakt nic tam neni

výbava taky nemá nic společnýho s generací

Vloženo (editace)
výbava taky nemá nic společnýho s generací

Vedel by si to spoznat z obrazku

post-15399-1208197662_thumb.jpg

lebo ja sa v tom moc nevyznám ked ti mám pravdu povedat. Inak diky

Editováno: , autor: Taibor1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...