Hektor Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahoj lidičky, tak jsme koupili autí z druhé ruky. e to škoda Fábia 2002 combi 1.4 50kw najeto 88 750 km. Protože to pro nás byla větší investice, chci se zeptat na Váš názor ohledně pojištění proti odcizení. V autě je zámek zpátečky a přikupujeme mechanické zabezpečení Bullock na pedály. Bydlíme na sídlišti, kde je velká pravděpodobnost nějakých nekalostí. Máte někdo pojištění? A když tak od koho a za kolik chechtáků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Pokud tě zajímá hlavně odcizení, tak to není tak drahé, já bych to aspoň zkombinoval s živelním pojištěním a se srnakami atd., např. http://www.generali.cz/Portal/Redakce/glis...zidel~Minikasko ale záleží to vše taky na hodnotě tvého fára. To zabezpečení řadičky je dobrý, dostaneš slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahoj lidičky,tak jsme koupili autí z druhé ruky. e to škoda Fábia 2002 combi 1.4 50kw najeto 88 750 km. Protože to pro nás byla větší investice, chci se zeptat na Váš názor ohledně pojištění proti odcizení. V autě je zámek zpátečky a přikupujeme mechanické zabezpečení Bullock na pedály. Bydlíme na sídlišti, kde je velká pravděpodobnost nějakých nekalostí. Máte někdo pojištění? A když tak od koho a za kolik chechtáků. Ahoj, no mi máme havarijní (na odcizení jen) u České pojišťovny. nevim přesně kolik je havarijní, ale platíme i s POVkem 2000 čtvrtletně. Je to dobrý, aspoň pro ten pocit a kdyby se něco stalo dostaneš aspoň něco. Auto ti oceněj podle svých tabulek, pokud máš mechanické zabezpečení je to levnější. Pak taky záleží na spoluúčasti, čím větší, tím míň platíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 MPI 50kW se nekradou, stačí pojistka živel+havárie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 MPI 50kW se nekradou, stačí pojistka živel+havárie. Když náhoda je blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 ja mam takmer tu istu situaciu auto je MR 2002 tiez parkuje na sidlisku a poistene je to v kooperative ale mam 3 kombinaciu a maximalne bonusy ( zakonne + havarijne + proti kradezi ) vsetko dohromady ma to vychadza cca 12,5tsk rocne. p.s.: inak auto ma defend lock (spatocky), zamok na volante + tajne vypinace a este poistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Zámek řadičky je jen nepatrné zdržení pro profesionály, jinak mi ukažte odcizenou mpi 50Kw Fabku. BTW: Jinak já platím na 5 let starou FRS All risk pojistku včtně PR - 14.000.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) ... jinak mi ukažte odcizenou mpi 50Kw Fabku. Kecy... Podívej se na http://www.mvcr.cz/auta/index.html , zadej počáteční VIN kód Fabie 1,4/50 KW dle VIN ... (teď nevím jak začíná VIN kód této motorizace) - a budeš se divit. Editováno: 14. Duben 2008, autor: Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hektor Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Děkuji za reakce. Budu sem chodit častěji. Měl jsem dlouhou dobu okřídlený šíp 1996 Felicie. Jak jsem psal, tak máme o nějakou třídu lepší Fábinku.Bohužel jsem v péči o autí amatér jak sviňa. Když mi budete radit co a jak, budu velice vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hektor Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Zámek řadičky je jen nepatrné zdržení pro profesionály, jinak mi ukažte odcizenou mpi 50Kw Fabku. BTW: Jinak já platím na 5 let starou FRS All risk pojistku včtně PR - 14.000.- Mno, to je těžké soudit. Všeobecně se v ČR krade úplně všechno. Jsme mladá rodina, která nemění auta jako ponožky, takže by nás ztráta vozu dost štvala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Mno, to je těžké soudit. Všeobecně se v ČR krade úplně všechno. Jsme mladá rodina, která nemění auta jako ponožky, takže by nás ztráta vozu dost štvala. nechal bych to pojistit, není to tase tolik peněz a budeš mít klidnější spaní. Obejdi pár pojišťoven a uvidíš. Docela levná je UNIQUA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Cena není všechno. Já bych věřil jen ČP a Allianz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hektor Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ja mam takmer tu istu situaciu auto je MR 2002 tiez parkuje na sidlisku a poistene je to v kooperative ale mam 3 kombinaciu a maximalne bonusy ( zakonne + havarijne + proti kradezi ) vsetko dohromady ma to vychadza cca 12,5tsk rocne.p.s.: inak auto ma defend lock (spatocky), zamok na volante + tajne vypinace a este poistku To je velice dobré zabezpečení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 To je velice dobré zabezpečení. A to všechno kvůli Haťapce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) MELLO: to je ine, to nie ako traktor, to nemusis ani zamykat Editováno: 15. Duben 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 MELLO: to je ine, to nie ako traktor, to nemusis ani zamykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Haťapka nebo něco jiného, to je uplně jedno, pořád je to auto, který nestojí pár stovek... Nedoporučuju hlavně ČPP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Janina: to je pravda v tychto bananovych republikach sa kradne vsetko, kedysi aspon zabetonovane a privarene veci nekradli dnes uz ani to nie je problem. p.s.: dnes som sa dozvedel ze aj prichytene puklice kradnu dufam ze ma to nestretne lebo hned aplikujem skolske poznatky zbrani. mame tam nejaky gulomet a T-55, potom zaujimam poziciu a striehnem :kol-51: :kol-51: na vsetko co sa priblizi na blizsie ako 10cm k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Zámek řadičky je jen nepatrné zdržení pro profesionály, jinak mi ukažte odcizenou mpi 50Kw Fabku. Já bych ti ji ukázal, kdyby mi ji neukradli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 MELLO: ze MPI sa nekradnu tak jednu viem co ukradli asi pred mesiacom ( bola firemna s najazdom cez 200tkm ) takze by som nebol tak kludny kradne sa vsetko, inak policajne statistiky hovoria ze v maji sa v trencine ukradlo 17 fabii. co som sa pytal policajta tak povedal ze je to mozne kradnu sa fabia, octavia, golf a passat. p.s.: neboj konkretne fabia sa nekardne pre auto ale na nahradne diely lebo to ide na dracku a je zaujem o diely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 A proto moje další auto nebude ani VW, ani Škoda, ale Ford Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 zájímavá myšlenka kombinovat mech. zabezpečení s alarmem, investice alarmu s GSM, příp. GPS podle mě ideální. ta smska přijde majitely auta prakticky okamžitě. A co dál? To je otázka. Vybrat nějakou firmu službu nebo podobně, která by v případě že budu od auta 10km něco podnikla. Ano sms o poplachu mám na telefonu, ale co můžu dělat, když se k autu dostanu za půl hodiny....... Používáte někdo něco podobného? Pochopitelně i rozumně s cenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tom Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Nemáte někdo zkušenosti s havarijním pojišťěním od Triglav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.