Únor 9, 201510 r Článek SM o motoru 1.6 MPI 55 kW + recenze OI 1.6 AEE přestavěné na LPG po najetí skoro 500 tkm. Motor 1.6 MPI 55 kW AEE.pdf
Srpen 20, 20169 r mam taky problem pri vyssich rychlostiach nad 120km a 140km pri povoleni plynu na volnobeh mi zacnu skakat otacky a motor skape.do 110 a na volnobeh a bezne jazdenie mi otacky drzia stale .akonahle vybehnem na dialnicu alebo idem 130 a pustim nohu s plynu otacky zacnu kolisat a motor zdochne.klapka nova origo vdo nastavena vag čidlo teploty nove origo.poradte som stoho zufali.diki
Srpen 10, 20205 r Dobry den, Octavia 1.6MPI 55kw (felicia motor) škube nemá vykon a žere asi 15litru na 100 má děravy svody a a ten motor zažil pry jizdu na 2valce bo co škrtíci klapka vypada že funkuje dokonce jsem ji zkalibroval přes diagnostiku a mam dotaz pokud by netesnost ve vyfuku ovlivnila lambdu na tolik že by to dělalo takovyhle věci popřípadě prosím odkaz na kvlaitní rozdělovač plus zapalovací cívku :) plus asi tu lamda sondu a vyfuk budu asi taky kupovat protože vlnovec převařit jen tak nepujde ale nejvic mě sere že ŘJ je prostě marná nic neřekne pry je vše ok ....
Srpen 10, 20205 r Zdar, vlnovec jsem na své první Octavii řešil 2x, jednou nákupem jiného výfuku, který stejně moc dlouho nevydržel a podruhé jsem nechal nahradit vlnovce pevnými trubkami a "vlnění" převzal univerzální pružný element. Přikládám obrázek jak to vypadalo. Upraveno Srpen 10, 20205 r od Mira96
Duben 4, 20241 r Ahoj, mám takový dotaz. Po velkém dešti nebo po umytí auta mi nejde nastartovat. Když už po dlouhé době chytne, tak se motor hádá a nejde do otáček. za pár hodin je zas vše dobré. Neví někdo čím to může být? Děkuji za rady Petr ( samozřejmě O1 1,6 55kW AEE)
Duben 4, 20241 r Modul zapaľovania skontroluj , môže byť popraskaný a keď je vlhko tak trhá z autom poprípade káble.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.