Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Myslím takovou hudbu která z vašeho šípu to nejvíc sexy auto . ;)

Upraveno od Roblon

P.O.D., Papa roach,Rage against the machine,System of a down,Stone Sour,Stuck Mojo atd... lol

funradio :palec2::)

funradio :palec2::)
Zítra mi přijdou nové talíře do dveří tak tomu pěkně pokouřím :prc:

Mistřiňanka,Bojané,rádio Dyje. lol

CD podľa nálady a podľa posádky, rádio (funradio, keď expres, tak kôli dopravným správam. Ozaj, exisuje v CZ ešte, myslím že to vysielali na Europe v stredu v noci a malo to názou SEXÍČEK LIVE. Niekedy pred piatimi rokmi , ked som jazdil cez CZ, tak to dávali a bolo to super :palec2:

...tak rádio pro mě nemusí existovat lol nechci poslouchat ten humus z éteru :p ale mám pár věcí, které si rád poslechnu.Já jsem vyrostl na Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest.

Z těch mladších Iced Earth, Sonata Arctika, Hammer Fall...no ale toto asi není nic pro většinu z vás... ;)

Hip Hop :) a samozrejme funradio a expres

Tak já poslouchám rádio také jen v případě nouze. Jinak poslouchám toho hodně Punk a Rock teď momentálně vařím Anti-flag, ale jinak spíše české :rock::punk:

když mi do řízení někdo kecá a nejčastější interpret je táta a skladba: "seš blbej, jak to jedeš"

lol

Wanessa Mae,Enya,Era prostě všechnu krásnou poslechovou hudbu.

Já poslouchám Dance (od různých interpretů), ale někdy i rádio Krokodyl, F1 a Kiss publikum :D;)

Upraveno od Konny

když mi do řízení někdo kecá a nejčastější interpret je táta a skladba: "seš blbej, jak to jedeš"

lol

hm to znám taky moc dobře :smich:

Tak já budu asi takovej exot mezi váma, ale proč to neprásknout-poslouchám klasiku-vážnou hudbu a chcete-li to akademicky, tak tedy hudbu artificiální ;)

Ale samo že občas i Impuls, rádio Blaník, rádio Vysočina...

většinou rádio, a když se to nedá poslouchat tak z CD nějaké to TUC TUC do uší :p

No podobny tema uz se tu nekde vali ale to je jedno.

Tak radio ume skoro nehraje to sou jen vyjimecne pripady.Tak tento tyden u me hralo napr. Carcass - Choice Cuts , Judas Priest - Angel of Retribution nebo The Berzerker - Dissimulate :rock::band

Tento tyzden Ministry - hlavne Psalm 69. Inak Soulfly, Iron Maiden a podobne. Ale mal by som zmenit repertoar, tato hudba ma obcas dovadza k zvysenej spotrebe ...

Ak so mnou ide priatelka, tak je to skor Ennio Morricone ...

Klasika: :worthy LedZeppelin, PinkFloyd, Stouni, Doors, Hendrix, DeepPurple, U2

z ceskych Cechomor, Hradistan, Barta, AG Flek, Redl, Nohavica, Tri sestry...

z radia jen dopravni informce, jinak se to fakt neda - aspon tady na Vysocine.

Madonna :-) :rolleyes: , Kosheen

Temer vsechno, ale vsechno z CD, radio ani nevim jestli mi v aute funguje :D

• Autor
...tak rádio pro mě nemusí existovat lol nechci poslouchat ten humus z éteru :p ale mám pár věcí, které si rád poslechnu.Já jsem vyrostl na Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest.

Z těch mladších Iced Earth, Sonata Arctika, Hammer Fall...no ale toto asi není nic pro většinu z vás... ;)

No tak to je dobrá inspirace . Já poslouchám všeho chuť ale občas si pustím Iron Maiden. Ted jsi jdu poslechnout tu jak ty píšež jednu z těch mladších Iced Earth , doufám že někde na netu seženu . Tak sehnal a je to docela dobrej tip už to sosám a hned stím do auta . Ty voe SONATA ARCTIKA to je tlačenka- už se vidím jak si to smažím po D1

Upraveno od Roblon

Tak to si připadám jako u mě v práci na tohle všechno mě převychoval kolega :palec2:

Tak to si připadám jako u mě v práci na tohle všechno mě převychoval kolega :palec2:

Na mém novém radiu Rhapsody co jsem nedávno namontoval do své O1 poslouchám KABÁT a z radií EVROPA 2 a IMPULS

Eva a Vašek lol lol lol

ROCK!METAL!

všechno co se týče tohoto žánru,české i zahraniční,jsem rád že mamina si zvykla a že synka už to taky pěkně bere,ale když jedu sám tak pěkně volume +

z radií nic,jen občas doma radio Beat,pokud synek zrovna netrsá na kabáty apod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.