creck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne Editováno: 26. Květen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne škoda, že auta nemůžou mluvit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 A nebo škoda, že nemají nohy. To by ho koplo doprdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Ho brzo kopne mladej za to "pade", myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduzs Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No vidím, že to WD40 se v domácnosti neztratí. Asi teda zainvestuju nějaký ten peníz... jj neztrati...na nejakem foru sem o tom cetl docela zajimave veci...dokonce se to v CR pouziva i pri sexu, kdyz je nouze:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Počkej na SkodaHome, mám ji v autě, otestuješ OK?A nebo se zeptej Martina RS kdo a čím mu pomohl na SkodaHome ke kalíšku, když zapršelo a potom zase vysvitlo slunce Koukal jsem na jeden díl Fifth Gear a vzpomněl si na tuhle diskuzi o stěrce Sonax... závěr si udělejte sami. Video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanux Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Chci se zeptat. Čím čistíte alu disky, když jsou opravdu už docela dost zanešené od brzd, soli a prostě od bordelu ze silnice. Našel jsem nějaký přípravek Metaflux Power Clean 75 69, ale nikde není na prodej pro normálního člověka, jako jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 mám doma tento http://www.hypervyprodej.cz/index.php?cat=12653&idx=785997 a funguje bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treborztv Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Na disky je dobry ValetPRO Blue Gel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Já doporučuju ValetPro Bilberry Wheel Cleaner - naředíš do rozprašovače a krásně funguje. Navíc to balení ti vydrží na víc než rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.