Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit :p olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne :D

Upraveno od creck

udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit :p olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne :D

škoda, že auta nemůžou mluvit.... ;)

A nebo škoda, že nemají nohy.

To by ho koplo doprdele lol

Ho brzo kopne mladej za to "pade", myslim lol

No vidím, že to WD40 se v domácnosti neztratí. Asi teda zainvestuju nějaký ten peníz...

jj neztrati...na nejakem foru sem o tom cetl docela zajimave veci...dokonce se to v CR pouziva i pri sexu, kdyz je nouze:)))

• 7 měsíců později...
Počkej na SkodaHome, mám ji v autě, otestuješ ;) OK?

A nebo se zeptej Martina RS kdo a čím mu pomohl na SkodaHome ke kalíšku, když zapršelo a potom zase vysvitlo slunce :palec2:

Koukal jsem na jeden díl Fifth Gear a vzpomněl si na tuhle diskuzi o stěrce Sonax... závěr si udělejte sami. Video

• 7 let později...

Chci se zeptat. Čím čistíte alu disky, když jsou opravdu už docela dost zanešené od brzd, soli a prostě od bordelu ze silnice. Našel jsem nějaký přípravek Metaflux Power Clean 75 69, ale nikde není na prodej pro normálního člověka, jako jsem já :)

• 4 týdny později...

Na disky je dobry

ValetPRO Blue Gel

Já doporučuju ValetPro Bilberry Wheel Cleaner - naředíš do rozprašovače a krásně funguje. Navíc to balení ti vydrží na víc než rok.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.