Květen 26, 200817 r udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne Upraveno Květen 26, 200817 r od creck
Květen 26, 200817 r udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne škoda, že auta nemůžou mluvit....
Květen 27, 200817 r No vidím, že to WD40 se v domácnosti neztratí. Asi teda zainvestuju nějaký ten peníz... jj neztrati...na nejakem foru sem o tom cetl docela zajimave veci...dokonce se to v CR pouziva i pri sexu, kdyz je nouze:)))
Leden 16, 200916 r Počkej na SkodaHome, mám ji v autě, otestuješ OK?A nebo se zeptej Martina RS kdo a čím mu pomohl na SkodaHome ke kalíšku, když zapršelo a potom zase vysvitlo slunce Koukal jsem na jeden díl Fifth Gear a vzpomněl si na tuhle diskuzi o stěrce Sonax... závěr si udělejte sami. Video
Duben 14, 20169 r Chci se zeptat. Čím čistíte alu disky, když jsou opravdu už docela dost zanešené od brzd, soli a prostě od bordelu ze silnice. Našel jsem nějaký přípravek Metaflux Power Clean 75 69, ale nikde není na prodej pro normálního člověka, jako jsem já
Duben 14, 20169 r mám doma tento http://www.hypervyprodej.cz/index.php?cat=12653&idx=785997 a funguje bez problémů
Květen 11, 20169 r Já doporučuju ValetPro Bilberry Wheel Cleaner - naředíš do rozprašovače a krásně funguje. Navíc to balení ti vydrží na víc než rok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.