Tomáš Belina Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 tady maj origo za krasne penize : http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb/podvozek/2215-sada-ramen-superb-na-rok-2000-2003-cep-21-5mm.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 SWAG - 8000,- LMI - 11000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 Ten LMI je komplet s cepy rizeni atd? A na prumer 16mm? Stejne nevim,proc je spis uvadenej prumer 21,kdyz naprosta vetsina supu uz ma 16 myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 správný údaj je 22mm většina supů má 22mm....16mm jsou dražší a LMI nemá sady v nabídce...pouze ramena zvlášť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Tomu moc nerozumim..16mm se uvadi od r03 vys.Takze vetsina musi byt 16mm.Ja jsem zatim na dvou supech(03,04) mel 16mm a predpokladam,ze na soucasnem 07 je to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 pošli VIN a řeknu ti co tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 tady maj origo za krasne penize : http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb/podvozek/2215-sada-ramen-superb-na-rok-2000-2003-cep-21-5mm.html To jsou fakt origo? ŽÁDNÁ DRUHOVÝROBA? Ve škodovce si za ně řekli 40 000Kč.... to je divný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 To jsou fakt origo? ŽÁDNÁ DRUHOVÝROBA? Ve škodovce si za ně řekli 40 000Kč.... to je divný ne? mno origo to nebude, to totiž momentálně dělá LMI a to by sis trochu připlatil toto bude pravděpodobně TRW, tam by se taková cena dala čekat a bude tomu i odpovídat kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Taky jsem koupil "origo" za podobné peníze (i v sáčcích VW, AUDI, ŠKODA) a vydržely asi jen 10.000km :-) Bez možnosti reklamaci = prý špatně provedená montáž (montoval, ale kamarád ve značkovém=autorizovaném VW servise). Pak jsem měl Herzog (asi 15.000km a KO) a skončil jsem u MEYLE HD (ZÁRUKA 4 ROKY!) a je to již dlouho OK :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Díky, a na kolik vyšly ty Meyle? Jde mi o to že mi tam klepe na leve strane neco, mechanik rikal ze je to urcite spodni rameno a vi presne ktery, rikal ze ho objedna za 3000 a vymeni...ale nevim jestli uz neni lepsi vymenit vse nez to takhle pytlikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 no než měnit jedno tak je lepší celá sada, protože další budou následovat Meyle se pohybuje kolem 10tis, je to celkem slušná náhrada bez větších problémů...na záruku nekoukej, stejně ti jí nikdo neuzná Pokud chce to nejlepší na trhu tak LMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 No vzhledem ke konstrukčním vylepšením vůči původnímu řešení ramen od VW group a vzhledem k plné záruce 4 roky je dle mého názoru a i mých zákazníků nejlepší sadou na trhu Meyle HD. Na záruku koukej - je to základ úspěchu Koukni na www.sadaramen.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 ramen jsem prodal už minimálně na 100 aut a věř, že lepší než LMI není záruku ti většina dodavatelů neuzná: špatná montáž sranda je v tom, že většina mechaniků neumí tyto ramena opravdu montovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Vozím je napřímo z DE a záruku uznávám (a následně můj dodavatel). Prodal jsem jich taky pěknou řádku a moje zkušenost je : Meyle HD = řada konstrukčních zlepšení oproti sadám od VW group a i LMI a záruka 4 roky (koncový spotřebitel nesmí mít IČO aneb např. taxikáři mají klasickou záruku 2 roky). V praxi : např. kterej kulovej čep vydrží déle? s menším nebo s větším průměrem (=větší dosedací plochou) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 no asi to bude věc názoru spíš si polož otázku: pokud jsou nejlepší tak proč je ještě nemontuje a nikdy nemontovali do prvovýroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Věc názoru ano, ale já radši věci porovnávám z pohledu faktů : technických specifik a délky záruční doby. Proč je nemontují? Protože se už Superb I. a Passat B5.5 nevyrábí. Obě auta přešla (nebo se spíš vrátila) na levnější řešení přední nápravy. Meyle si zaplatilo svůj výzkum a na základě poznatků uživatelů a servisů zrealizovali vylepšenou verzi sady Meyle HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 to všechno bych chápal, ale těch 22mm se prodává absolutně nejvíc a to samé kupují i značkové servisy a když se podíváš na OE sadu tak tam najdeš LMI vůbec nejde o to, že se již nevyrábí daný model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Těžko spekulovat co objednávají značkové servisy a proč, ale vždy je tam ekonomické hledisko. Dnes přece ani není problém si říct co chcete za značku ramen a nebo si je koupit a nechat jen namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 myslel jsem samozřejmě ramena co jim přijdou z origo sítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Tak to je otázka nákupu VW group co dodává do servisní sítě a hlavně za kolik od jakého dodavatele nakupuje. Dost často se ale najde lepší řešení než "originál", který je kompromisem ceny a kvality. Shodneme se ale určitě na jedné věci : základem úspěchu je správně provedená montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 to máš recht...montáž je nejdůležitější...samo i s druhým máš recht...hodně věcí ve fabrice nemusí být to nej jinak nákupem to nebude, ty Meyle HD jsou levnější...bude to spíš nějakým atestem, TÜV atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 (editace) Chlapi a ono to jde namontovat špatně ?vždyť to je jen na šroubech a čepech a pak samozřejmě geometrie........co se tam dá zmastit ? ilustrační foto mé výměny Editováno: 3. Říjen 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Chlapi a ono to jde namontovat špatně ?vždyť to je jen na šroubech a čepech a pak samozřejmě geometrie........co se tam dá zmastit ? ilustrační foto mé výměny mno tak to vítej do klubu špatně namontovaných ramen ten smích není moc na místě, 90% všech podobných montáží ty ramena již odešli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 A jaký je teda postup ? Jak se to má montovat ? celou výměnu jsem u toho byl a přišlo mi,že mechoš věděl co dělá :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 AHoj poslam link na ebay a cela sada ramen za 3500 coz je super cena http://www.ebay.de/itm/Querlenker-Satz-AUDI-A4-A6-VW-PASSAT-3B-SKODA-SUPERB-/400229467165?pt=DE_Autoteile&hash=item5d2f89041d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.