Publikováno Duben 19, 200817 r Zdravím. Mám dotaz,nemáte někdo zkušenosti se sadou Nokia CK-15W s LCD v OII.Pokud jí máte v OII tak by mně potěšila fotečka kde jí máte umístěnou a jak přidělanou ,případně vedenou kabeláž. Děkuju za rady. Jarda
Duben 28, 200817 r Zdravím.Mám dotaz,nemáte někdo zkušenosti se sadou Nokia CK-15W s LCD v OII.Pokud jí máte v OII tak by mně potěšila fotečka kde jí máte umístěnou a jak přidělanou ,případně vedenou kabeláž. Děkuju za rady. Jarda Fotku nemám ale ten displej máme na levém A sloupku el.je vedená pod tím a to ovládací kolečko je uprostřed u výdechů a spokojenost
Duben 29, 200817 r Autor Zdravím . Díky za za radu,bohužel já to budu muset řešit trochu jinak proto že mám origo radio,nějak jsem to vydumal.Ten panel dám na levou stranu vedle budíků co je ofuk a ten otočnej čudl inplantuju do středové konzole co je na odkládání nápojů.(ta osmička).Tak snad to bude inteligentní řešení. Dík Jarda PS:Taky nejsem zastánce vrtání Upraveno Duben 29, 200817 r od Kubrt
Květen 4, 200817 r Zdravím .Díky za za radu,bohužel já to budu muset řešit trochu jinak proto že mám origo radio,nějak jsem to vydumal.Ten panel dám na levou stranu vedle budíků co je ofuk a ten otočnej čudl inplantuju do středové konzole co je na odkládání nápojů.(ta osmička).Tak snad to bude inteligentní řešení. Dík Jarda PS:Taky nejsem zastánce vrtání Monitor - displej bych dal (jak vyse nekdo psal) na levy sloupek, kde neni zvenci videt, a zbytecne neprovokuje fetaky k jeho zcizeni. Ovladaci element (z predch. modelu) - mam na stredovem tunelu pred ovladacim joystickem prevodovky DSG, zadne vratni, prilepeno, kabel schovan pro tapecirungem viz foto nize :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.