lukisvk Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ako istotne viete drahy cesky kolegovia, unas (SR) nesmieme mat akekolvek folie na prednych bocnych sklach. Ja si ich idem dat na vlastne triko, no ak ma zastavia budem sa obhajovat tym ze su to tonovane skla od vyroby kedze si davam iba prvi a to najsvetlejsi stupen folie (mozno aj kusok tmavsi este premyslam). Takze ak by si policajt chcel prezriet ci je zhore zrezana folia budem musiet stiahnut okno, a kedze mam v predu el. okna chcem si spravit vypinac napajania el. okien niekde do stredu palubovej dosky-ako su tlacidla alebo niekam inam.... Teda v pripade ze ma zastavia, vypnem napajanie, a ak bude chciet stiahnut okno, vyhovorim sa na nefunkcnu elektiku... Potrbujem vsak od Vas skusenych ci nieco taketo je mozne dorobit, ci by stym bolo vela prace, a ci to nejako neovplivni konfortku alebo nejake ine veci v aute ci nebude nejako dodatocne blbnut... Dakujem vsetkym za nazor-y. Za chyby sa ospravedlnujem.... hold skoda fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hold škoda fabia??? No urobiť odpojenie samozrejme ide, budeš potrebovať výkonné relé a to dvojo kôli pravej a ľavej strane. Jediný problém čo budeš mať je ten že po znovuzapnutí budeš musieť na oknách nastaviť krajné polohy aby ti šli automaticky dole/hore Aký máš modelový rok /rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisvk Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hold škoda fabia???No urobiť odpojenie samozrejme ide, budeš potrebovať výkonné relé a to dvojo kôli pravej a ľavej strane. Jediný problém čo budeš mať je ten že po znovuzapnutí budeš musieť na oknách nastaviť krajné polohy aby ti šli automaticky dole/hore Aký máš modelový rok /rok výroby? no fabia po facelifte rok 07 inac neslo by to tym sposobom, ako klasicky vypinac? prerusenie drotu a vlozenie spinaca-zap -vyp.... a hold - mam rad moju fabiu takze jej vzdavam hold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 dá sa to aj tak ako píšeš vypínačom niekde ku nohám aby bol blízko poistkovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.