Publikováno Duben 22, 200817 r Mám dotaz , Možná znáte tyto divná auta . Můj švára koupil jedno toto fáro , má ho pár měsícu a najednou telefon a pls odtáhni mně ok odtahnul jsem ho !!! Ale automechanik na to ! Ty voe to je rozvodovojej řemen .No a teď nasleduje otázka kolik ho to bude stát ? Nejel v daném okamžiku moc rychle , otáčky nic moc , žadná rán a , na jejich foru jsem četl že to nemusí bejt až tak hrozný ale já se radeji optám vás. Znáte, víte , nebo máte nějaké zkušenosti ? Upraveno Duben 22, 200817 r od Roblon
Duben 22, 200817 r Kde ho najdu ? To je náš Presidento. Někde tady. Upraveno Duben 22, 200817 r od prtko5
Duben 23, 200817 r za a nejsem monter a za b nevim proc je to v hospode.... zeptej se na renault foru, ale pokud se ti to potkalo tak nevim ovsem nevim proc by mely tyhle auta byt necim divny to se ti muze stat u cehokoli kdyz tam mas remen na hovno
Duben 23, 200817 r na rychlosti nezáleží......jde o to jestli je to motor kde když praskne rozvodák tak jestli se potká????potom by oprava byla masakr........ jestli se nepotkal jde o to nastavit a dát nové rozvody.....atd.....
Duben 23, 200817 r na rychlosti nezáleží......jde o to jestli je to motor kde když praskne rozvodák tak jestli se potká????potom by oprava byla masakr........ Renault není Toyota
Duben 23, 200817 r za a nejsem monter a za b nevim proc je to v hospode....zeptej se na renault foru, ale pokud se ti to potkalo tak nevim ovsem nevim proc by mely tyhle auta byt necim divny to se ti muze stat u cehokoli kdyz tam mas remen na hovno Za C jsi citlivka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.