Jindroslav Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Ahoj všichni, mám možnost koupě nových gum za super cenu v rozměru 215/55 R16 na OI, máte někdo tenhle rozměr na autě, eventuálně myslíte, že to tam půjde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neználek Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Ahoj všichni, mám možnost koupě nových gum za super cenu v rozměru 215/55 R16 na OI, máte někdo tenhle rozměr na autě, eventuálně myslíte, že to tam půjde?Není důvod proč by nešly ,ale záleží na šířce ráfku. Neználek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Ahoj všichni, mám možnost koupě nových gum za super cenu v rozměru 215/55 R16 na OI, máte někdo tenhle rozměr na autě, eventuálně myslíte, že to tam půjde? Mám je už roky a není problém. Dříve jsem měl 205/55 R16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts