Publikováno Duben 26, 200817 r Zdravim, chci poprosit o radu jakym zpusobem by se dalo prihlasit starsi tazne ,ktere jsem prikoupil lacino, ale bez certifikatu a baz stitku s vyr. cislem. Mate nekdo podobnou zkusenost ??? Predem diky za info.
Duben 26, 200817 r Zdravim, chci poprosit o radu jakym zpusobem by se dalo prihlasit starsi tazne ,ktere jsem prikoupil lacino, ale bez certifikatu a baz stitku s vyr. cislem.Mate nekdo podobnou zkusenost ??? Predem diky za info. žádným, ledaže-by jsi to nechal přepsat z jednoho techničáku do druhýho, tzn identická vozidla a pod. ale bez toho štítku to stejně asi nepůjdde ani tak, takže smolík Upraveno Duben 26, 200817 r od dick
Duben 26, 200817 r Přesně tak, aspoň kdyby si měl ten štítek, ten potřebuješ. Pak by si si mohl od výrobce toho tažného nechat vystavit typový list a pak by to šlo přihlásit. Ale za vše se platí i za ten typový list, takže si kup nové a bude to asi stejně drahý. Ale bez toho štítku s výrobním číslem, typem, výrobcem atd. to nikdy ofiko na auto nedáš.
Duben 27, 200817 r Autor Podrobne jsem si prohledl to tazne a nenasel jsem zadne stopy po nytkach.... Mate to nekdo nejak jinak uchycene??? Co kdyz si sezenu stitek, je to nejak evidovane, jde mi o to cislo, jestli to nekde neni v registru ???
Duben 27, 200817 r Myslím, že se na tažné ty štítky jen lepí. Jestli je to někde v registru vedené to nevím, jen vím, že při přihlášení na registru vozidel se na typový list dává razítko registru a datum. S tím přihlášením to nebude taková sranda, se podívej na vrakáče, tam stojí origo tažné i s elektrikou tak tisícovku maximálně, nové stojí asi pět tisíc.
Duben 27, 200817 r s tim štítkem, jak která značka, některé mají nýty - Brink a některé jen nálepku (což je úplně na prd, občas se odloupne )
Květen 1, 200817 r Autor Tak jsem se poptal u nas na mestkem urade a bylo mi receno ze staci mit k prihlaseni stareho tazneho stitek a overeni z technicke ze je tazne v poradku namontovano. Nepujcite mi nekdo stitek, odmena vas nemine ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.