Alan 07 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 jj, dík. Nechtělo se mi to zbytečně rozebírat. šlo mi hlavně o závit, abych věděl jakej koupit prut. No a složit to snad půjde taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Už jsem měnil antenu na autě za origo, ale pak šla zpátky, protože jsem měl nějaký špatný příjem na radio. Anténa se sudáva následovně: vyšroubuje se tak až se začne protáčet a pak silným tahem ven vyskočí. Je tam na konci závitu takové rozšíření jakoby kulička za kterou to tam drží. Zpátky se nacvakne a pak se zašroubuje. Ale porzor drží to jako sv-ně, tak pařádně silou, žádný strach nic se tam nemůže poškodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 No, ono když to sklopíš a jedeš do myčky, tak se tu a tam stane, že to kartáč ohne směrem dopředu a pak vymrští do zadního okna... Nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 jak to vypada? nema niekto fotku? tie male hlinikove su na prd, ja mam klasiku srubovaciu a neni zas tak velka ako ked porovnam tu na Peugeotoch, ti ju maju ako na CBcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bridge_SVK Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Tak ja teda neviem, ale mne sa da v pohode nielen sklapat ale aj odkrutit. Takze s demontazou neni ziadny problem.Urcite sa to da aj vam, len to chce asi pre zaciatok vacsiu silu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) vono, hlavně jak už určitě bylo napsáno, tak jsou dva druhy antén, jendna jde uplně normálně sundat a druhá taky (jen trošku hůř ale když už se ví jak nato, tak vpohodě) jinak nechápu že máte s pidi anténama problém, já už ji tam mám docela dlouho, radio taky pouštim furt a bez jakýhokoliv problému Editováno: 24. Říjen 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 no jo lenze ty tam mas Nescafe zosilovac no ono to zavisi asi od typu, ta moja je fakt iba dekoracna a presedlam asi na Shark typ z Bavorakov, oni to maju nejak uz doriesene s tym signalom, teda ak zainvestujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ale ani plutvička z BMW nemá v sebe FM anténu. Rovnako ako plutvičky Audi/VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 teď někdo už sem koukal dělá ploutvičku s FM i GPS atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ale ktorý tvar? Prerába tie VW, alebo celkom iné? Tak či onak, stále som presvedčený, že do tak malej plutvičky nejde vtesnať aj anténu na kvalitný príjem rozhlasu. Keby to šlo, tak by to výrobca urobil a nemusel by sa kašlať s plochami v sklách a ešte tam strkať kopec filtrov a zosilovače. A mobily by nepotrebovali mať pripojené slúchadlá ako anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Taky jsem ji dnes úplně sundal a rovnou z ní udělal odnímatelnou-obrousil jsem to rozšíření. Všude spousta Fábií, tak proč by kradli prut zrovna na tý mojí, no alespoň doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 jsou tady hezké návody pro zloděje((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 jsou tady hezké návody pro zloděje((( no všichni zloději antén určitě koukaj sem na forum, aby věděli jak ji čornout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Zlodej to už dávno vie! A nebude sa tu zdržiavať čítaním nejakého blbého fóra, ale bude to praktizovať v praxi a pekne zarábať, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 ňákej novej kazatel no starman: až budeš potřebovat vědět jak něco sundat, tak ti radši nebudem radit, abysme neudělali návod pro čorkaře, třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
negat Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Já mám normální šroubovací anténu a co jsem bydlel 4roky v paneláku anténu mi nikdo nešlohnul, ale až jsem se přestěhoval do baráku tak mi ji, teda zrovna s tím jela moje žena, šlohli v bílí den na parkovišti před hypermarketem. Takže bych byl tenkrát rád kdybych měl sklopnou, protože nový kus originál drátu je docela mastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 prosim vás pánové, nemyslete si že čorkař neví jak oddělat tu sklápěcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ňákej novej kazatel no starman: až budeš potřebovat vědět jak něco sundat, tak ti radši nebudem radit, abysme neudělali návod pro čorkaře, třeba tak pardon, já to myslel dobře, mimochodem, určitě nemáš růžové brýle, a víš že toto může číst zloděj... jen jsem to poznamenal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ja som sa na myčku pripravil takto:Sklopím anténu celkom dole a priviažem jej koniec o stierač. Šnúrka musí byť pevná, raz mi ju utrhlo. tak to je fakt nátěr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ňákej novej kazatel no starman: až budeš potřebovat vědět jak něco sundat, tak ti radši nebudem radit, abysme neudělali návod pro čorkaře, třeba tak pardon, já to myslel dobře, mimochodem, určitě nemáš růžové brýle, a víš že toto může číst zloděj... jen jsem to poznamenal.. jde mi oto, že když sem příde někdo novej, bude potřebovat poradit jak něco sundat-odmontovat (nárazník, anténu, kapotu, nebo nevim co) a nebude třeba vědět komu psát přes SZ, tak mu nebudem radit? hlavně myslim pokud se jedná o anténu, neni snad potřeba dělat nějaký tajnosti, nedáváme tady snad návod jak se dostat do auta a odjet snim bez klíčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 ...jo jo čórkaři jsou jistě ve svém oboru patřičně vzdělaní, určitě si poradí! Jinak jsem sklopnou anténku také sundal, koupil jsem si samuraje, jenže neotevřu kufr až nahoru tak jsem jí musel zase sundat, nemáte někdo zkušenost nebo jste již někdo nad tím nevyzrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 V týdnu jsem byl S Cosbym a potvrdil mi, že stačí u sklopné antény jí povolit a pak trhnout a že ven půjde. Měl jí tak u Koktávky. Tak to o víkendu zkusím, taky mě pěkně štvě jak třískne o sklo v myčce a uvažoval jsem o jiné. Sice do myčky jezdím jen několikrát za zimu ( teda mimo té letošní o které se ani ZIMA říct nedá ) jinak umývám růčo strůčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTit Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tak to jsem na to zvědavej, hned zítra to taky zkusim. Pánové ste MACHŘI, tohle řešim už dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTit Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tak anténka je vyměněná, pánové já skláním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak anténka je vyměněná, pánové já skláním ...hoď sem foto. Já si koupil toho samuraje, taky krása, ale jak je prohnutej dozadu, tak neotevru kufr až nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.