KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Co se stane, když si po....laný městký policajti koupěj radar? A co se stane když vás párkrát chytěj za to, že ste jel 60km/h? No co asi? Příde Vám obálka, kde se mile píše abyste odevzdali řidičák, protože máte 12 bodů. Hoši to se přesně stalo mě :D Už je to tak, po tom co sem si udělal auto k dokonalosti ho bude muset řídit moje stará Bože...... Když už sme u toho jak to funguje pokud si chci po půl roce zažádat o odklad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak to je hardcore...předpokládám, že Ti za celou dobu nepřišlo nic, až teď že máš 12 bodů, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 nj přijít by mělo aby se ten daný přestupek uzavřel. ale vystřílet 12 bodů to už chce umění a řidičák ještě neodevzdáš a už přemýšlíš nad vrácením....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 nj přijít by mělo aby se ten daný přestupek uzavřel. ale vystřílet 12 bodů to už chce umění a řidičák ještě neodevzdáš a už přemýšlíš nad vrácením....... JJ nic mi za celou dobu nepřišlo, až dopis že musim odevzdat řidičák! docela se to ve mě hnulo. Bylo to 6 března :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 no mělo by ti přijít nejprve oznámení o přestupku a zahájení jeho řešení, jinak to nechápu, jak můžeš mít 12 bodů, neprojednané přestupky a hned příkaz k odevzdání řidičáku? přeci není možné automaticky tebe označit za řidiče, co jako, když auto bude mít někdo půjčený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 no mělo by ti přijít nejprve oznámení o přestupku a zahájení jeho řešení, jinak to nechápu, jak můžeš mít 12 bodů, neprojednané přestupky a hned příkaz k odevzdání řidičáku? přeci není možné automaticky tebe označit za řidiče, co jako, když auto bude mít někdo půjčený? Problém je že mě vždycky zastavili a já jim to podepsal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 co chceš slyšet? (pardon číst) seš blbej, co dodat. Kup si kolo, odrazky, blikačky a pumpičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 co chceš slyšet? (pardon číst)seš blbej, co dodat. Kup si kolo, odrazky, blikačky a pumpičku. Sem no, to vim taky. Teď už s tim bohužel nic neudělám. Musim na tom hledat nějaký pozitiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 co vím, tak mám bodů nula a jakmile bych jich pár měl, tak jezdím jako připosranej. Řidičák nevyhnutelně potřebuju téměř každej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 co vím, tak mám bodů nula a jakmile bych jich pár měl, tak jezdím jako připosranej. Řidičák nevyhnutelně potřebuju téměř každej den. To je mi jasný, kdybych věděl že mi zbejvaj dva body taky bych jezdil jak posranej. S... mě, že mi nikdy neřekli, že za to budu mít body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Ty jsi ještě nikdy za ty 2 roky neslyšel pohádku o "Bodovém zákonu"? Editováno: 28. Duben 2008, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ty jsi ještě nikdy neslyšel pohádku o "Bodovém zákonu"? Nejsem kr...n jasný že slyšel, prostě sem to nějak neodhad no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Anebo to řešit takhle. Vykašlat se na blbé doplnky a koupit neco užitečného.http://www.antiradary.net/antilaser/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Problém je že mě vždycky zastavili a já jim to podepsal..... tak co se divíš, oni tě chytí a teď brečíš, takže to není zčistajasna jak píšeš, o bodech tě nikdo informovat nebude, to je tvůj boj, prostě jsi recidivista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 tak co se divíš, oni tě chytí a teď brečíš, takže to není zčistajasna jak píšeš, o bodech tě nikdo informovat nebude, to je tvůj boj, prostě jsi recidivista Já se nedivim, vim že nemaj povinost mě o tom informovat, nejvíc mě na tom štve, že sem chtěl ten samej tejden zajít na magistrát si nechat vyjet výpis. Kdybych to udělal o den dřív, mohl sem to zachránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak toto je nejlepší thread za poslední rok zde na fóru - KOUDY FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Stejnej případ tady kolega...předvolání na jeden přestupek, když tam dorazil, tak prej už 2 body "přes", naštěstí policajti rozumný a poradili mu, ať zlomí někoho z rodiny, aby vzal něco na sebe, tak se sebral, dojel pro tátu a dali to napůl. Nicméně pokud to Koudy podepsal pokaždý, tak cesta ven asi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak toto je nejlepší thread za poslední rok zde na fóru - KOUDY FRS MELLO to neni vtipný:-) Kéž bv mě aspon jednou předvolali, ale byla to smůla no. Mám prostě cestovní rychlost ve městě 60 km/h no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 KOUDY FRS: chápu, že pro tebe je to nepříjemné, nicméně už mě nikdo dlouho takhle nepobavil, jednak svou naivitou a jednak svou blbostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 KOUDY FRS: chápu, že pro tebe je to nepříjemné, nicméně už mě nikdo dlouho takhle nepobavil, jednak svou naivitou a jednak svou blbostí. Máš pravdu je v tom oboje, ale upozorňuju, že se to může stát každýmu. Co vim tak mě chytli asi 4 měštáci a vždycky sem to měl za litr. Člověk nad tim nepřemejšlí, nebo přemejšlí ale neřeší to a pak to takhle dopadne. No musim to přežít no, život de dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Vím že se říká "Nikdy neříkej nikdy", ale můžu ti garantovat, že mě by se teda toto nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Chvala bohu ze este nemame u nas ten blby bodovy system. UFF No bez vodicaku je to blbe co i len jeden mesiac. Editováno: 28. Duben 2008, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Poslyšte, kde se nechá zjistit jaký je aktuální bodový konto ? tam co se dávaj řidičáky nebo kde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Poslyšte, kde se nechá zjistit jaký je aktuální bodový konto ? tam co se dávaj řidičáky nebo kde ?? Ano na referátu dopravy Mě úřadu. Tam kde je evidence řidičských průkazů. Nic to nestojí. Je to zdarma. Editováno: 28. Duben 2008, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 koudy a nenapadlo tě, když jsi podepisoval u policajtů papír o přestupku, kdy cajt ti řekne že jsi jel 60 ve městě, zaplatil pokutu, všechno podepal a takhle to opakoval několikrát....... První co by mě napadlo že kouknu kolik "bodů" jsem si vlastně vysloužil a podepsal, tudíž souhlasil a teď po podpisu musím brát to že jsem o ten a ten počet bodů přišel ???? Po zaplacení automaticky nečekám na jakýkoliv papír ale prostě vím že ty body už mám, a jen čekám na vyrozumění, které pochopitelně můžetrvat než dorazí, jestli vůbec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.