rybos Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Chci se zeptat, jakým způsobem se dostanu ke svíčkám. Konečně jsem se dostal pod kryt motoru a teď nevím jak na svíčky. Je tam takový plastový držák kabelů a v něm čtveřice konektorů s asi VN cívkama, poraďte jak ty konektory sundám a dostanu se ke svíčkám. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 to je zapalovacia lista. zalezi aky mas motor ci AUB alebo BBZ lebo AUB ma zapalovacie trafo a BBZ ma cievky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Sundáš jí normálně, není nijak připevněná.Normalně kabely vycvykni a máš je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Přesně tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Tak tak práce na chvilku Editováno: 29. Listopad 2010, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No zas taková sranda to není, mi dalo největší práci uvolnit ty zacvaknuté držáky vodičů k cívkám. Pak stačí stáhnout cívky ze svíček takovým dvojitým hákem ze silnějšího drátu. Dostatečně dlouhým svíčákem povolit svíčky - svíčky jsou překvapivě hluboko v hlavě. Po povolení se musí svíčky např. kouskem gumové hadice vytáhnout ven. Stejným způsobem pak nové svíčky dovnitř. Houmr: Nejedná se o zapalovací lištu, tu měly jen motory OHV, 16V (AUA, AUB) měly od začátku zapalovací trafo s přívody ke svíčkám VN kabely, později, od typů BBY, BBZ má každá svíčka svoji cívečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Houmr: Nejedná se o zapalovací lištu, tu měly jen motory OHV, 16V (AUA, AUB) měly od začátku zapalovací trafo s přívody ke svíčkám VN kabely, později, od typů BBY, BBZ má každá svíčka svoji cívečku. ja tomu hovorim zapalovacia lista lebo je to akoby v takej liste privodne kable od trafa k svieckam, neboj vysvetlovat mi nemusis ako AUA ma zapalovacie trafo mam ho v aute takze viem a potom viem aj ze BBY maju cievku namiesto trafa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybos Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Chci se zeptat, jakým způsobem se dostanu ke svíčkám. Konečně jsem se dostal pod kryt motoru a teď nevím jak na svíčky. Je tam takový plastový držák kabelů a v něm čtveřice konektorů s asi VN cívkama, poraďte jak ty konektory sundám a dostanu se ke svíčkám. Díky Díky všem a moderátorům se omlouvám. Nepročetl jsem pořádně sekci instalační manuály. Je to tam pěkně vysvětleno i s fotkama. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Můžeš mi prosím poslat odkaz, kde je v instalačních manuálech popsána výměna svíček? Našel jsem jenom pro 1.4 MPi. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 a myslíš, že u 16V je to jiný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 možná měl na mysli když je to 16V s verzí indukčních cívek na každé svíčce. Já byl poprvé také paf z toho jak se dostat ke svíčkám u Haťapky, když jsem měl před tím Feldu MPIčko s lištou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 tak to by bylo dobrý, kdyby napsal. takhle obecně podaný to nelze poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipo Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Caute.Chcem sa opytat či mate skusenosti s tymito sviečkami.Ja som ich kupil boli drahe jedna cca 18 eur ale som max spokojný nečakal som taku odozvu.Dakujem za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) Ahoj, můžu dát do 1.4 16V 74 kW AUB 3bodové (každá má 3 elektrody) svíčky BRISK? Dneska jsme to tam se servisákem dali, ale raději se ještě zeptám tu. Jede to s nima bez problémů. Díky za odpověd EDIT: tyto: http://obchod.autokelly.cz/#PATH=3761801;7;4363;139277;806609;806643;806644|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=185430|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| Editováno: 11. Květen 2011, autor: Ondraasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 lepší odezva od pedálu, spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 vše co tam můžeš dát máš na www.brisk.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 můžeš. sám je tam mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipo Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 ja tiež a aj vo vyssych rýchlóstiach je to pružnejšie ja si osobne myslim že čo onich píšu je pravda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 dík moc kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manitou666 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Ahoj, můžu dát do 1.4 16V 74 kW AUB 3bodové (každá má 3 elektrody) svíčky BRISK? Dneska jsme to tam se servisákem dali, ale raději se ještě zeptám tu. Jede to s nima bez problémů. Díky za odpověd EDIT: tyto: http://obchod.autokelly.cz/#PATH=3761801;7;4363;139277;806609;806643;806644|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=185430|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| Nevím jak v AUB, ale v 1,4 74kw BBZ jsou NGK. V krámu stojej okolo +- 100,- Kč/kus a ve Škodovce sada čtyř 800,- Já je bohužel koupil ve Škodovce a pak to teprv zjistil. 400,- v řiti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Nazdar, planujem prave vymenu rozvodov (mam >83tkm) aj egr-ka (ktore ma uz dlhu dobu otravuje a ani cistenie nepomohlo) a popri tom by som asi dal tiez sviecky, kedze budu mat uz 40tkm... poradite ake su fajn? (motor BBZ) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/101000033aa-zapalovaci-svicka-fabia-octavia-octavia-2-superb.html spokojnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Dik. Uvazujem este o variante trochu lepsich sviecok (http://www.autosuciastky.com/produkt/176/denso-iridium-power-ik20-1-ks), niekto ich TU vychvaloval ...len ci to stoji za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 tiez pouzivam sviecky NGK z odkazu vyssie a spokojnost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Tak som pouzil NGK (BKUR6ET-10, V-Line), su vpohode LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.