krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jen podotknu, ze ta pojistka s okny a zapalovacem asi funguje jen na nove Oct. MR98 taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Presne tak. Folie ve dverich - poradne utesnit hlavne ve spod Tak přesně.Mě to dělala folie ve dveřích.Ve spod to bylo odlepené.Už se v tom někdo vrtal a špatně to utesnil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jen podotknu, ze ta pojistka s okny a zapalovacem asi funguje jen na nove Oct. MR98 taky ja 98 a funguje i pri zap. pojistky + zapal. - asi si to nekdo uprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 97 ... a taky funguje bez ohledu na to jestli mam pojistku nebo je vypnuta --- to jsou veci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Teda to cumim. Asi dle zakaznika - spise typu. Mam GLX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mawerick Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 No kluci já jsem v prdeli. Ja mám GLX rv 1999-leden. A včera sem na to koukal ohledem tého zapalovače a i když jsem vypnul dětskú pojistku tak to nešlo pořád. Kde to může bejt teď. Zažil už tohle někdo . Jinak BENY děkuji moc ohledem toho pilového filtru. Na tém pravým platovým krytu pri stěračech je vespod nalepená taková odtoková vanička a tá byla od kraje odlepená tak jsem ji slepil silikonem a snad to zabere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 No kluci já jsem v prdeli. Ja mám GLX rv 1999-leden. A včera sem na to koukal ohledem tého zapalovače a i když jsem vypnul dětskú pojistku tak to nešlo pořád. Kde to může bejt teď. Zažil už tohle někdo .Jinak BENY děkuji moc ohledem toho pilového filtru. Na tém pravým platovým krytu pri stěračech je vespod nalepená taková odtoková vanička a tá byla od kraje odlepená tak jsem ji slepil silikonem a snad to zabere. NEMAS ZAC no uvidis snad to bude misto K.O. O.K. jinak celej ten ram s tim filtrem se da odsroubovat jak jsem psal . muzes to cele shodit a skontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 No já mám zase problém s tím,že když oddělám tapec,tak vidím,že je ve dveřích voda,je to normální? dostane se tam a zase odtece pres odtoky co jsou ve spod dveri . pokud ji tam mas porad zkus ty odtoky protahnout treba dratem stava se ze jsou ucpane voskem na dutiny a nebo jiny bordel. Přesně tak, jen je důležitý aby jsi měl neporušenou tu folii ve dveřích!!! To ani nevim,ze ve dverich nejaky kanalek za tou folii je ! Zustava mi tam kazdopadne mokro(vlhko) a folii mam porusenou u repraku a to docela dost ! Minule jsem mel zezadu mokry reprak kdyz jsem montoval MDF podlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mawerick Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Nazdar Přátelé. No a už je to tady, spravuji si to zatékaní, supr,na ten zapalovač jsem ještě nepřišel ale teď bonbónek. Včera jsem byl v městě a nějaký svině mi rozflákli zadní sklo a propichly tri gumy nožem. A to jsem nikomu s vozem nepřekážel a Fabie naproti to samý Tohle snad už není ani možný v téhle republice. Já sem ze Slovenska i u Vás je to tak? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Jen podotknu, ze ta pojistka s okny a zapalovacem asi funguje jen na nove Oct. Rok 99 a taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Nazdar Přátelé. No a už je to tady, spravuji si to zatékaní, supr,na ten zapalovač jsem ještě nepřišel ale teď bonbónek. Včera jsem byl v městě a nějaký svině mi rozflákli zadní sklo a propichly tri gumy nožem. A to jsem nikomu s vozem nepřekážel a Fabie naproti to samý Tohle snad už není ani možný v téhle republice. Já sem ze Slovenska i u Vás je to tak? :-( Tak to si děláš prdel!!!! Svině!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Nazdar Přátelé. No a už je to tady, spravuji si to zatékaní, supr,na ten zapalovač jsem ještě nepřišel ale teď bonbónek. Včera jsem byl v městě a nějaký svině mi rozflákli zadní sklo a propichly tri gumy nožem. A to jsem nikomu s vozem nepřekážel a Fabie naproti to samý Tohle snad už není ani možný v téhle republice. Já sem ze Slovenska i u Vás je to tak? :-( Tak to si děláš prdel!!!! Svině!!!! Ty woleeeee ,to jsou defky,at je pozere rakovina parchanty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mawerick Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Kluci vážne nedělám si prdel. Jsou to svině běsný. Napište adresy a pošlu i fotky. Myslím že je potrěba založit klub na likvidaci takových zmrdů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 To sou kundy neskutecny Kde ze se to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mawerick Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mě v Bratislavě. Sakra a to jsem jel s vozem do práce a jdu na oběd a zbadám tohle. A tá Fabie co byla poblíž taky chytla ránu do skla. Hajzli zasraný ještě mi i lekárničku ukradly. A to měla asi 2 dny. SVINĚ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale snad to dám rychle dohromady a snad se sejdeme někde na srazu!!! BUDEME RODINA!!!!!!!!!! MAWERICK ČAWTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Lidi sou fakt cim dal tim vetsi smejdi, to clovek nechape Tak na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hod mi fotky na md77@centrum.cz thnx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mawerick Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No nazdar kluci. Tak dneska jsem to byl dát prohlídnout do pojištovny. Pane bože škoda za 25 800,-Sk. Ty vole já bych zabíjel, myslím že Vy také!!! Policie už začala trestní pátraní, neboť jak jsem se dneska dozvěděl tak o ulici dál asi o tri bloky padli další tři vozy. Tohlecto vážne přestáva být v pořádku podla kostelního řádu. Strávilo jsem asi 1,5 hodiny na policii při spisování zápisnice (myslím že chtěli napsat Bibly tolik sepisovali) Ale i tak to byly nějaký fěťaci a ty tak či tak nechytěj. Ale bodaj by chytli neboť když bych je chytil já tak by to bylo naposled! ANDREW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM1 Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Jinak tý plastové úchyty té venkovní lišty pod stěračma se doufám neurvou když je budu opatrně tahat ven (závit myslímže nemají nebo jo?) ne nemaji staci ti ten levej u neho nemusis sundavat sterace . opatrne ho podeber uprostred jak prekryva ten pravej zakryt . on se ti viloupne. drzi to hlavne hned pod oknem v liste okna. de jsi pozor pokud tam budes strkat treba sroubovak at se neopres o okno a neprasknes ho. zabal ho treba trochu do hadry a pak to odloupni az ti na kraji skoci ven tak uz ho tahej jen rukou. Nazdar, ať dělám co dělám, ten plastový kryt nad pylovým filtrem nemohu dostat ven. Přední část jsem vyndal z plechového žlábku, ale jak ho dostat od skla? Zkoušel jsem s ním posunovat vpravo i vlevo, ale drží stále pevně. Mám ho "vyrvat" nahoru ? Asi ho zlomím. Poradí někdo ?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Jo, rvát nahoru. Začínám od prostředku, (středu auta), tam to jde dobře podebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Jen zaber chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Jinak tý plastové úchyty té venkovní lišty pod stěračma se doufám neurvou když je budu opatrně tahat ven (závit myslímže nemají nebo jo?) ne nemaji staci ti ten levej u neho nemusis sundavat sterace . opatrne ho podeber uprostred jak prekryva ten pravej zakryt . on se ti viloupne. drzi to hlavne hned pod oknem v liste okna. de jsi pozor pokud tam budes strkat treba sroubovak at se neopres o okno a neprasknes ho. zabal ho treba trochu do hadry a pak to odloupni az ti na kraji skoci ven tak uz ho tahej jen rukou. Nazdar, ať dělám co dělám, ten plastový kryt nad pylovým filtrem nemohu dostat ven. Přední část jsem vyndal z plechového žlábku, ale jak ho dostat od skla? Zkoušel jsem s ním posunovat vpravo i vlevo, ale drží stále pevně. Mám ho "vyrvat" nahoru ? Asi ho zlomím. Poradí někdo ?? Díky. bacha, snadno rupne a stojí asi 800,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM1 Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Jo, rvát nahoru. Začínám od prostředku, (středu auta), tam to jde dobře podebrat. Takže to posouvání plastu vpravo a vlevo nemá žádný smysl ? Je to jen vůle v úchytech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Jo, rvát nahoru. Začínám od prostředku, (středu auta), tam to jde dobře podebrat. Takže to posouvání plastu vpravo a vlevo nemá žádný smysl ? Je to jen vůle v úchytech ? Posouvání nemá smysl,po celé délce toho plastu je břit,který je zamáčklý do drážky.Jak už psal TomášB,jde to ztuha a rádo to praská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 posli mi ty fotky na mejla mawericku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.