Stringo Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 No... Trasa Lovosice-Plzeň 157km. Při ceně 5kč/km je cena přepravného k místu výkonu 1570kč (2x157km x 5kč). Čištění osobního vozu kombi 449kč.To je suma sumárum 2019kč. To je raketa... To každé jiné místní čistící centrum udělá za 600-800kč. Takže je to dobré opravdu jen v Severozápadních Čechách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 To jsem ale neřekl, že Vás dělá víc najednou [emoji6]Potom se asi dostaneš na jinou cenu za čištění, než je v ceníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Ono je vždy dobré se zamyslet nad tím, proč si někdo udělá registraci jen proto, aby s ostaními sdílel své nadšení z nějaké služby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 (editace) Když už jste u tematu "ozon" mě osobne přijde slabý na to jak se propaguje,vyhozené peníze. Spíš bych čištění ozonem zařadil do kategorie krákodobá čistička vzduchu. Ozon nemuže nikdy vyčístit a odstranit zdroj zápachu. Plíseň se prostě musí vyčistit mechanicky. Za ideální považuji poctivé vyčistění viz. začátek této diskuze/návod uplně super. ale taky pracný. Editováno: 8. Říjen 2018, autor: senky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Jediné na čem záleží je kapacita zdroje ozonu - teplota a tlak nebo dokonce vlhkost jsou hezké věci, ale jak je v praxi chcete ovlivnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Mám podobný problém se zápachem klima. Ale již 2 dny jezdím bez zapnuté klimatizace a stále cítím zápach. Dal jsem pryč vůně abych to cítil. Před létem každý rok nechávám doplnit a desinfikovat klima. Až letos před pár dny zažala smrdět. Zamlouvá se mi postup od Stringa, tak až budu mít čas, pustím se do toho. Díkes za krásně popsaný návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.