Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Lube tak na kdy se domluvíme na ten pátek? Je mě to celkem jedno ale můžu až tak kolem půl 8 vyjez z litoymšle

no mě najdete až někde vevnitř, rád bych byl do devíti už zaparkovaný

Ste blazni tam neni co delat takle brzo,ale vas vylet ja to mam blizoucko takze neni kam spechat.....a ja sem hlavne zvedavej na TC :smich:

• Autor

Petřík má pravdu. Rána nic moc. Rozjíždí se to cca kolem 13:00. Stačí mrknout na program.

;) at si prijedou brzo a priste to uz neudelaj,zase tak velky sraz to neni aby se tam otapavalo od rana..... :)

To je fakt, já tam minule prijel kolem jedny, mam takovej pocit, ale protoze to vypadalo na bourku (kterou jsem pak stejne vychytal) odjizdel jsem odtam kolem treti a krasne jsem si stihl vsechno prohlidnout a nafotit :) Takže letos bych byl pro, se někde kolem těch 11:00 sejít a frčet do VM, to bude akorát :)

• Autor

Moje řeč.

Ja byl pri desti v restauraci a cekal kdy zacne prset ..... :smich:

Já se zase rval v nějaké dědině před SY na autobusové zastávce o jedno místečko, pač stěrače sice stíraly, ale pomalu :smich:

Tak snad to letos bude lepší :)

No jestli bude prset tak jedu ale ne Supem :) ....Doufam,ze bude pekne moc se tesim....

• Autor

Já pojedu ikdyž nebude nej počasí. Pořád snad nebude pršet.

Ne já FRS brtránek ORS I :prc: Takže nafták a benzínák, no chtělo by o v PA domyslet čas kdy tam ale dneska s mi rozblikali kontrolky tak nevím aby jsme nejeli jedním jinak bych dal rozumný čas a mohlo by to klapnout lol

• Autor

No jo uvidíte kucíí jak vám to dopadne. Já s Dannysem on jede z Brna tak máme naplánovanej sraz kolem 11hod v litomyšli na pumpě.

Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat.

Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat.

Samozřejmě, za to měkký I se omlouvám !!!!! :feve:

No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho ;)

No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho ;)

No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani :)

Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-)

Koukni na jejich stránky, jsou tam info o vlezným, fotky z min. roku a hlavně mapka celýho areálu, kde co je;)

www.fashioncars.cz

Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-)

"Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč."

Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme :D ) a budeš v autě jen ty dáš 200,- ;)

"Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč."

Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme :D ) a budeš v autě jen ty dáš 200,- ;)

Holt si vezmeme svačiny sebou nebo dude dietka !!!

No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani :)

No to tempo jako do Příbrami asi né povezem totiž sebou asi malýho špunta takže výletní jízda Kubíku :kuk:

PS: podle programu by to chtělo být už v 10hod v arealu (registrace na sprinty do 10:30) začátek Cupu v 10hod. :)

Upraveno od Dejvi99

Takze ja v 10H,koukal jsem na program a Tc je uz v 10H :smich:

Tak jestli budu mit hotove auto a bude pocasti tak se svojim SDi dorazim lol

• Autor

Já vyrazím kolem 11. Dřív to asi nestihnu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.